Merhaba arkadaşlar Uydunet'e geçmeyi düşünüyorum. Ankara/Demetevler veya Demetgül civarında Uydunet kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Ben çankaya da oturuyorum, burda ne zaman yağmur yağsa mutlaka tv yayını bozuluyor internet kesiliyor, bi ara kızılay da da aynısı oluyordu, demetevlerde nasıldır bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: serpantin
Ben çankaya da oturuyorum, burda ne zaman yağmur yağsa mutlaka tv yayını bozuluyor internet kesiliyor, bi ara kızılay da da aynısı oluyordu, demetevlerde nasıldır bilemiyorum.
Ben kablo tv kullanıyorum yayında arasıra kesinti oluyor ama sadece problem buysa ttnetten kurtulmaya değer diye düşünüyorum.
1 ay önce 1 mbden 2 mbye gectim o günden beri günlük arıyorum uyduneti.. 2 yıllık sözleşmem olmasa bugün bırakırım. Bu ne ya dalga geçiyorlar. Günlük çareler buluyorlar.. Bıkkınlık geldi gercekten... Net sürünüyor bana dedikleri burda sorun yok. Kardeşim format bile attım o zaman modemin arızalı al değiştir parayı almaya gelince gözünün yaşına bakmıyorlar..
quote:
Orijinalden alıntı: skywalkerhan
1 ay önce 1 mbden 2 mbye gectim o günden beri günlük arıyorum uyduneti.. 2 yıllık sözleşmem olmasa bugün bırakırım. Bu ne ya dalga geçiyorlar. Günlük çareler buluyorlar.. Bıkkınlık geldi gercekten... Net sürünüyor bana dedikleri burda sorun yok. Kardeşim format bile attım o zaman modemin arızalı al değiştir parayı almaya gelince gözünün yaşına bakmıyorlar..
Hangi şehirdesiniz?
ben lalegülde oturuyorum kardeş baya bi yakınız yane . uydunet kullanıcısıyım ve de herhangi bir sıkıntım yok. teledünya mızda var. çatır çatır uydu yayını ve internet alıyorum. sorun varsa cevaplayabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: lucifer_666tr
ben lalegülde oturuyorum kardeş baya bi yakınız yane . uydunet kullanıcısıyım ve de herhangi bir sıkıntım yok. teledünya mızda var. çatır çatır uydu yayını ve internet alıyorum. sorun varsa cevaplayabilirim.
Teşekkür ederim kardeşim bilgilendirmen için. Acaba hangi modemi kullanıyorsun?
modemi markası aklımda değil şu anda şirketdeyim. ama uydunetin bize verdiği modemi kullanıyorum. ücretsiz hem uydu reciever hemde modem verdiler.
Ankara/Öveçler'deyim ve 2 yıllık sözleşmem olmasa 1dk durmam.Teknik servisle arkadaş olduk resmen,çay kahve ikramı yapıyorum her geldiklerinde.
quote:
Orijinalden alıntı: 24-11
Ankara/Öveçler'deyim ve 2 yıllık sözleşmem olmasa 1dk durmam.Teknik servisle arkadaş olduk resmen,çay kahve ikramı yapıyorum her geldiklerinde.
benimde 2 yıllık sözleşmem var teknik servise işim bir kere düştü onda da . teknik servis yapamadı reciever'ı değiştirelim dediler. sonra ben yaptım dedim gerek yok kalsın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 24-11
benimde 2 yıllık sözleşmem var teknik servise işim bir kere düştü onda da . teknik servis yapamadı reciever'ı değiştirelim dediler. sonra ben yaptım dedim gerek yok kalsın
Ben şanssız gruptayım sanırım,bazen gelip yapamadıkları oluyodu,modemi değiştirn düzelir deyip gidiyolardı.Sonra kendi kendine düzeliyodu internet.Bu aralar da hız problemi yaşıyorum.Zaten 512 kullanıcısıyım bi de onlar düşürüyo,google bile açılmıyor..
Anlaşılan bu iş biraz şans işi biz de şansımızı deneyecez artık... :)
quote:
Orijinalden alıntı: alemci44
bende 10 Mbps 5 gb kotalı paketi var tıklamam ile videoların yüklenmesi bir anda oluyor. hız olarak hiçbir sorunum yok. fatura geç yatırırsan kapanma olayıda yok. 2 ay ödemessen kapanıyor. ama servis desteği zayıf ekibi elemanların tecrübesi yetersiz.
quote:
quote:
bende 10 Mbps 5 gb kotalı paketi var tıklamam ile videoların yüklenmesi bir anda oluyor. hız olarak hiçbir sorunum yok. fatura geç yatırırsan kapanma olayıda yok. 2 ay ödemessen kapanıyor. ama servis desteği zayıf ekibi elemanların tecrübesi yetersiz.
Servis elemanlarının tecrübesi semte bakan taşeron firma ile alakalıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: yasminum
quote:
merhaba ben de aynı semtteyim. fiyatı ttnet'ten daha uygun diye kablonet'e geçmeyi düşünüyorum. araştırırken başlığı buldum. geçtiniz mi acaba? memnun musunuz?
Bende aynı semtteyim.Ve epey araştırdım.Sorduğum herkes memnun uydunetten.Hatta yeni kablo döşemeye bile başlamışlar.Adresini daha net bir şekilde bana ulaştırırsan daha iyi yardımcı olurum.
Arkadaşlar soruyu bir de ben sorayım olmazsa ama lütfen şikayet forumuna çevirmeyelim sadece Demetevlerde oturan arkadaşlar cevap versin Lütfen "Demetevler çevresinde uydunet kullanan var mı acaba"
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme