Bildirim
Ankara Eryaman bölgesinde Türknet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Benim bildiğim o civarda yeni binalarda hep fiber var. Şuan herhangi bir firmadan internet kullanıyormusunuz? -
Site yeni ve Süperonline fiber kullanıyorum. Fiyat avantajından dolayı Türknet'e baktım ama kendi sitesinde altyapı bilgisi bulunamadı cevabı çıkıyor. -
Yeni binalarda turktelekom güncelleme yapmamış olabilir. mümkünse bina altındaki turktelekom kutusunun resmini alırsak yardımcı olmaya çalışalım. -
Türknet fiber altyapı olan yerlerde hizmet vermiyor bildiğim kadarıyla. Sadece adsl ve vdsl olarak veriyor. -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 16:43:39 > -
SuperOnline fiber varsa bence hiç bulaşmayın TürkNet'e, varsın 20 TL daha pahalı olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X