Şimdi Ara

Ankara Demetevler Spor Salonu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
7.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar demetevlerde metroya yakın olan güzel bir spor salonu önerebilirmisiniz ?

• Murat Kumsuz'un spor salonu var Demetevler'de.. Salon ufak ama, iş hocalarda biter. Tavsiye ederim.. 1.Caddede, Club One olması lazımdı adı yanlış hatırlamıyorsam.
  • Powerline sport center var metronun oldukça yakınında. Ben oraya gidiyorum. Gerek hocalar gerek salon oldukça iyidir, tavsiye ederim. Detay istersen özelden yazabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Player -- 11 Eylül 2014; 23:55:26 >
  • Demette hoca iyi olabilir ama iyi salon yok bende yola katlanır Eryaman da Vip e gideceğim metroyla yıllık 1000 vereceğim basketbol dans havuz sauna jakuzi body bunun gibi herseyden yararlanacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerline sport center var. hatta yanlış hatırlamıyosam türkiye veya ankara fitness şampiyonu ali demirbek o salona gidiyodu.

http://www.powerlinesport.com/
  • demetevlerde akademi spor merkezini tek geçerim. profosyonellik desen ekipman desen her?eyi ile tambir spor salonu..hijyeni ve üye kalitesi de cok ba?aryly..di?erleri sporun murat 131 ise ,akademi mersedes  Ankara Demetevler Spor Salonu Tavsiyesi

• demetevlerin tüm fitness salonlarını gezdim..powerline kaliteli ama ekipman antikaa hijyen iyi değil..özgür celik sadece parası olana hizmet eder,wolwes cakal yuvası ekipman yetersiz,club one sürekli yer değiştiriyor steroitcilerin mekanı hijyen yok,demet life hayatıın en büyük hatası idi,şimdilik akademi spor merkezine takılıyorum memnunum ..x fit bile onların dibine geldiğine göre doğru yerdeyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzmanpt U kullanıcısına yanıt
    Bencede çok haklısın bu konuda 👍🏻 bende akademideyim süper biyer hijyenik temiz gerçekten spor yapılabilecek tek yer Demetevler de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi anlmda bilinçli profosyonel spor yapmak için akademi spor merkezi başarılı...arkalarında mehmet küçükler gibi büyük bir deha var...federasyon kurucu başkanı ,vücüt geliştirmeyi türkiye spor federasyon endüstiriyel olarak örgütleyen şahsiyet... bşarılı öğrencileri ve antrönörleri tarafından işletiliyor,kalite hemen hissediliyor...cok disiplinli ve uzman şahsiyetler..
  • merhaba arkadaşlar,

keçiören-demetevler-yenimahalle-etlik civarındaki spor salonlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.
    aşağıdaki linke tıklayın...

Demetevler Spor Salonları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_1977 -- 1 Haziran 2017; 10:10:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.