Şimdi Ara

Ankara Direksiyon sınavı-15-16/22-23 ağustos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ankara keçiören deki bir kursa kaydoldum 27 hazirandaki yazılı sınavı geçtim.Direksiyon sınav tarihini 15-16 yada 22-23 ağustosa koymuşlar şakamı bu utanmasalar kasım yada aralığa alcaklar
    son 2-3 yılın sınavlarına bakın yazılı sınavla pratik sınav arasında max 30 gün var ilk defa böyle uzun bir süre oluyor 49 gün ne demek allah aşkına şaka mı bunlar sinir krizi geçiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vril -- 22 Temmuz 2015; 13:19:16 >

• o kadar geç olmaz tahminimce 22 ağustosta yine sınav var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

o kadar geç olmaz tahminimce 22 ağustosta yine sınav var

hocam bilmiyorum milli eğitim hala açıklamamış geçmiş sınavlara bakıyorum yazılı sınavdan max. 15-25 gün sonra direksiyon sınavı oluyo bu sefer 42 gün oldu neden böyle bi saçmalık yaptılar
  • ankara Keçiörendeki sürücü kursumla konuştum.
    yaz tatili oldugundan sinav tarihleri 15-16 ağustos, 22-23 agustos ve 5 eylülde.
    sanirim sizinkiler de benzer tarihler olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara Keçiörendeki sürücü kursumla konuştum.
    yaz tatili oldugundan sinav tarihleri 15-16 ağustos, 22-23 agustos ve 5 eylülde.

• quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

ankara Keçiörendeki sürücü kursumla konuştum.

hocam 15-16 ağustos nedir ya bildiğin 2 ay sonra bu nasıl bir saçmalık tatil sadece 4 gün çoğu kurs sınav tarihini 26 sı olarak belirlemişti 1 ağustosa ertelemişler şimdide 8-9 ağustosa ertelemişler bu kadar saçma bi sistem görmedim son 2 yılın sınav tarihlerine bakın ilk defa direksiyon sınavı yazılı sınavdan bu kadar uzun süre sonra oluyor
  • Vril kullanıcısına yanıt
    Internette 26 temmuz ve ağustosun ilk haftasi yazıyor dediğimde her bolgenin farklı oluyor demisti. umarim sizinki farklıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11.Sınıf 15 Tatil
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

Internette 26 temmuz ve ağustosun ilk haftasi yazıyor dediğimde her bolgenin farklı oluyor demisti. umarim sizinki farklıdır.

umarım eğer 15-16 ağustos olursa kafayı yerim herhalde
  • uppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.