Bildirim
Ankara Hukuk Fakültesi Öğrencisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yukarı. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eymen~
Merhaba, bu sene tercihler sonucu büyük bir ihtimalle bu fakülteye yerleşiyorum. Var mı acaba buralarda Ankara Hukuk okuyan?
Hayırlı olsun hocam senin adına sevindim bende Ankara Tıp istiyorum hayırlısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alik01
quote:
Merhaba, bu sene tercihler sonucu büyük bir ihtimalle bu fakülteye yerleşiyorum. Var mı acaba buralarda Ankara Hukuk okuyan?
İnşallah istediğin yer olur senin de hocam. -
quote:
quote:
Abim Ankara Tıpta, hazırlık atladı, bu sene 2.sınıf olacak, çok zorluyorlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erdy232
quote:
quote:
Abim Ankara Tıpta, hazırlık atladı, bu sene 2.sınıf olacak, çok zorluyorlar.
Biliyorum hocam çok zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Orada okuyan çok arkadasim var. Gözlemlerim şöyle ki, okulda devamsizlik yok istersen istanbuldan bile okursun. Betacopy diye bi kirtasiye var ders notlar ini oradan aliyorsun onlardan calisiyorsun. İki tane sinavin oluyor senede. Ödev yaptiklarini hic duymadim. Çok rahat bu konuda. Sanirim ocak ve haziranda sinavlar da. Öyle hocam hayirli olsun şimdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X