Şimdi Ara

ankara’daki sol şeridin mütahitleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende Ankaralıyım... O kadar çok mal var ki hangi birini söyleyelim.

Mesela alt geçit vardır ileride. O sağ şeride yaklaşırken mesaiye yakın saatlerde trafik muhakkak sıkışır. (örneğin Batıkent Carrefour önü Jandarma Kavşağı) En sağ hafif rahat olunca birçok sürücü oraya çıkar. Bas babam bas basarlar ve köprüye yaklaşınca hemen sol şeride kırarlar. Haliyle olan adam gibi kendi şeridinde yoluna devam eden adama olur.

Otobüs durakları. Ulan adam cep yapmış işte. Sıfır yanaşsana durağa. Yookk. İlla sağ şeridi kapatacak. Noluyo dolmuşçular otobüsçüler zart diye durunca o şerit hooop iptal.

Adliyenin önü... Abartısız en az iki şeridi taksiciler kaplıyor. Adamlar o kadar rahatki. Az ileride de polis var. Gıkını çıkaramıyor.

Ankamall'ün önü... Allah kahretsin burayı da. Trafiği berbat ediyor. Gerçi son düzenlemeden sonra biraz rahatlamış gibi.

• Öncelikle her sürücü şerit serbestse en sag şeritte gitmelidir.trafik kuralları bunu söyler.Sag dolu ise orta şerit ve sol şerit kullanılır.Keyfi olarak sol şerit kullanılır ise,ceza verilmesi gerekir.
  • sol şeritte yavaş gidene kocaman
  • bu konuda bende bozdoğana hak veriyorum, daha öncede bu konuda çok tartışmışdık burda. ben 120 ile gidiyorum 1 metreden az mesafeden peşimde sellöktör, ulan ben zaten hızlıyım, sana yol verirken aracıma bir dokunssan takla atacam, sen neden sol şeridde devam için ısrar ediyorsun, orta şerit boşsa beni ordan geçsene, neden riske atıyorsun ikimizide. yok illa sol şeride geçme aşkın varsa 20-30 metre yaklaş bekle, zaten yol vereceğiz, hemen adamın dibine yapışıp sellötör çakmakta neyin nesi. ben şeritler boşsasağdan geçerim, hiçde adamı rahatsız etmeden giderim.
  • "ª" harfi "o" olarak çıkıyor.

Okuyan arkadaºlar "o" harfinin yerine "ª" koyup okusunlar.
  • %100 düşünme gücü arkadaşım. Yukarıda 2 satır yazı yazdık adamların yaptığı eleştirilere hakaretlere bak ya.. Yok döven olurmuş yok bişeyler diyormuş trafikte filan. Ben şşahsıma karşı yazılan yazılara tepki niteliğinde yazdım son yazımı.

OBK gibi seviye ve saygı sınırını aşan kişilereydi o mesaj....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaykun

bu konuda bende bozdoğana hak veriyorum, daha öncede bu konuda çok tartışmışdık burda. ben 120 ile gidiyorum 1 metreden az mesafeden peşimde sellöktör, ulan ben zaten hızlıyım, sana yol verirken aracıma bir dokunssan takla atacam, sen neden sol şeridde devam için ısrar ediyorsun, orta şerit boşsa beni ordan geçsene, neden riske atıyorsun ikimizide. yok illa sol şeride geçme aşkın varsa 20-30 metre yaklaş bekle, zaten yol vereceğiz, hemen adamın dibine yapışıp sellötör çakmakta neyin nesi. ben şeritler boşsasağdan geçerim, hiçde adamı rahatsız etmeden giderim.

Hocam sizde sağ şerite gecin 10 saniyeliğine direksiyonu çevirmek çok zor mu geliyor ? Eğer sağ musait değilsende sol sinyalini yakar durumu gösterirsin. Eğer aracınız 120 km hızla takla atacak durumdaysa neden o kadar hız yapıyorsunuz ? belki arkanızdakinin aracı sizin kadranınınzın 2 katı. Bencilce düşünmeyelim lütfen.

• Bu konuda yapıcı çözüm sunacabilecek ya da sunulan çözümleri değerlendirebilecek arkadaşları fikirleriyle birlikte şu başlığa davet ediyorum;

http://resim.donanimhaber.com/m_38096133/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozdoğan

%100 düºünme gücü arkadaºım. Yukarıda 2 satır yazı yazdık adamların yaptığı eleºtirilere hakaretlere bak ya.. Yok döven olurmuº yok biºeyler diyormuº trafikte filan. Ben ººahsıma karºı yazılan yazılara tepki niteliğinde yazdım son yazımı.

OBK gibi seviye ve saygı sınırını aºan kiºilereydi o mesaj....

OBK arkadaºımız bu forumda benim ºahsıma çirkin bir söz söylese ağzımı açıp tek kelime etmem, çünkü bu forumun en saygıdeğer üyelerinden biridir, hiç kimseye de haksız yere tepki göstermez.

OBK arkadaºımız bile böyle tepki veriyorsa biliniz ki kullandığınız üsluptan dolayı hatalısınız.

Aslında ben konuya siz kapsam dıºısınız, siz zaten böyle yapmıyorsunuz, bizim sözümüz önü açık olduğu halde sol ºeridi tıkayanlara diye yazdım ve gerginleºen ortamı sakinleºtirmeye de çalıºtım.

Siz buna rağmen çok sert yazılar yazdınız, ortamı gerdiniz, arkadaºlar da haklı olarak tepki verdiler.

Ben tekrar söylüyorum, BİZ SİZE KIZMIYORUZ.

BİZ ÖNÜ BOª OLDUĞU HALDE YOLUN SOL TARAFINDA SEYİR HALİNDE OLUP YOL VERMEYEN ARAÇ SAHİPLERİNE KIZIYORUZ.

SİZ ZATEN ÖNÜM BOª İSE YOL VERİYORUM DEMݪSİNİZ, BU YÜZDEN DE BURADA YAZILANLARIN HİÇ BİRİ SİZİ İLGİLENDİRMİYOR.

İLK MESAJINIZDAKİ EKSİK BİLGİLENDİRME YÜZÜNDEN ARKADAªLAR BEN DE DAHİL SİZE TEPKİ VERDİK.

AMA ZATEN SİZ İKİNCİ MESAJINIZDA ÖNÜM BOª İSE YOL VERİYORUM DİYE YAZDINIZ.

BU YÜZDEN DE YAZILANLAR SİZİ KAPSAMIYOR, SİZ KAPSAM DIªISINIZ.

YAZDIKLARINIZA CEVAP YAZMAYA ÇALIªACAĞIM, AMA BUGÜN VAKTİM YOK, YARIN YAZARIM

SAĞLICAKLA KALIN.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozdoğan

%100 düºünme gücü arkadaºım. Yukarıda 2 satır yazı yazdık adamların yaptığı eleºtirilere hakaretlere bak ya.. Yok döven olurmuº yok biºeyler diyormuº trafikte filan. Ben ººahsıma karºı yazılan yazılara tepki niteliğinde yazdım son yazımı.

OBK gibi seviye ve saygı sınırını aºan kiºilereydi o mesaj....

OBK oldukça seviyeli bir o kadar da saygılı bir arkadaºımız. Bilgilerini de paylaºmaktan hiç çekinmez. Keºke sen de onun kadar olabilsen.
  • Kusura bakmayın, biraz geç cevap yazdım, özelden cevap yazamıyorum, o yüzden buraya yazıyorum.

ªimdi kendimi ºikayet edip uzaklaºtırma cezasını eleºtirdiğim yorumu silmelerini isteyeceğim kendilerinden.

Kesinlikle çok haklısınız, bu arkadaºımız uzaklaºtırma cezasını hak etmiº.

Gecikmeden dolayı tekrar özür diliyorum ve ilk iº olarakta kendimi ºikayet edip yorumu kaldırmalarını istiyorum.

Görüºmek üzere.

"Alıntı yapmıºım farkında olmadan, alıntı yapmadan yazacaktım, mesaj yanlıº yazılmıº, alıntı yaptığım kiºinin konu ile ilgisi yoktur, yanlıº anlaºılmaya sebebiyet verdiğim için özür diliyorum"

Bu yüzden de mesajımı değiºtirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 düşünme gücüm -- 21 Nisan 2010; 17:37:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.