Şimdi Ara

Ankara Deri Direksiyon Diktirmek İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
4
Favori
13.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, zamanında deri direksiyon diktirmek için epey araştırma yapıp bir türlü cesaret edemeyip, sonunda cesaret edip yaptırıp ve memmun kalmış biri olaraktan yazıyorum.İşi ben yapmıyorum. Yaptırdığım kişi işinde özenli, düzgün ve bana bazı konularda yardım ettiği için, bende kendisine yardım amaçlı konusunu açıyorum. Hem arayıpta bulamamış, hemde aklınızda bir fikir oluşturma açısından bu konu size yardımcı olur umarım, fiyat olarak ise araştırdığım yerlere nazaran daha iyi bir fiyat idi.(2016 şubat ayında yaptırmıştım 160 liraya, vites topuzu ve körüğünü ile birlikte 230tl idi) . Kendisi hem forumumuzun bir üyesi olup, başka arkadaşlarında faydalanması dileğiyle paylaştığım adresten kendisine ulaşabilirsiniz. Paylaştığım resimler kendi aracımdandır. Yardımcı olabileceğim birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olabilirim arkadaşlar.Sıcak fırsat olur mu orasını tartışılır ama yaptığı işe oranla olacağını düşünüyorum.Arkadaşın ismi Fatih.

İletişim Bilgileri

Ankara Deri Direksiyon Kaplama

İvedik Organize Sanayi Öziş Sanayi Sitesi
    1548. (731 Eski) Sokak No:88 ANKARA

https://goo.gl/maps/p4Kb544t3MR2 (google harita linki)

Telefon: 0 506 542 09 33
    Email: fatih19774@hotmail.com

Üyenin kendi donanımhaber üyeliği

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1150878

Kendi resimlerini paylaştığı site

http://www.fatihotodoseme.com

Bu da benim aracıma yaptığı uygulama öncesi ve sonrası

Ankara Deri Direksiyon Diktirmek İsteyenler Ankara Deri Direksiyon Diktirmek İsteyenler

Ankara Deri Direksiyon Diktirmek İsteyenler Ankara Deri Direksiyon Diktirmek İsteyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanza -- 24 Mart 2016; 18:29:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Vites kiyak olmus hayirli olsun ama birazcik tuzluymus sanki fiyat bilemedim gercek deri demi urun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki fiyatı böyleymiş peder bey 200 liraya yaptırdım orjinal deri felan diye gösterdi geçen gün bende Ada'mı kandırdılar 200 lira olur mu diye düşünüyordum ki ;) şu an değişti düşüncem ;) walla direksiyonu eskiyen varsa on numara bir işlem tavsiye edilir

• muysalp M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam gerçek deri suni filan değil ama malesef bu diktirme işlemleri biraz tuzlu, epey değişiyo görüntüsü gerçekten kullanımıda hoş oluyor :)

• Obama_TR kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam gönül ister daha ucuz olsun, piyasası epey yüksek :)

• Bende baya araştırdım bu işi 200 den aşağı yapanı bulamamıştım ama aşırı bi fiyat olduğu için kliksadandı bu kendimizin dikebildiği suni deri kılıflardan aldm 15 tl ye 3-4 saatte diktim onu fıstık gibi oldu 7-8 aydır sorunsuz kullanıyorum

• calculus07 kullanıcısına yanıt
    Kliksa linki var ise paylaşabilir misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara direksiyon kaplama ??
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aeser kullanıcısına yanıt
    Hocam ben alalı çok oldu o link kalmamıştır şimdi evde kutusu duruyor gidince atarım

• erhanza E kullanıcısına yanıt
    bende direksiyonu diktirme arefesindeyim, fiyatta donanımhabere özel biraz daha birşeyler yapamaz mı acaba?
  • bende de opel astra araç var tek eksikliğini hissettiğim şey deri direksiyon. ankaraya yolum düşerse değerlendirmek isterim

• 50 tl bunun asıl fiyatı.160 verip düdüklenmenin alemi yok.çokta kaliteli yaptılar.gelir birazdan yok kaliteli malzeme zart zurt kazık oğlu kazık fiyat ödemenin alemi yok.
  • resulalan kullanıcısına yanıt
    hocam aslında arayıp bir fiyat isteyebilirsiniz, şimdi ben yapmadığım için size indirim yapıp yapmayacağı hakkında bilgi veremem, bence deneyin donanımhaberden gördüm konunuzu diyerekten olabilir, neden olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

50 tl bunun asıl fiyatı.160 verip düdüklenmenin alemi yok.çokta kaliteli yaptılar.gelir birazdan yok kaliteli malzeme zart zurt kazık oğlu kazık fiyat ödemenin alemi yok.

hocam genel itibariyle araştıran arkadaşlar bilir zaten fiyatlarını, sizin dediğiniz gibi 50tl ye yapacak yer varsa onada sıcak fırsatlar konusu açalım herkes faydalansın, hepimizin işine gelir, zira zaten ben kazanmıyorum sadece yardımcı olmak niyetiyle açmıştım. Eğer sizde yaptırdıysanız paylaşımınızı yapın hepimiz faydalanalım

• Aliexe bakın kendinizin dikebileceği gerçek deri hazır kılıflar var, bunun kadar iyi olmaz ama bu parayı veremeyen için çok iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Aliexe bakın kendinizin dikebileceği gerçek deri hazır kılıflar var, bunun kadar iyi olmaz ama bu parayı veremeyen için çok iyi olur.

3 kol birleşim kısımlarını kapatan direksiyon kılıfı var mı aliexpress de
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ankara Deri Direksiyon Diktirmek İsteyenler

• Yok hocam yuvarlak simit şeklinde kol kısımlarını dikerken atlamanız gerekiyor. Suni deriden iyidir sonuçta, yazın suni deri el terletir. Parası olan resimdekinden yaptırsın tabi, ben ucuz çözüm önerdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı işi Bursa'da bir ustaya ben de 160 TL ye yaptırmıştım geçen Ocak ayında.
    Ustanın yanında çalışan Suriye'li bir çocuk (6-7. sınıf çağlarında) dikmişti direksiyonu.
    Çocuk gerçekten işinin ehliydi.İş bitince çocuğa ayrıca bahşiş verdim.
    Ustanın kartını da almıştım ama şimdi nereye koyduğumu bilemedim.Belki arabadadır.
    Ben de çok memnunum açıkçası.Direksiyon yenilenmiş gibi oldu.
    Bu arada benim araç VW Jetta.
  • Ben de çok beğendim gerçekten. Adana'da olsa ben de yaptırmak isterdim. Ortada bir emek, kaliteli işçilik ve malzeme varsa bedeli neyse ödemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

50 tl bunun asıl fiyatı.160 verip düdüklenmenin alemi yok.çokta kaliteli yaptılar.gelir birazdan yok kaliteli malzeme zart zurt kazık oğlu kazık fiyat ödemenin alemi yok.

Atma recep.

recep akdeniz bölgesindeysen bir kahramanmaraş yada adanaya uğra çokta güzel yapıyorlar 50 tl ye.
  • Aydin denizli izmir civari var mi tavsiye edeceginiz yer

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.