Şimdi Ara

Ankara'da PQ5 Pro Kıtlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara'da nerden uygun fiyatlı Asus p5q pro alabilirim. Sipariş değil elden almak istiyorum. Şu anda vatan'da uygun fiyatlı ama başta vatan olmak üzere hiç bi yer stokta kalmamış gözüküyor internette.

• başlık yanlış olmuş

evet bu aralar rövanşta bi kart va herkez saldırıyor karta
  • valla mı?
  • eva bilgisayardan aldım ben gidip bir bak istiyorsan veya arayıp sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teken -- 9 Ocak 2009; 11:52:48 >
  • iyiki stok kıtlığı vardı.. bende alacaktım yılbaşında iyikide yokdu.. sonra gigabyte'ın P45 UD3R modelini aldım.. şimdi iyiki yokmuş diye dua ediyorum..
  • DFI LANPARTY JR P45-T2RS daha iyi bi seçim olmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY
    DFI LANPARTY JR P45-T2RS daha iyi bi seçim olmaz mı?

quote:

Orjinalden alıntı: Batuist
    gigabyte'ın P45 UD3R modelini aldım.. şimdi iyiki yokmuş diye dua ediyorum..

Peki neden arkadaşlar? Nedeni ile açıklarmısınız. Ben de P5Q-Pro modelini almayı düşünüyorum da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ellerimkirli'nin sorusunu ben de yinelemek istiyorum. ayrıca crossfire'da yapabilirim ileride onu da hesaba katmam gerek.
  • E8000 işlemci kullanacaksanız DFI iyi bir seçim olur.

Batuist aslında Gigabyte Ep45 UD3P aldı yanlış yazmış UD3P de Crosfire desteği var ama kendisi piyada yok çokda
    iyi bir anakart Quard işlemci kullanacaklar için. ayrıca Gigabyte nin X58 de kulladığı Ultra Durable 3 ve DES teknoloşisi var
    bildiğimiz DS3R nin modifiye edilmiş hali diye biliriz bende bunu alacaktım ama malesef türkiyeye bir kaç tane gönderilmiş
    heralde bulunmuyor şuanda. P5Q Deluxe veya P5Q E alacak gibiyim. Biraz daha bekleyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 11 Ocak 2009; 1:18:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL

başlık yanlış olmuş

evet bu aralar rövanşta bi kart va herkez saldırıyor karta

Kiminle "rövanş"ı var Vah türkçenizin haline! Ne diyeyim?
  • Evet bu benim pq5 hatamdan daha kötü hatta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.