Şimdi Ara

Ankara'da son yol durumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara'da son durumlar nasıl, bugün kar yok ama -17 derece olacak gece, dün yoğun kar yağışında sabah Demetevler'den Odtü'ye gidebilmiştim, yarın da sınavım var 13.30 da, ana caddeye 200m mesafede aracım, ana caddeye çıksam sorun kalmaz gibi geliyor ama Demetevler-Anadolu Bulvarı-Malazgirt Bulvarı-Odtü güzergahından bugün geçenler varsa daha sağlıklı bilgiler verilir diye tahmin ediyorum.
    Not: Kış lastiğim yok, öğrenciyim bu konu tamamen Ankara'daki güncel yol durumu için açılmıştır. Lastik tartışmasına dönmesin başlık.

• ana yollaryn hepsi açyk kasmana gerek yok. ama keçiörenin yüksek mahalleleri rezalet
  • ara caddeler pert
  • Ara sokaklar zaten Allah'lık.. Ana caddeler kardan temizlenmiş gibi gözüküyor ama aslında daha sakat, gizli buzlanma var. Yerler cam gibi.
  • Kış lastiği de yokmuş, gelin bence birkaç gün aracınızı dinlendirin. Ne kendinizi ne de diğer insanları riske atın.
  • Anıttepe, ara sokaklar buz pisti resmen.
    Ana yollar temiz görünüyor ama buzlanma var.
    Ben olsam aracı kıpırdatmazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yer cam gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam malazgirt bulvary falan geni?çe büyük yollar oralar da buzlanma mutlaka vardyr . En azyndan 2 tane ky? lasti?i alsaydynyz hiç yoktan iyidir . Zaten arabanyn etrafy karlarla falan kaplanmy?tyr . Bence çykarmayyn balgata inmeye çaly?yp ordan 100.yyl dolmu?lary ile yakyn bir yerde inip yürüyerek gidin en temizi so?uk olacak ama arabyla girece?iniz riskten daha iyidir .
  • Belediye araçları çalışıyor, ancak araçlar yetersiz kalıyor, her sokağa her caddeye yetişemiyorlar. sabah aracım zor çalıştı, -15 gösteriyordu garibim donmuş soğuktan her yerinden buz sarkmış.
  • Keçiören iptal arkadaşlar.Sanatoryum caddesinde gizli buzlanma var dikkatli olun.Fatih köprüsü sıkıntısız gözüküyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.