Şimdi Ara

Ankara'da ucuz kitap nerden alabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
19.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar olgunlar var oradaki fiyatlar hep aynı .

Zafer çarşısıda öyle arkadaşlar .Alacağım kitap kpss kitabı arkadaşlar .Ucuza yada 2. el olarak nerden bulabilirim ?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Zafer çarşısında 10 tlden aşağı kitap vermiyorlar. Onlarda genelde korsan oluyor. Bundan ben de şikayetçiyim ama çok fazla seçenek kalmıyor.

İki konudan ilgini çeken kitaplar olursa haberdar et
    http://forum.donanimhaber.com/m_82711638/f_//tm.htm#82711638
    http://forum.donanimhaber.com/m_82737024/f_//tm.htm#82737024

• quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

Zafer çarşısında 10 tlden aşağı kitap vermiyorlar. Onlarda genelde korsan oluyor. Bundan ben de şikayetçiyim ama çok fazla seçenek kalmıyor.

İki konudan ilgini çeken kitaplar olursa haberdar et
    http://forum.donanimhaber.com/m_82711638/f_//tm.htm#82711638
    http://forum.donanimhaber.com/m_82737024/f_//tm.htm#82737024

hocam çok teşekkür ederim .Zafer çarşısı sürekli ordan aldıgım bi kitapçı var genelde sınav kitapları alıyorum .Adam bi indirim yaparya biraz indirse dükkan batacak sanki.O gündür almam zaten .

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ankaradan yeni döndüm. Kitap almak için dolaşmıştım biraz. Aklıma direk Olgunlar ve Zafer Çarşısı geldi,onları da yazmışsın zaten. Ha bir de Zafer Çarşısı'nın girişinde yan tarafta 5 TL ye 2.el kitaplar doluydu bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyHoştUlan

Ankaradan yeni döndüm. Kitap almak için dolaşmıştım biraz. Aklıma direk Olgunlar ve Zafer Çarşısı geldi,onları da yazmışsın zaten. Ha bir de Zafer Çarşısı'nın girişinde yan tarafta 5 TL ye 2.el kitaplar doluydu bak istersen.

O dışarı koydukları pek aranmayan kitaplar oluyor. Ben bugün Korkma Ben Varım' ı 10 tlyd aldım. Oda Allahtan orjinal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ankaradan yeni döndüm. Kitap almak için dolaşmıştım biraz. Aklıma direk Olgunlar ve Zafer Çarşısı geldi,onları da yazmışsın zaten. Ha bir de Zafer Çarşısı'nın girişinde yan tarafta 5 TL ye 2.el kitaplar doluydu bak istersen.

O dışarı koydukları pek aranmayan kitaplar oluyor. Ben bugün Korkma Ben Varım' ı 10 tlyd aldım. Oda Allahtan orjinal.

Yok zaten benim söylediklerim ders kitaplarıydı. Okuma kitaplarının 2.elini göremedim fazla,orjinal fiyatı neyse ona satıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Yok zaten benim söylediklerim ders kitaplarıydı. Okuma kitaplarının 2.elini göremedim fazla,orjinal fiyatı neyse ona satıyorlar.

Aynen öyle 2.el piyasası bitik durumda işe yarar kitap pek bulunmuyor bulununca da 10-15 fiyat istiyorlar zaten internette sıfırı o fiyatlardan alıyorum 7 8 yıldır korsan kitap almıyorum sadece varsa mühendislik kitaplarını korsan alıyorum geçen olgunlara yolum düştü korsan kitaplar 10 liradan aşağı değil eskiden fix 5 liraydı polis rahat vermiyormuş sürekli topladıkları için fiyatlar uçmuş zaten beni bağlamıyor ama internetten alışveriş yapamayanlara yazık çok pahalı alıyorlar Son zamanlarda Türkiyede kitap okuyan sayısı epey artış gösterdi kütüphane yapan sayısıda haliyle arttı. Insanlar aldığı kitapları sahafa götürmüyor kütüphane oluşturuyor çünkü internetten ucuza alıyoruz bundan 10 yıl öncesini düşünüyorumda orjinal 1 kitap almak ne zordu alıp okuduktan sonra takas yapardık hep kütüphane oluşturmak luxtu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle 2.el piyasası bitik durumda işe yarar kitap pek bulunmuyor bulununca da 10-15 fiyat istiyorlar zaten internette sıfırı o fiyatlardan alıyorum 7 8 yıldır korsan kitap almıyorum sadece varsa mühendislik kitaplarını korsan alıyorum geçen olgunlara yolum düştü korsan kitaplar 10 liradan aşağı değil eskiden fix 5 liraydı polis rahat vermiyormuş sürekli topladıkları için fiyatlar uçmuş zaten beni bağlamıyor ama internetten alışveriş yapamayanlara yazık çok pahalı alıyorlar Son zamanlarda Türkiyede kitap okuyan sayısı epey artış gösterdi kütüphane yapan sayısıda haliyle arttı. Insanlar aldığı kitapları sahafa götürmüyor kütüphane oluşturuyor çünkü internetten ucuza alıyoruz bundan 10 yıl öncesini düşünüyorumda orjinal 1 kitap almak ne zordu alıp okuduktan sonra takas yapardık hep kütüphane oluşturmak luxtu

Aynen öyle dostum. Söylediklerine katılıyorum. Önceden korsan alırdı parası olmayan,şimdi korsan da uçtu.

• Karanfil'in oralara bak birde.Ankara'da pek fazla ikinci el kitap ortamları yok ne yazık ki.Ben Olgunlara gidiyorum ama çoğu kitap korsan,almadan geri dönüyorum genelde.
  • Adilhan'da ikinci el temiz KPSS kitapları bulabilrisiniz ucuza. Temiz, çözülmemiş kitaplar bulunabiliyor rahatlıkla. Onun dışında ucuz roman için internetten başka pek seçenek kalmadı. Aklıma gelen, Karanfil-2'de Evrensel Kitabevi var, her ay seçtikleri yayınevinde yüzde 30 indirim uyguluyorlar. 30 TL üstüne kredi kartına taksit de yapıyorlar. En okuyucu dostu kitabevi orasıdır herhalde. Bir de Mithatpaşa'da PTT'nin hizasında küçük bir girişi olan bir yer var. Orada da eski basımlar oluyor genelde ama kullanılmamış kitaplar var biraz daha uygun fiyata.

Dost, İmge, Turhan filan gelen fiyattan satıyorlar genelde. AVM'lerdeki kitapçılara hiç bulaşma zaten.

Normalden uygun olan bir kaç yer daha olabilir aklıma gelirse editlerim.
  • Karanfil

• Ankara da en ucuz kitap alabileceğiniz, değiştirme yapabileceğiniz yer Ulus alsan çarşısında alt kat Yücel kitabevidir. Kızılayda ki esnaflar gibi soğuk değil samimiler, çok fazla kişi bilmediğinden bir çok değerli kitabı bulabilirsiniz hatta neler varmış diye şaşıracaksınız.http://www.youtube.com/watch?v=5yYpOIHQ9gg burdan göz atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrenup

Ankara da en ucuz kitap alabileceğiniz, değiştirme yapabileceğiniz yer Ulus alsan çarşısında alt kat Yücel kitabevidir. Kızılayda ki esnaflar gibi soğuk değil samimiler, çok fazla kişi bilmediğinden bir çok değerli kitabı bulabilirsiniz hatta neler varmış diye şaşıracaksınız.http://www.youtube.com/watch?v=5yYpOIHQ9gg burdan göz atabilirsiniz.

Peki fiyatlar nasıl acaba birde çalışma saatleri?
  • Fiyatlar Ankara'nın genelinden ucuz gidince göreceksiniz.Ummadığınız kitabı 1-2 Liraya bulabilirsiniz.Örnek vermek gerekirse Piyasada 150 liradan aşağı olmayan Ahmet Kabaklı-Türk Edebiyatı adlı 5 Ciltlik eseri 100 liraya aldım. Ayrıca dükkanın sahibi Serhat size her konuda yardımcı olur. Çalışma saatleri 10.00-19.00 arası Cumartesi açık ama Pazar açık mı bilmiyorum.
  • Karanfilde bi yer vardı konu açmıştı biri işlere bak hocam orası uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrenup

Fiyatlar Ankara'nın genelinden ucuz gidince göreceksiniz.Ummadığınız kitabı 1-2 Liraya bulabilirsiniz.Örnek vermek gerekirse Piyasada 150 liradan aşağı olmayan Ahmet Kabaklı-Türk Edebiyatı adlı 5 Ciltlik eseri 100 liraya aldım. Ayrıca dükkanın sahibi Serhat size her konuda yardımcı olur. Çalışma saatleri 10.00-19.00 arası Cumartesi açık ama Pazar açık mı bilmiyorum.

***Ahmet Kabaklı 220den 100e düşüyor.
    İstek üzerine de uygun fiyata kısa zamanda kitap temin imkânı...
    Kitaplar ucuz, sahibi samimi içten...
    Daha ne istenirki...
    Calisma Saatleri 08:00-19:30 (hafta içi+c.tesi)
    Pazar gunleride carsi acik olursa veya ekstra isi yoksa acil
    ki telefonları her daim acik

www.enucuzkitapevi.com
    Ulus Yücel Kitapevi
    Sanayi CD. Alsan Carsisi 10/10 Ulus/Ank.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacelock -- 18 Şubat 2014; 23:19:43 >

• Okuyunca heyecenlandım. Kızılay'daki kitapçılar hiç tat vermiyor artık. Bu ara bir uğrayalım bakalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.