Bildirim
Ankara'da PQ5 Pro Kıtlığı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başlık yanlış olmuş
evet bu aralar rövanşta bi kart va herkez saldırıyor karta -
valla mı? -
eva bilgisayardan aldım ben gidip bir bak istiyorsan veya arayıp sor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teken -- 9 Ocak 2009; 11:52:48 > -
iyiki stok kıtlığı vardı.. bende alacaktım yılbaşında iyikide yokdu.. sonra gigabyte'ın P45 UD3R modelini aldım.. şimdi iyiki yokmuş diye dua ediyorum.. -
DFI LANPARTY JR P45-T2RS daha iyi bi seçim olmaz mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: _KUZEY
DFI LANPARTY JR P45-T2RS daha iyi bi seçim olmaz mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Batuist
gigabyte'ın P45 UD3R modelini aldım.. şimdi iyiki yokmuş diye dua ediyorum..
Peki neden arkadaşlar? Nedeni ile açıklarmısınız. Ben de P5Q-Pro modelini almayı düşünüyorum da. -
ellerimkirli'nin sorusunu ben de yinelemek istiyorum. ayrıca crossfire'da yapabilirim ileride onu da hesaba katmam gerek. -
E8000 işlemci kullanacaksanız DFI iyi bir seçim olur.
Batuist aslında Gigabyte Ep45 UD3P aldı yanlış yazmış UD3P de Crosfire desteği var ama kendisi piyada yok çokda
iyi bir anakart Quard işlemci kullanacaklar için. ayrıca Gigabyte nin X58 de kulladığı Ultra Durable 3 ve DES teknoloşisi var
bildiğimiz DS3R nin modifiye edilmiş hali diye biliriz bende bunu alacaktım ama malesef türkiyeye bir kaç tane gönderilmiş
heralde bulunmuyor şuanda. P5Q Deluxe veya P5Q E alacak gibiyim. Biraz daha bekleyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 11 Ocak 2009; 1:18:14 > -
quote:
Orjinalden alıntı: TechnicaL
başlık yanlış olmuş
evet bu aralar rövanşta bi kart va herkez saldırıyor karta
Kiminle "rövanş"ı var Vah türkçenizin haline! Ne diyeyim? -
Evet bu benim pq5 hatamdan daha kötü hatta
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X