Bildirim
ANKARA HUKUK İCERİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayaller ankara hukuk hayatlar sütçü imam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kafkeff06
Hayaller ankara hukuk hayatlar sütçü imam
Ismimi kaydet bi tarafa Sene sonu görüşürüz :) ben yapamayacağım seyleri söylemiyorum
azim, kararlılık, bir sene boyunca hedefe odaklanma; en kötü sonucu alsan bile pes etmeme. benim 1 sene boyu yolum böyleydi, sonuçta şuanda aühfli oldum. o kaynak bu kaynak aracı, iş sende ve allah'ın takdirinde bitiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazKızıı -- 22 Ağustos 2016; 18:39:27 >
Ankara hukukta okuyandan ziyade okumaya yeni başlayacak birinden tavsiye alabilirsiniz.( orada okumuyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir bilim insanı 97 -- 22 Ağustos 2016; 18:37:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: LazKızıı
azim, kararlılık, bir sene boyunca hedefe odaklanma; en kötü sonucu alsan bile pes etmeme. benim 1 sene boyu yolum böyleydi, sonuçta bu sene aühfli oldum. o kaynak bu kaynak aracı, iş sende ve allah'ın takdirinde bitiyor.
Evet bu yok 1 sene boyunca çok emek, azim, fedakarlık istiyor.Sizin adiniza sevindim auhf li olmaniz ayrica sevindirdi
henüz okula gitmedim, bu yıl kazandım :) ama o ruhu hissediyorum, ankara hukuk kazandım deyince insanlara böyle bi kaç saniye duruyorlar. inşallah sana da nasip olur, özel bir soru olursa mesajdan sorabilirsin. yardımcı olmaya çalışırım :)
quote:
Orijinalden alıntı: bir bilim insanı 97
Ankara hukukta okuyandan ziyade okumaya yeni başlayacak birinden tavsiye alabilirsiniz.( orada okumuyorum)
Baska konu hakkinda suanda bir sordum ozele gecebilirmiyiz :)
Buyrun
quote:
Orijinalden alıntı: LazKızıı
henüz okula gitmedim, bu yıl kazandım :) ama o ruhu hissediyorum, ankara hukuk kazandım deyince insanlara böyle bi kaç saniye duruyorlar. inşallah sana da nasip olur, özel bir soru olursa mesajdan sorabilirsin. yardımcı olmaya çalışırım :)
Yardımlarınız icin tesekkur ederim auhf diyince bende birkac saniye durup hayal kurmuyor degilim :)
Ben hukuk okumuyorum yalnız :D
quote:
Ben hukuk okumuyorum yalnız :D
Hukuk hukuk diye diye herkesi hukukcu goruyorum affimi maruz gorun efendim ;)
Estagfurullah :)
quote:
Estagfurullah :)
Konuyu Cerrahpasa mı yapsak ne .Basarılarınızın devamını diliyorum...
Teşekkür ederim sağolun :)
Hocam son durum nedir ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X