Şimdi Ara

Ankara Eryamanlardan Gölbaşına nasıl ve ne kadar sürede gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ankara Eryamanlardan Gölbaşına nasıl ve ne kadar sürede gidilir?

• Eryamanlar baska bir yermi.ben eryaman i biliyorum onu anlatiyim.Ilk basta eskisehir yoluna cikman lazim bunun icin ayas yoluna
    Cikiyorsun ankara yonune etimesgit girisinden saga donuyosun havaalaninin yanindan.Ilerde turgut ozal koprusu var.O kopruyu cikip kopruden sola dogru asagiya iniyorsun.Sonra baya gidiyorsun zirhli birlik i gectikten sonra umitkoy koprusunden saga asagiya eskisehir yoluna cikiyorsun.Burda da armada ya gelince saga dogru ust yola cikiyorsun.Orasi konya yolu burda da gidiyorsun nascar pisti gibi yollar var egimli onlari gectikten sonra golbasi.30 45 dk arasi tutar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En a z 1 bacuk saat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayox06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Arabam yok halk otobüsü ile gitmem gerekecek. Bu şekilde nasıl ve ne kadar sürede gidebilirim. Çok mu uzaktır eryamana?
  • En kolay yol 2 vasita yap su an golbasindayim bende zaten Eryamandan kizilaya in suresini bilmiyorum sen bilirsin onu veya ulusa , ulustan golbasi dolmusu veya kizilaydan golbasi otobusu bunlarda 25 dakika civari. Yani eryamandan kizilay veya ulusa + 25 dakika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr.Steve

Teşekkür ederim. Arabam yok halk otobüsü ile gitmem gerekecek. Bu şekilde nasıl ve ne kadar sürede gidebilirim. Çok mu uzaktır eryamana?

541 e bin adama de beni armadanin orda indir diye.Orda saga yol cikar yukariya orayi yuru ordan bin golbasi otobus veya dolmusa.1 saatten fazla surer otobusle
    Edit:Yukariya yuruyunce koprunun altinda bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayox06 -- 26 Şubat 2014; 13:33:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya 541 e binip üstteki arkadaşın dediği gibi konya yoluna yakın yerde inip ( armada veya dışişleri önü ) köprünün üzerinden dolmuşa bineceksin yada ulus - sıhhıye dolmuşları ile ulus veya sıhhıye ye gidip oradan kalkan gölbaşı arabalarına binebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://212.175.165.45:8080/ego/index.aspx ego sitesi. Sol menüden nasıl giderimi seç ve nereden-nereye kısımlarını kendine uygun olarak doldur. Uygun hatlar listelenir ve otobüsün ne zaman durakta olacağını bile görebilirsin. Bu sistem sadece ego otobüslerini gösterir. Halk otobüsü ve dolmuşlar burada yok.
  • Güzel bir uygulamaymış. Eryaman 4. etap - Gölbaşı belediyesi şeklinde seçtim toplam süre en kısa olan 27 dk dedi. Duraklardaki beklemeler ve trafik ile birlikte en az 1 saat sürer diye tahmin ediyorum. Bir süre her gün git gel yapmam gerekecek.

Şu şekilde bi rota çıkarttı.

1. 541-2 hattının 6 nolu durağından bininiz.
    2. 541-2|EGO hattının 56 nolu durağında inip, yaklaşık 6 metre yürüyerek 105|EGO hattının 51 numaralı durağından bininiz.
    3. 105 hattının 73 nolu durağında inerek bitiriniz.
    4. Toplam yolculuk süresi yaklaşık 27 dk. ve toplam yolculuk mesafesi yaklaşık 48,971 km'dir.
    5. Ücretlendirme; Tam: 1.75+0.59 = 2,34 TL ; İndirimli: 1,3 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.