Şimdi Ara

Ankara-Karabük yolu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın sabah Ankara'dan Safranbolu'ya gideceğim araba ile. Kışlık lastikler takılı ( 4 tane) ama benim kafamı kurcalayan sizce Bolu'dan geçerken zincir sorar mı polisler? Yola çıkmadan zincir almalı mıyım? Parasından kaçtığım yok ama Ankara'da kışlık lastikler yeterli geldiği için bugüne kadar hiç kullanmadım ve muhtemelen de kullanmayacağım zinciri bir daha. Sizce ne yapmak lazım? Çevirme olur mu?

• Ankara'dan Safranbolu'ya giderken Bolu'dan geçmezsiniz...Otobandan Gerede çıkışından çıkarsınız. Daha sonra Samsun-Karabük yol ayrımından Karabük tarafına dönersiniz. Bu arada zincire ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum...
  • Arkadaş yolu tarif etmiş. Dün gidip geldim karabüke. Yolda hiç kontrol olmadı. Sabah 9'da karabükten, akşam 7'de ankaradan çıktım. Gece ayaza ve buza çekiyor fazla hız yapmayın derim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: meRt.06

Yarın sabah Ankara'dan Safranbolu'ya gideceğim araba ile. Kışlık lastikler takılı ( 4 tane) ama benim kafamı kurcalayan sizce Bolu'dan geçerken zincir sorar mı polisler? Yola çıkmadan zincir almalı mıyım? Parasından kaçtığım yok ama Ankara'da kışlık lastikler yeterli geldiği için bugüne kadar hiç kullanmadım ve muhtemelen de kullanmayacağım zinciri bir daha. Sizce ne yapmak lazım? Çevirme olur mu?

Babam salı günü İstanbuldan Ankaraya hafif ticari araçla geldi ve yazlık lastik vardı hiçbir yerde çevirme yoktu dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: meRt.06

Yarın sabah Ankara'dan Safranbolu'ya gideceğim araba ile. Kışlık lastikler takılı ( 4 tane) ama benim kafamı kurcalayan sizce Bolu'dan geçerken zincir sorar mı polisler? Yola çıkmadan zincir almalı mıyım? Parasından kaçtığım yok ama Ankara'da kışlık lastikler yeterli geldiği için bugüne kadar hiç kullanmadım ve muhtemelen de kullanmayacağım zinciri bir daha. Sizce ne yapmak lazım? Çevirme olur mu?

Kar yağarsa belki çevirme olur. Bir de karabüke giderken boludan geçmrzdiniz. Yolunuz açık olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar icin tesekkur ederim. Yol tarifi icin ayrica sagolun @mitto. Yalniz bu sabah havaalani yolu karli buzlu halde gerede de oylemidir acaba?

• Gerede de büyük ihtimal öyledir.Sen tedbirini al öyle çık yola.. @meRt.06
  • En yakin tekzen var burda birtane takmatik alayim bari :) 50-60 tl birseydi en son. Bizdeb kiymetli mi para :)

• Cankurtaran Geçidi Rakım : 1590 m.Çevirme olmasada yol şartlarında herşey olabilir.
    İyi yolculuklar.
  • Kafanızı karıştırmak istemem ama sanki bir yol daha var gibi. Gerede'yi dolaşana kadar E-5'ten Bolu'ya doğru giderken Kızılcahamam çıkışında sağa Çerkeş'e dönen bir yol var. O yoldan da gidilebilir gibi geliyor bana.

Yanılıyor muyum? Dağ yolu gibi bir yol. Sakin olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Kafanızı karıştırmak istemem ama sanki bir yol daha var gibi. Gerede'yi dolaşana kadar E-5'ten Bolu'ya doğru giderken Kızılcahamam çıkışında sağa Çerkeş'e dönen bir yol var. O yoldan da gidilebilir gibi geliyor bana.

Yanılıyor muyum? Dağ yolu gibi bir yol. Sakin olabilir.

o yol yazın bile bayıyor, 5. Vites sakin sakin gitmek varken 2. 3. Vites gidiyorsunuz. Kışın zaten daha şüpheli bi yol haliyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.