Şimdi Ara

Ankara'dan Tokat'a Nasıl Gitmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara'dan Belek'e;http://forum.donanimhaber.com/m_91320608/f_//tm.htm#92370271
    Ankara'dan Kaş'a;http://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=94283376

gitmek için güncel yol, radar vb. konuları tartışmıştık.

Kısmetse haftaya arkadaşın düğünü için Tokat'a gideceğim.

Ankara'dan Tokat Merkez'in kaç saat sürdüğü, hangi güzergahın kullanılması gerektiği, güncel yol ve radar hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vectrac -- 11 Ağustos 2014; 9:07:18 >

• Ankaradan Kırıkkaleye oradan Sungurlu ya geçeceksiniz.
    Sağa yol ayrımı vardır Zile Turhal diye oradan Turhala geçip Tokata a gideceksiniz. Arabayla 5-6 saatlik yolculuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaltenDragonbane

Ankaradan Kırıkkaleye oradan Sungurlu ya geçeceksiniz.
    Sağa yol ayrımı vardır Zile Turhal diye oradan Turhala geçip Tokata a gideceksiniz. Arabayla 5-6 saatlik yolculuk.

Teşekkürler dostum. Peki yollar nasıl, duble mi gidiş-dönüş mü?
  • Ankaradan Sivas tarafina gidip, daha dogrusu ankara cikisinda samsun yolunu takip edip, yozgat yolundan devam edip , sivas yolundan , yildizeli kavsaginda tokata donerdim ben olsam. Yaklask 5 saat surer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vectrac kullanıcısına yanıt
    hocam sungurludan sonra zileye dönmeyin o yol ıssız ve kötü. 30-40 km yakın diye dönemeçli toz toprak yolla girmeye gerek yok.

Ankara > Kırıkkale > Sungurlu < Çorum > Mecitözü > Turhal > Tokat

Çorumdan yaklaşık sonra 15- 20 km sonra mecitözüne yol ayrılıyor sag tarafa o tarafa dönün. Döndükten sonra 60 km sonra Amasya - Tokat ( Turhal ) yol ayrımı var. Yine sag tarafa dönün. Döndükten 100 km sonra Tokattasınız. Yılda neredeyse 7-8 kez kullanırım bu yolu. ankara tokat otobüsleirde bu yolu kullanıyor.

ÇORUM İLE AMASYA-TOKAT YOL AYRIMI TEK ŞERİT GİDİŞ, TEK ŞERİT GELİŞ. AMA SIKINTILI DEĞİL. YOL GÜZEL SAYILIR VE SAKİNDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 12 Ağustos 2014; 15:28:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

hocam sungurludan sonra zileye dönmeyin o yol ıssız ve kötü. 30-40 km yakın diye dönemeçli toz toprak yolla girmeye gerek yok.

Çorumdan yaklaşık sonra 15- 20 km sonra mecitözüne yol ayrılıyor sag tarafa o tarafa dönün. Döndükten sonra 60 km sonra Amasya - Tokat ( Turhal ) yol ayrımı var. Yine sag tarafa dönün. Döndükten 100 km sonra Tokattasınız. Yılda neredeyse 7-8 kez kullanırım bu yolu. ankara tokat otobüsleirde bu yolu kullanıyor.

ÇORUM İLE AMASYA-TOKAT YOL AYRIMI TEK ŞERİT GİDİŞ, TEK ŞERİT GELİŞ. AMA SIKINTILI DEĞİL. YOL GÜZEL SAYILIR VE SAKİNDİR.

Teşekkürler.... Dediğiniz yoldan gideceğim.

• Ben Tokat'ta çalışıyorum . 8 yıldır Mussti19'un önerdiği yolu kullanırım.

Mecitözü-Amasya arası, yolun sonuna doğru, bölünmemiş yolda %90 radar vardır .Gri Symbol...Hatta önceden hareketli radara da denk gelmişliğim var o yolda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kırıkkale-delice-sungurlu-alaca-zile-turhal-pazar-tokat

Zile tokat arası çokça radar var aman dikkatt
  • mecitözü tarafından gidilen yol en çok tercih edilen yoldur.biz orayı kullanırız hep
  • hocam zile tarafına sapmayın çok hoş bir yol değil. Onun yerine ankara kırıkkale sungurlu çorum mecitözü turhal tokat istikametini takip edebilirsiniz size bağlı 5-6 saat civarı sürer yollar güzel turhal tokat arası kesin radar olur yol güzel orada aman basmayın şimdiden iyi yolculuklar bende tokattayım bir ihtiyacınız olursa bir pm atın yeter
  • Teşekkürler arkadaşlar. Forum'un en güzel yanı işte bu:)
  • Tokat Turhal arası 1 sabit 1 gezici radar koyuyorlarmış dikkatli olun. Lpg pahalıdır çoruma girerken bp var gazı iyi ve ucuzdur

• quote:

Orijinalden alıntı: vectrac

Teşekkürler arkadaşlar. Forum'un en güzel yanı işte bu:)

Ne demek yardimci olmuştur umarım iyi yolculuklar

• quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Aslında bende bu yolu taif etmeye çalışmıştım. Zile geçmeyeceksiniz kesinlikle.Direk Turhal.

• Hafta sonu gidip geldim arkadaşlar. Dediğiniz yollardan gittim, Amasya-Turhal ayrımından Amasya'ya dönüp orayı gezdik sonra da düğüne gittim Tokat'a.

Ayrımdan sonra Amasya 15 km zaten.

Amasya hariç gidiş de dönüş de 4,5'ar saat sürdü.

Yollar dediğiniz gibi gayet iyiydi, sadece Amasya ayrımı ile Tokat arası gidiş geliş, kalan her yer çift gidiş-çift geliş.

Tavsiyeler için tekrar teşekkürler...
  • Tokatlaya Tokatlaya
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum.. Tokat üzerinden gümüşhaneye gidecğim. Arkadşın sorduğu yol yani zile yolunun son hali nedir?

• Ankaradan Çorum'a giderken iki yol gözüküyor . Kırıkkale tarafı değilde kalecik yolundan giden var mı nasıldır

• Zile ankara yolu düzeldi mi? Yoksa Mecitözünden hala daha mı iyidir? Konuyu hortlatalım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.