Şimdi Ara

Ankara ile Devam Ediyoruz! Belediyelere Fiber Altyapı Çağrısı #FiberAltyapıİstiyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
27.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dua edin Tekirdağ'da değilsiniz. En azından dsl altyapınız vardır. Burda o bile yok.
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Girmezler hocam. Kamuoyu baskısı evet doğru yöntem. Ama şu kriz ortamında girmezler demek istediğim bu.

2026 çok kritik bir tarih. neredeyse 6-7 yıl sonra Telekom devletin olacak tekrardan blok olarak.

Ben devletin yerinde olsam altyapı hizmetini kendim verir işletmecilere de lisans veririm.

Ulusal bir modele ihtiyaç var.

ama gün öyle bir gün değil. "Ömrümüz ne kadar ki, görevde ne kadar kalacağız ki" diyerek 5 sana 1 bana diye işler gidiyor maalesef.
  • Ankara Belediyesi kazı izinleriyle alakalı bir sıkıntı çıkartmıyor, yatırım yapılmayan bölgeler tamamen operatörlerin tembelliğinden kaynaklı.
  • Destek
  • İstanbuldaki sonuçlandimida Ankara hareketi başladı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hazırlanan metin mavi öaöda başvuru sayfasındaki yere sığmıyor. Harf sınırı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getirmesinler altyapı falan. En son internet çalışması diye girdiler 1.5 ay internet gelmedi. Allah korusun.
  • Mansur Yavaş bence bu konuya el atar. Sadece duyurmak gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu ben de öne çıkardım. Gerçekleşmesi dileğiyle ...
  • Bende elimden geldiğince katılım göstereceğim.

• Bu belediye ile olacak iş değil, bir devlet politikası lazım. Ben olsam elektrik hatlarıyla birlikte çekerim fiberi. Fiber, bakır telefon hattı gibi elektrik alanlarından etkilenmez. Fiber sonlandırmayı elektrik saatinde yaparım. Hem elektrik saatinden online olarak okuma yaparım hem de elektrik saatini ont cihazı gibi kullanıp aboneye internet hizmeti veririm. Elektriği olan herhesin fiberi de olmuş olur.

• Ankarada alt yapılar leş acil kalite gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Posta güvercini

Katar telekom senin evinde fiber olsada olmasada senden tıkır tıkır parasını alıyor başka operatöre geçsende ordan tıkır tıkır alıyor katar telekoma göre hava hoş tamamen kar odaklı kuruluş beledediyeler keşke yapabilse superonline gibi kendi altyapısını kurup internet hizmeti vermeli katar telekoma kalırsak yandık
    Katarlilardan aldilar su anda bankalarin elinde telekom.

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Yani emin ellerde değil firmayı sırtlayıp götürecek telekominikasyondan anlayan bir yere verilmeli yada devlete

• Destekleyenlere teşekkürler. Konuyu yukarıya taşıyalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

İstanbuldaki sonuçlandimida Ankara hareketi başladı
    Öyle bir sıraya koyarsak buna ömür yetmez. Orada yaşamasak bile dayanışma içinde farklı iller için de göndermeliyiz. Kısa sürede sonuç alınmayabilir ama kamuoyu baskısı oluşturmak önemlidir. Halkın böyle bir talebi olduğunu görüyorlar.

İstanbul'a yazmamış olanlar için konu duruyor:

https://forum.donanimhaber.com/ilk-mesaja-bakin-belediyelere-fiber-altyapi-cagrisi-internette-kalite-hareketi--139983144

• Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Altyapı sıkıntı değil ki. 1000/1000 verecek alt yapı var çoğu yerde. Aldığımız 35/5.

• Yazalım bakalım ama pek umudum yok.Bu gidişle benim mezara bağlarlar fiberi.Yıl olacak 2020 hala 8mbit ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 18 Eylül 2019; 23:26:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.