< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 16 Eylül 2019; 22:36:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 16 Eylül 2019; 22:36:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
#FiberAltyapıİstiyoruz etiketiyle Ankara Büyükşehir Belediyesinin Twitter hesabına da yazalım!
|
Teşekkürler. Mutlaka olacaktır.
|
Katar telekom senin evinde fiber olsada olmasada senden tıkır tıkır parasını alıyor başka operatöre geçsende ordan tıkır tıkır alıyor katar telekoma göre hava hoş tamamen kar odaklı kuruluş beledediyeler keşke yapabilse superonline gibi kendi altyapısını kurup internet hizmeti vermeli katar telekoma kalırsak yandık
|
Belediyelerin rolü fiber optik dönüşümü konusunda çok önemli.
Konuyu öne çıkartmayı unutmayalım. |
Ankara'dayım mahallemde fiber alt yapısı bulunmasına rağmen apartmana bağlatmak için 1 sene gibi uzun uğraşlar verdim ve sonucunda bağlatmayı başardım.
Hatta konu açmıştım buradan bakabilirsiniz aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara yol göstersin diye:https://forum.donanimhaber.com/kavgam-fiber-internete-ulasma-hikayesi-superonline--136811964#136811964 Fiber konusunda Ankara diğer büyük şehirlere göre daha önde sanırsam ama prosedürler, arka planda dönen bürokrasi çok can sıkıcı bir durumda. 2 apartman yanım mahalledekiler çatır çatır kullanırken kavga gürültü 1 sene uğraş sonucunda elde edebildim. Bu ülkede ağlamayana meme yok sesinizin çıkması gerek birilerinin gözüne batmanız gerek başka türlü kendiliğinden kimsenin bir şey yaptığı yok herkese bol şans. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 16 Eylül 2019; 22:30:16 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Posta güvercini -- 17 Eylül 2019; 12:12:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 17 Eylül 2019; 21:33:19 > |