Bildirim
Ankara Ev Eşyası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evlerde bulursun knk -
hocam itfaiye meydanina ve demetevlerdeki spotculara bakmanizi tavsiye ederim onun disinda letgoda da vardir piyasa alti bir seyler -
İtfaiye meydanı bakacağım onun haricinde var mı tavsiyeniz?quote:
Orijinalden alıntı: Tony Ferguson
hocam itfaiye meydanina ve demetevlerdeki spotculara bakmanizi tavsiye ederim onun disinda letgoda da vardir piyasa alti bir seyler -
demette ceşit coktur hocam ayni zaman da fiyatta uygundur onerebilirim -
Demetevlerin nerelerinde hocam bu satan yerlerquote:
Orijinalden alıntı: Tony Ferguson
demette ceşit coktur hocam ayni zaman da fiyatta uygundur onerebilirim -
hocam valla hastane ya da demetevler metroda inin sora sora bulursunuz hele de suriyeliler demetevlere akın etti spotcular daha cok dökme eşya satıyorlar bulamama gibi bi olasılıgınız yokquote:
Orijinalden alıntı: Tom Hagen
Demetevlerin nerelerinde hocam bu satan yerler
Alıntıları Göster -
benim tavsiyem letgodan tek tek bulman daha uygun olur sportcularında bir piyasası var sonuçda en azından letgodan insanlar evde durmaısın satılsın hesabına satıyolar -
Ben spotçudan aldım bişeyler iyi pazarlıkla iyi indirim yapıyorlar. Eşyalarıda satmadan önce temizleyip tamir ediyorlar. Tabi ikinci el yine şans işi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X