Ben de burada yaptırdım, balansı güzel tutturdu. Fiyat uygun, düzgün bir esnaf, uzak mesafeden gidecekseniz de gittiğinize değer. |
Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (86. sayfa)
-
-
Buralar canlansın :) va rmı değiştiren?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Canlansa süper olur :)
Bekliyoruz değerli önerilerinizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C5 aircross dün değiştirdim. Akdere'de bir yerde. 600 Tl verdim. Bana uygun geldi.
-
Ben de kışlık siparişi geçtim, bugün gelecek. Bugün, yarın değiştirmeyi düşünüyorum.
Özellikle elektrikli araba lastiği değiştirme konusunda deneyimli, fiyat olarak üzmeyecek bir yer arıyorum.
Güncel fiyatlar
Bu Hasköy Malazgirt Caddesi üzerindeki
Gül- Cer oto Lastik 350 TL
Marka Oto Yıkama Lastik 350 TL
Türker Oto Lastik 300 TL
Ben, Yazlıklarımın dişleri çok eskidiği için Türker Oto lastikden şimdiden değiştirdim. Daha 1 ay olmasına rağmen Türker Oto Lastik yoğundu baya. Marka ve Gülcer boşdu. Vakti azolanlar duruma göre bakabilirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+++
-
Turgut Özal Mahallesi 1949. Cadde üzerinde bulunan ( Ostime doğru ) FSM Oto Lastikte cross aracım için 600 Tl ye değiştirmiştim 10 gün önce.
-
4 ü mü 600 tl?
-
Yenimahalle, Demetevler, Şentepe civarında bildiğiniz yer var mı?
-
4ü evet yazlık kışlık değişimi. Fiyat artacak diyorlardı ne oldu bilemem şimdi.
-
Konuyu canlandıralım, ben de yarın itibarıyla kışlık lastikleri taktıracağım. yazlıkları hasköy'de bulunan oğuz oto lastikte değiştirmiştim, yine aynı yerden değiştireceğim fiyat ve son gelişmeleri değiştirdikten sonra yine yazacağım.
-
Bekliyoruz hocam bana 10km uzaklıkta toplam 3 araç götüreceğim fiyat uygun olursa.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
350 TL oldu hizmer kalitesi aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam mesajı güncellersiniz ücret bilgisiyle birlikte, bu sene 500tl den aşşağı imkansız gibi istanbulda, ayrıca kış lastiği zorunlu kullanımı zorunlu araçlar için ilgili tarihten itibaren sıkı bir denetim olacağını ve baya bir insanın canını yakacaklarını düşünüyorum zira çok para lazım.
-
Hizmet kalitesinden şüphem yok asla tam f/p hizmeti veriyorlar, ben de tesadüfen keşfettim orayı. işleten kişi muharrem usta olması lazım çok karakterli iyi bir usta. yazlıkları 250'ye değiştirmiştim(aslında 300'dü jantlar değişmeyince o fiyata gelmişti.) mümkün mertebe çevremdeki herkese öneriyorum orayı hocam.
-
Tabi ki hocam yazacağım tüm fiyatları son haliyle.
-
Ankarada çoğu yerde öyle hocam 500-600 fiyat çekenler var, onlar kazanıyorda 300-400e değiştiren adam kazanmıyor mu. herkes ne geçirirsem derdinde. Ankarada yavaştan geçmek lazım havalar fena özellikle sabahları.
-
son dk ya kalmamak lazım bencede sonra kuyruk oluyor vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X