Şimdi Ara

Ankara Gölbaşı Kablonet Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar hocalarım yaklaşık 1 yıldır kablonet abonesiyim ancak böyle bir problem ne gördüm ne duydum! 25mb 150gb AKN olan bir tarifeye aboneyim ancak aldığım hız pcde 6mb download 2mb download. Torrentten veya steamden vs oyun indirirken en fazla 1mb hızı görüyorum. Dotada, rainbowda, lolde 1k ms alıyorum ve arada bir internet bağlantısı gidiyor. Kablonet müşteri hizmetleri arızayı aradığım zaman beni arıza kaydı yapıyolar adam gönderiyolar ancak düzelen bir şey yok. Buna ne sebebiyet verir ve çözümü nasıl olur gerçekten bilmiyorum.

• Sağlayıcı değiş rahatla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Sağlayıcı değiş rahatla.
    Hocam ben de düşündüm superonlineye geçmeyi ancak 24 ay taahhüt var cayma bedeli ödemek istemiyorum
  • modem değerleriniz de problem olabilir, atın bakalım değerlerinize.
  • Ankara Gölbaşı Kablonet Rezaleti
  • UP UP UP
  • Whatthelul kullanıcısına yanıt
    sinyal değerlerinde sorun yok gibi ama bilinmeyen modulasyon yazması ilginç ayrıca düzeltilmemişlerin sayısının fazla olmasıda pek iyi deği gerçi kaç gündür online modem bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turknet ankara
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zamanın da istanbul da aynı sorunları yaşayan biri olarak söylüyorum. Servis en az 4-5 kere daha gidip gelecektir.
    Ben daha 3 cü ayda karşılaştığımdan taahhüt bozup modemide satmıştım. Şimdi en azından oyun oynarken sıkıntı çekmiyorum. Benim kişisel yorumum altyapıda yapılan bir değişilikle alakalı.
  • Upstream değeri yok cgn havuzunda olabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatthelul kullanıcısına yanıt
    Düzeltilmemiş tablo sayısı yüksek. Gelen sinyal stabil değil. Ondan oluyor.
  • Hocam modem sadece 2 saattir online ben bunu nasıl düzeltebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.