Şimdi Ara

Ankara'da öğrenci olmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 sene istanbulda yaşayan biri olarak Ankarada 5 sene geçirmek nasıl bir duygu olur sizce çok kararsız kalıyorum? gitmeyi düşündüğüm okulda Odtü

• Evet, bu soruya gelecek yanıtlar bana da lazım. 17 yıl İzmir'de, 1 yıl Bursa'da kalan biri için Ankara ve ODTÜ hayatı nasıldır?
  • Ankarada hayat normal. Ankara, Hacettepe, Gazi için çok ekstrem eğlenceler, gece hayatı beklemeyin. Genellikle diplomasinin olduğu ve memur kenti olduğu için belirli noktalar hariç pek fazla hayat yok. Ancak bu hiç olmadığı anlamına gelmez. Şehir normal haliyle güzel, vakit geçirilebilir yer yer modern.

ODTÜ için ise cennet diyebilirim. Başlı başına bir ilçe, bir semt, bir şehir. Üniversitenin tadına orada varılır.
  • peki gazi çok mu olumsuzdur?
  • gece nasıl hayat olmaz ya gündüz dışarı mı çıkılır alanyada yaşıyorum. ankaradaki tercihlerim tutarsa zor olucak benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay_alim

peki gazi çok mu olumsuzdur?

gazi ülkücü yuvası.uzak dur oradan.reisler falan hiç uğraşılmaz
  • Alim hemen gözün korkması. o kurt yuvası denilen yer eğitim fakültesi mühendislik fakültesinde hiçbir olay vs. yok ama kampüsüde yok oranın. Üniversite hayatı olarak pek fazla birşey bekleme. Cebini doldurup gelirsen. eğlenebilirsin. gece hayatı yok diyenlerde sallıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da Yaşayan Ya Da Okuyan?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay_alim

peki gazi çok mu olumsuzdur?

Gazi üniversite eğitimi dışında farklı olumsuzluklar taşıyor. Ancak her yerinde değil tabi ki. Tercih edin ama üstlere daha olumlu yerleri yazın.

Gece hayatı yok değil var. Ancak herşey dozunda ve kontrollü olmalı. Fazla serbest olamazsın.

@Being McCandless

Varda biz mi görmüyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 25 Temmuz 2010; 2:27:03 >
  • Gazi Üniversitesi'nin merkez kampüsü dışında siyasi olay yoktur,örneğin;Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi.
  • Doğma büyüme Ankaralıyım.Gazi merkez kampüsü ülkücülerin yuvasıdır.Gazide şenlik yapılmaz.Mühendislik fakültesi kendi yapar.Okulun öyle büyük eğlenceleri olmaz çünkü ülkücüler bira içenleri döver olay çıkmasın diye yapılmaz.Odtü merkeze çok uzaktır.Ama kendi içinde bir ilçe gibidir.Ankarada eğlence vardır.tunalı arjantin park caddeleri ünlü eğlence mekanlarının yerleridir.Başka merak edilen bişey varsa cevaplarım.
  • Ya ben gazi de muhendislik yazıcam yani sunu ogrenmek istiyorum muhendislik fakultesindede reisler var mı?boyle siyaset olayları falan?ayrıca bu sene gazi muh.fak gayetde guzel bi senlik yaptı..
  • reis meis olayi hikaye eskisi gibi değil hiç bir şey
  • umarım oyledir genede muh. icin ayrıntılı bilgisi olanlar varsa yazarlarsa sevinirim
  • Ankara Siyasal gelsinde benim yemişim hayatı :)
  • odtüde zaten paso bursalı izmirli elemanlar var. ankara sıkıcıdır belli bir yerden sonra, gece hayatı vardır, kampüs merkeze uzak olsada ulaşım imkanı iyidir gece 1-2 ye kadar güvenpark tan minibüs kalkar, sürekli parti düzenlenir , ankaradan sıkılabilirsin istanbullu yada izmir bursalı olarak ama odtüden sıkılman imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reos

gece nasıl hayat olmaz ya gündüz dışarı mı çıkılır alanyada yaşıyorum. ankaradaki tercihlerim tutarsa zor olucak benim için

Şu an yaz. Dışarı saat 10 da çıktığında ya da biraz daha geç dışarıda kimseyi göremezsin belli yerler dışında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateşkes

Doğma büyüme Ankaralıyım.Gazi merkez kampüsü ülkücülerin yuvasıdır.Gazide şenlik yapılmaz.Mühendislik fakültesi kendi yapar.Okulun öyle büyük eğlenceleri olmaz çünkü ülkücüler bira içenleri döver olay çıkmasın diye yapılmaz.Odtü merkeze çok uzaktır.Ama kendi içinde bir ilçe gibidir.Ankarada eğlence vardır.tunalı arjantin park caddeleri ünlü eğlence mekanlarının yerleridir.Başka merak edilen bişey varsa cevaplarım.

odtü merkeze uzaktır diyen adamın merkezi şehrin mekkesi medinesi olan keçiörendir muhtemelen.eğer çankayayı baz alırsak uzaklıktan bahsetmek yavan kalır.

odtüde okumaksa, bence yapabileceğin en iyi şeylerden birisi olur.odtüdeki gibi bir yaşamı bulabileceğin yerler nadirdir.neredeyse başka bir şehirdir odtü.ama ankaralı değilsen zaten görmeden anlayamazsın

• soru nun muhattabı direk türkiye nin 2. büyük şehri..ilginç olmuş biraz..

görende amerikadan yada almanyadan geliyorsunuz ankaraya sanır..
  • Ankara kışın çok güzeldir. Yazın da güzeldir. Her zaman güzeldir Ankara :) Denizi yok diyenler de sanki deniz kıyısında evi var da denizi yok diye yakınıyorlar :D Eğlenilecek yerleri de bir öğrenci için yeterli bence.
  • Ankarada istersen gece hayatıda vardır herşey vardır.Sadece efkarlanınca gidip deniz kıyısına oturup içemezsin o kadar. Bi de konser ve kültürel etkinlikler bakımından İstanbuldan geridir. Türkiye nin en büyük ikinci şehrine geliyorsunuz ve bu soruyu soruyorsunuz ilginç. Dışardan yapılan memur şehri , ölü şehir yakıştırmalarına aldanmayın. Eğer iyi bir arkadaş ortamınız olursa İstanbul dan daha güvenli bir şekilde çok eğlenceli bir 5 yıl geçirirsiniz. Birde Türkiyede üniversitenin gelebileceği son nokta olan Odtü den bahsediyorsun...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.