Bildirim
Ankara da nere de iftar yapılır...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ne yiyeceğine bağlı -
Hocam şık ve nezih olması birinci önceliğimiz...Sanırım iftarda hazır menu şeklinde çalışıyorlar...Et yemekleri ağırlıklı bir yer olursa iyi olur... -
balgatta çok güzel et yapan yerler var bi cadde full lokanta. fiyatları da baya iyi. aile için de uygun. -
isim verme durumun warmı hocam..balgatta özellikle tavsiye ettiğin -
Ankarada askerlik yaptım.En güzel şık yer tavacı recepdi, harika bir manzarası vardı, vadideydi. Tek başıma taksiyle gidiyordum, askerden gelicek arkadşım yoktu, çoğu garibandı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sağol hocam tavsiyeler içinde değerlendireceğim tavacı recebi.... -
Gitmedim ama babam iskenderinin güzel olduğunu söylüyor. ulusta çarşı arkasında kebabistan var. sokak fazla iyi değil ama. -
Çukurağasını öneririm Emekte , ankarayla aştiye geldikten sonra 10dk yürüyerek ulaşabilirsiniz hakketen kalitelidir.
Alternatif olarak kızılaydan gene ankarayla dikimevine gelip 5dk yürüyerek hamam önüne gelebilirsiniz tam yer ismi hatırlamıyorum ama oralar zaten hep lokanta yan yana ama pek kaliteli olduğu söylenemez , birde hep şenlik konser vs. bi' aktivite oluyor orda yani kalabalık curcuna insanın başı kaldırmayabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
Ankarada askerlik yaptım.En güzel şık yer tavacı recepdi, harika bir manzarası vardı, vadideydi. Tek başıma taksiyle gidiyordum, askerden gelicek arkadşım yoktu, çoğu garibandı.
şuna seninle gelecek dostum yoktu dede inanalım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: kadircitak
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
şuna seninle gelecek dostum yoktu dede inanalım..
ne laf soktun ,çok zoruma gitti.gereksiz herif
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 15 Temmuz 2013; 15:15:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elbette DH iftar bulusmasinin yapildigi anadolu sofrasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum urfa eyvan sofrası var ostimde çok kebap -
Tavacı Recep 10 numara 5 * :)
Bana gitmek daha nasip olmadı ama ilk Ankara ziyaretimde gideceğim. -
kişi başı 35tl den aşşağı çıkılmadığı için doğru olabilir söylediği. 2tl ye de karın doyurabilirken garibanlar tavacıyı tercih etmeyebilirler -
Şahsi görüşüm, ramazanda gidilebilecek en iyi yer evdir. Adamlar bu işi fırsat bilip, normalden çok daha dazla fahiş iftar menü fiyatları koyuyorlar. Ben evde yemeyi tercih ediyorum ramazanda, ya da avm tarzı yerlerde iftar menüsü geçerli olmayan yerlerde, örneğin fast foodçularda bazen arkadaşlarla iftar yapabiliyoruz ucuz olsun diye. -
Tavacı recep usta güzeldir, fakat eğer gölbaşına gidebilme imkanınız var ise, beykoz lokantasını öneriyorum, göl manzaralı ve çok lezzetli yemeklere sahip -
Emekte ki çukurağa sofrası on numaradır.Yemekten sonra ki o helva yok mu insanı bitirir on tabak verseler hepsini yersiniz.
Cebeci dört yolda kukla kebap vardır.Eski ve kaliteli mekandır. -
quote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
kişi başı 35tl den aşşağı çıkılmadığı için doğru olabilir söylediği. 2tl ye de karın doyurabilirken garibanlar tavacıyı tercih etmeyebilirler
2 tlye karın doyuran hor görülmemelidir yaptığınız ibadetin gösterişle böbürlenme ile alakası olmamalıki adı ibadet olsun yoksa boş yere aç kalmış olursunuz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: kadircitak
quote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
kişi başı 35tl den aşşağı çıkılmadığı için doğru olabilir söylediği. 2tl ye de karın doyurabilirken garibanlar tavacıyı tercih etmeyebilirler
2 tlye karın doyuran hor görülmemelidir yaptığınız ibadetin gösterişle böbürlenme ile alakası olmamalıki adı ibadet olsun yoksa boş yere aç kalmış olursunuz..
ahahhaha ben ne dedim siz ne anladınız hocam ben de 2 tl ye karın doyuranlardanım siz cümlemi bi daha ve doğru bi şekilde okuyun rica ediyorum
Benzer içerikler
- eskorttan hastalık bulaşır mı
- alkol sonrası üşüme titreme
- türkiye"de olmayan iş fikirleri
- arkadaş kalalım diyen kız
- burger king franchise bedeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X