Şimdi Ara

Ankara ile Devam Ediyoruz! Belediyelere Fiber Altyapı Çağrısı #FiberAltyapıİstiyoruz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
27.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: spacenet

Ne anladın da neye gülüyorsun? Millet bakır kablolarla cebelleşiyor lüks yeni bina harici eve kadar fiber gelen yer var mı? 1000/1000 başka nasıl alınacak*

Alıntıları Göster
    var abi bizim bura , server odama kadar geliyor simsiyah kalın bakır olmayan kablo
  • Ağlancak halimiz var valla. Dünya nelerle ilgileniyor, Biz hala fiber istiyoruz ah ah
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

bu laflar bu ülke için geçerli değil

yıllardır yazdığım sorunları geçiştirici günü kurtaran çözümler hariç kalıcı bir çözüm sunmadılar anca sıçıp sıvarlar başka bi bok olmaz
    Siz tam olarak ne istiyorsunuz? Hem altyapım yok, mağdurum diye gelmiş burada sızlanıyorsunuz, hem de fiber altyapı için hakkınızı arayan insanlara çatıyorsunuz. Artık bir karar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

var abi bizim bura , server odama kadar geliyor simsiyah kalın bakır olmayan kablo

Alıntıları Göster
    Varsa hayrını gör, güle güle kullan. Bende yok, gelecek gibi de görünmüyor, adamların umurlarında bile değil. Bunda gülecek ne var onu anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    burda hakkını arayanların %3-5'ine anca fiber altyapı gelecektir oda zar zor 10-15 yıl önce yapılması gerekenler yapılmamış vdsl bu ülkeye 2003'de geldi . 4 yıl sonra 20 yıl olacak tüm saha dolaplarında fiber altyapı çoktan olmalıydı bu zamana kadar .

benim 300-500 metre çapımda her yerde fiber altyapı(vdsl) veya fiber var 4-5 yıldırda bu durum böyle olmasına rağmen ankaranın göbeğindeyim bize fiber altyapı gelmedi gelmeyecekte

bu çabalar %3-5 'imize yarayacak zaten onlarda planlanmış bölgede olacaklar

internetdende olmaz bu iş siyasilere yoğun baskı yapmak gerekiyor onlarda takarmı bilmem

türk telekom ciddi yatırım yapacak durumda değil tüm karını geçici olarak hissesi elinde olan bankalara versede takılan borcu ödeyecek durumda değil .

BTK zaten adı var kendi yok

çözerse bu işi Cumhurbaşkanı çözer başkada kimse bu ülkede bu sorunu çözemez ercüment çözer bile çözemez

• Biz herkese fiber altyapı ulaşması için büyük bir dönüşüm istiyoruz ve bunun için kamuoyu oluşturuyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesine ve Ankara Büyükşehir Belediyesine yazdınız mı?

• spacenet S kullanıcısına yanıt
    Alt yapı olsa da olmada da hızı vermeyecekler.

• Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    yazmadığım kurum kuruluş kişi milletvekili kalmadı takan yok

bende seçimlerde takmadım hiç birini

hiç birine oy vermedim boş attım zarfa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Alt yapı olsa da olmada da hızı vermeyecekler.
    Bizim devlet, vatandaşıma en iyi imkanları nasıl sağlarım onları nasıl en medeni şekilde yaşatırım diye düşünmüyor, büyük şirketler nasıl zarar etmezler maksimum karı nasıl sağlarlar diye düşünüyor. Bu sözüm ona telekominikasyon şirketleri sırf kurumsal firmalara fahiş fiyatla simetrik metro ethernet satabilsin, bu ballı pastayı kaybetmesinler diye bu şirketlerin fiber altyapıda bile komik derecede düşük upload hızları vermelerine devlet göz yumuyor. Devlet vatandaşın yanında değil, hiçbir zaman da olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.