Selam arkadaşlar Ankara'da araçları nerede modifiye ediyorlar tam adres var mı ? Çoğu kişi şaşmaz ostim diyorlar ama bana kesin sağlam adres lazım.. Şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: efsanea_06
Bu mesaj silindi.
Sağolasın..
quote:
Orijinalden alıntı: bilgeparmaklar
Sağolasın..
Alıntıları Göster
Fifty Tuning
quote:
Orijinalden alıntı: FaBeRgE
Fifty Tuning
Alıntıları Göster
Modifiye derken ne tür uygulamalar yaptıracaksın ?
quote:
Orijinalden alıntı: huseaz
Modifiye derken ne tür uygulamalar yaptıracaksın ?
Alıntıları Göster
cebeciden askeriyenin oradan saimekadın mamak tarafına giden yola gir hastanenin oradan düz devam et sağlı sollu görürsün sem sport cartel tuning class auto vs. fiyatlarda uygun.
Karlık, rüzgarlık, iç dizayn deri döşeme, set, jant vs... İşler için
quote:
Orijinalden alıntı: bilgeparmaklar
Karlık, rüzgarlık, iç dizayn deri döşeme, set, jant vs... İşler için
Fifty tuning Ankara'da nerede ? Çok güzel iş yapıyor diyolar..
karlıkçı halil eskiden 1011 kavşagının ordaydı o zamanlar fiyatları makuldu şimdi yeni yerine geçince baya bir yükseltmiş
dikimevinden karşıya düz git sağ dönme ilerde hastaneler filan var oraları geç saimekadına gelmeden ilerde yokuştan aşağı inerken sağlı sollu modifiyeciler var sem,class v.s. gibi yerler pazarlık yap fiyatlar uygundur
quote:
Orijinalden alıntı: A380
karlıkçı halil eskiden 1011 kavşagının ordaydı o zamanlar fiyatları makuldu şimdi yeni yerine geçince baya bir yükseltmiş
dikimevinden karşıya düz git sağ dönme ilerde hastaneler filan var oraları geç saimekadına gelmeden ilerde yokuştan aşağı inerken sağlı sollu modifiyeciler var sem,class v.s. gibi yerler pazarlık yap fiyatlar uygundur
Konuyu hortlatcam ama yazmadan geçemiyeceğim, karlikçi halil'in ne işçiliği on para eder nede malzemesi aracınızı seviyorsanız oraya götürmeyin. Malzemeleri çok kötü işi olup bittiye getiriyolar ne mallarının arkasındalar nede işçiliklerinin. Gerisi size kalmış eğer aracınızı sevmiyorsanız paranızda varsa aracınıza eziyet etmeyi seviyorsanız burası tam size göre.
konu harbi hortlamış 10 yıl önce yazmış vatandaş :D merak edip girenler için yazayım bende. ivedik osb de 21. caddede oto moda var. ( kesinlikle pazarlık yapıp alın ürünü ) yine 21. cadde de jantçılar çok. bodykit için fibersan tuning var. arabanızı sadece 21. cadde de efsane hale getirebilirsiniz :)
canyilmaz0
kullanıcısına yanıt
Hocam oto moda için google yorumları felaket, gitmeyi düşünüyordum gözüm korktu.
denizpiyadesi
kullanıcısına yanıt
ne yaptırmayı düşünüyorsunuz
canyilmaz0
kullanıcısına yanıt
Hala bakıyorum
canyilmaz0
kullanıcısına yanıt
selamlar herkese bikaç parça kaplama , jant boyama gibi işlerim var nereyi tavsiye edersiniz acaba