Şimdi Ara

ANKARA DA WİNG TSUN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
13.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana msn den ankaradaki wing tsun ve wing tsun salonları hakkında bilgi verebilecek olan var mı acaba?

• Verdiğim linkte (aşağıda ve yanda) Okullar diye bir sayfa var. Ordan şehri Ankara seçersen sana yardımcı olacak bilgileri bulabilirsin.

http://www.ebmas-tr.net/home.htm
  • bakıyorum..
  • Ankara'da Wing Tsun Sifu Korkmaz Şimşek'in okullarında öğrenilir.Kızılayda bir merkezleri var ve Çayyolundada yeni şube açtılar çok profesyonel çalışmaktalar.Bilgi almak istersenizwww.korkmazsimsek.net te onların adresi.Diğer okullar o sitedekilerde duyduğum kadarıyla Sifu Korkmaz'ın öğrencileri ama daha sonra Emin Boztepe ile Korkmaz Şimşek'in arası bozulunca onlar Emin Boztepe de devam etmişler.Ama gerçek hayat pusat değil yani Sifu Korkmaz'ı tavsiye ederim.Onların ayrıca bi özelliği daha var çok sert ve tamamen dışarıya yönelik çalıştırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtzatoichi -- 3 Haziran 2008; 3:25:05 >
  • üslup ayıp kaçmış.
    forumumuza da yazan wing tsun (hasan akın), ankara kökenli olduğunu ifade etmişti. kendisi avcı wt yapmakta. internette biraz araştırma yaparsanız, ankarada wt namına adına rastlayabileceğiniz bir kişi.
    keza ebmas'ın sitesi yukarıda verilmiş. berat uylukçu hoca'da bilgileri verir, pusat mı gerçek hayat mı gibi ifadeye...
    zira bütün wt (ekolleri)okulları bahsedilen amaçla çalışmaktadır.
    yukarıda da yazılmış korkmaz şimşek ve hasan cifci'nin cwto'sunun da okulları bulunmakta ankara'da. bence biraz daha araştır.
    dai sifu sıfatını şimdiye kadar emin boztepe, korkmaz şimşek ve hasan çifçi'de gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jürgen -- 3 Haziran 2008; 9:10:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berat Uylukçu

Bu arada geçtiğimiz pazar günü Ankara'daydım. Emin Boztepe semineri vardı keşke daha önce açsaydınız bu grubu davet etseydim herkesi ;)

Keşke davet etseydiniz de Sifu Emin Boztepe'yi yakından izleselerdi. Burdan konuşmaları kolay tabi.
  • Degerli Arkadaslar,

Ankara'da halen Turkiye'de faaliyette bulunan hemen hemen her organizasyonun okulu var.

Bu durum kimsenin kimseye hakaret etmesini gerektirmez. Yani kimse kimsenin tirnagi olmak durumunda degil ya da hayatin ne oldugu konusunda herkes farkli yorumlar yapsa da baskalarini bu yoruma katarken dikkatli davranmalidir.

Ben burada farkl bir yorum olarak sunu da ifade etmek isterim. Yenibaslayacak bir kisinin ik seye dikkat etmesi gerekir. Hangi Organizasyon ve hangi Sihing?

Yani ilk once tabii ki calisilacak organizasyonun belirlenmesi lazim ve kisiye en uygun dusen organizasyon secilmelidir. Ancak burada unutulmaması gerekli bir durum da bir ogrenci organizazyon liderini ve bas hocasini bir kac ayda bir gorurken, grubun calistiricisini her gun goruyor. Yani, Sihing secimi de organizasyon secimi acisindan oldukca onemlidir. Zira cok iyi bir ustanin vasat bir asistanı bazen ogretmekte basarisiz olabilmektedir. Ya da calistiricinin ogretme tarzi kisiye uygunmodel olmayabilir. Bu nedenle hangi "Sihing" ile calisilacagi da kesinlikle gormezden gelinemeyecek bir konudur.

Saygilrimla.

• nie silindi son mesajlar?
  • kavga çıktı galiba
  • Degerli Arkadaslar,

Galiba silinmis oldugunu farkettigim bir mesajda bana yonlendirilmis bir soru oldugunu farkettim. Korkmaz Simsek'i taniyip tanimadigim hakkinda bir soru.

Korkmaz Simsek ile 1993 yilindan bu yana tanisirim. Cok iyi de bir kisisel dostlugumuz vardir. Halen yurtdisinda oldugum icin cok siklikla gorusemesek bile dostlugumuz oldukca eskiye dayanir.

Korkmaz Simsek olmasaydi Ankara'da WT ne kadar olurdu soru belki hakli bir soru olabilir. Zira, Korkmaz Simsek'in halen farkli organizasyonlarda ust duzey hocalik yapmakta olan pek cok egitmenin Sihingligini yapmis oldugunu biliyorum. Bu forumda boyle bir sey gormedim ancak- kisisel olarak- yollar bir gun ayrilmak zorunda kalsa bile kisinin bugunku WT bilincinin olusmasinda emegi olan Sihing'ine veya Sifu'suna her zaman saygi duymasi gerektigini dusunuyorum. Bugun kendisini ihtisamli cinar agaclarina benzetenler bir zaman sadece kucuk bir tohum olduklarini, ve Sihingleri sayesinde kok salabilme imkani bulduklarini unutmamalidirlar. Yani kok saldim saksim bana artik kucuk geliyor diye saksinin yetismemizde ne kadar emegi oldugunu asla unutmamak gerekir.

Kisaca, Korkmaz Simsek uzun yillardir disiplininden ve efendiliginden taviz vermeden calismalarina devam eden, bizleri cok da ilgilendirmeyen nedenlerle calismakta oldugu organizasyondan ayrilarak kendi ismiyle okul kuran ve yine yapabildigi kadar ogrencilerine yardimci olmaya calisan her hal ve karda iyi niyetli oldugunu inandigim bir arkadasimiz.

Umarim silinmis soruya cevap verebilmisimdir. Bu arada bana gelen bir tas olmadi.:))

Saygilarimla

• bu 3 TG dediğiniz ne oluyor. eğer derece ise sıralaması nasıl. teşekkürler
  • http://www.wingtsunankara.com/ burayı ziyaret edin manas hocayla görüşün.
  • Gerçi eski bir soru ama yine de cevap vereyim diğer arkadaşlar için:

3 TG, Wing Tsun sisteminden 4 "Tekniker" seviyesinden biridir. Bu seviyeye yaklaşık 8-9 senelik Wing Tsun eğitimi ile ulaşılır. Sonrasında Praktiker seviyeleri gelir, bu da aynı şekilde 4 tanedir. Daha sonrasında ise Grandmaister seviyeleri vardır 3 tane. Bunu da bitirince Leung Ting olursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.