Şimdi Ara

Ankara'da Ucuz Lastik Değişimi (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.873
Cevap
120
Favori
200.072
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de burada yaptırdım, balansı güzel tutturdu. Fiyat uygun, düzgün bir esnaf, uzak mesafeden gidecekseniz de gittiğinize değer.

• Buralar canlansın :) va rmı değiştiren?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Canlansa süper olur :)

Bekliyoruz değerli önerilerinizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan68 G kullanıcısına yanıt

C5 aircross dün değiştirdim. Akdere'de bir yerde. 600 Tl verdim. Bana uygun geldi.

• Ben de kışlık siparişi geçtim, bugün gelecek. Bugün, yarın değiştirmeyi düşünüyorum.

Özellikle elektrikli araba lastiği değiştirme konusunda deneyimli, fiyat olarak üzmeyecek bir yer arıyorum.

• gokhan68 G kullanıcısına yanıt
    Güncel fiyatlar

Bu Hasköy Malazgirt Caddesi üzerindeki

Gül- Cer oto Lastik 350 TL
    Marka Oto Yıkama Lastik 350 TL

Türker Oto Lastik 300 TL

Ben, Yazlıklarımın dişleri çok eskidiği için Türker Oto lastikden şimdiden değiştirdim. Daha 1 ay olmasına rağmen Türker Oto Lastik yoğundu baya. Marka ve Gülcer boşdu. Vakti azolanlar duruma göre bakabilirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • +++

• Turgut Özal Mahallesi 1949. Cadde üzerinde bulunan ( Ostime doğru ) FSM Oto Lastikte cross aracım için 600 Tl ye değiştirmiştim 10 gün önce.

• Emrah_d kullanıcısına yanıt

4 ü mü 600 tl?

• Yenimahalle, Demetevler, Şentepe civarında bildiğiniz yer var mı?

• huzyin67 kullanıcısına yanıt

4ü evet yazlık kışlık değişimi. Fiyat artacak diyorlardı ne oldu bilemem şimdi.

• Konuyu canlandıralım, ben de yarın itibarıyla kışlık lastikleri taktıracağım. yazlıkları hasköy'de bulunan oğuz oto lastikte değiştirmiştim, yine aynı yerden değiştireceğim fiyat ve son gelişmeleri değiştirdikten sonra yine yazacağım.

• ibrahim0674 İ kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz hocam bana 10km uzaklıkta toplam 3 araç götüreceğim fiyat uygun olursa.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

350 TL oldu hizmer kalitesi aynı

Hocam mesajı güncellersiniz ücret bilgisiyle birlikte, bu sene 500tl den aşşağı imkansız gibi istanbulda, ayrıca kış lastiği zorunlu kullanımı zorunlu araçlar için ilgili tarihten itibaren sıkı bir denetim olacağını ve baya bir insanın canını yakacaklarını düşünüyorum zira çok para lazım.

• Adem_Hoca kullanıcısına yanıt

Hizmet kalitesinden şüphem yok asla tam f/p hizmeti veriyorlar, ben de tesadüfen keşfettim orayı. işleten kişi muharrem usta olması lazım çok karakterli iyi bir usta. yazlıkları 250'ye değiştirmiştim(aslında 300'dü jantlar değişmeyince o fiyata gelmişti.) mümkün mertebe çevremdeki herkese öneriyorum orayı hocam.

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

Tabi ki hocam yazacağım tüm fiyatları son haliyle.

• DiagraM kullanıcısına yanıt

Ankarada çoğu yerde öyle hocam 500-600 fiyat çekenler var, onlar kazanıyorda 300-400e değiştiren adam kazanmıyor mu. herkes ne geçirirsem derdinde. Ankarada yavaştan geçmek lazım havalar fena özellikle sabahları.

son dk ya kalmamak lazım bencede sonra kuyruk oluyor vs

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.