Şimdi Ara

Ankara'da Yaşanacak Yerler (Kiralık) 2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'dan Ankara'ya malum sebeplerle (deprem, kalabalık, güvenlik) taşınma kararı aldım. Mart'ta bir sorun olmazsa orada yaşamaya başlayacağım.

Sizden ricam, Çankaya'da toplu taşıma sorunu olmayan, sokağa çıkınca önümü kesmeyecekleri, market, park sorunu yaşamayacağım yerler önermeniz.

Çankaya'da; Bağlıca tarafı, incesu tarafı, dikmen tarafı, atakule taraflarına bakıp araştırdım. Emek ve Bahçeli ateş pahası olmuş.

Keçiören'de; Aşağıeğlence, etlik önerildi.

Bana bu konumlarda önerebileceğiniz yerler nerelerdir nerelerde yaşanır yazarsanız sevinirim.

Evden çalışacağım, sosyal biriyim, bar ve publara gitmeyi severim.

Vereceğiniz her bilgi benim için değerli, şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar.

#Ankara #kiralık #istanbul #ev #taşınma #elmahkum #yardım

• Hocam eğer bütçeniz uygunsa Koru Çayyolu yada eryaman.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MR_ kullanıcısına yanıt

Bütçeden emin olamıyorum açıkçası. 2 ay önce 10k'ya baktığım ev 15k olmuş. ben de 15-16K arasındayım. Merkeze ulaşım için de arabam olmadığı için biraz endişeliyim çünkü İstanbul'da m4 metroya yakın bir yerde oturuyorum.

Eryaman'da site içinde 55 metrekareye 17K istiyorlar. O yüzden Çankaya'dan çıkma zorlanırsın gibi cümleler duydum ve biraz gerginim.

Eryaman'da ne tarafları önerirsiniz?

• Konutkentte daha eski yapılı daire bakabilirsiniz. İçi pek iyi olmaz ama yine de metroya falan yakın sayılır.
    Birlikte yine daha eski ve sokakta az katlı apartmanlara bakabilirsiniz. Daha merkezidir.
    Daha yeni bina olsun diyorsanız toplu ulaşımı bir kenara atıp bağlıca ve gölbaşı diye geçse de çayyoluna çok yakın olan kızılcaşar (konut stoğu çok fazla özellikle 1+1 yeni yapı) kiralıklara bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1u2i3o4 -- 23 Ocak 2024; 19:19:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.