Şimdi Ara

ANKARA KIZ YURDU FIYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar herkes merak ediyor yurt fiyatlarini biliyorum. Ben biraz araştırma yaptım sizlerle paylaşmak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim. Uygun fiyatlı temiz bir yurt herkesin hayali:)
    Tuana kiz yurdu: 6 kisilik oda 8250
    Güneş kız yurdu: 8500(muhtemelen 4 kisi)
    Kelebek kız yurdu:8000(peşin) muhtemelen 4 kişilik
    Kudret hanim kiz yurdu:7500-8500
    Evet arkadaşlar fiyatlar bu şekilde ankara da halen öğrenci olup bu veya başka bir yurtta kalan arkadaşlar yardımcı olurlarsa büyük sevaba girerler
    Edit: yurtların konumunu gazi tipa gore belirtmiştim kafa karıştırmasın diye sildim. Konumları internette mevcut arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himevet -- 3 Temmuz 2015; 15:24:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Onun yerine 4-5 arkadaş 3+1 eve çıksa tüm masraflar aylık 500-700 arasına çıkabilir kişi başı yurttan daha konforlu olur bence ve neden hepsini gazi tıpa göre yaptın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisi basi bir yillik fiyati mi 8500 bu yurtlarin oha be. 9 ay kalsan 8500/9 = aylik 950 tl mi yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orayi istedigim icin aradığımda ona gore bilgi aldım ama internette konumları belirtiliyor fiyat vermiyorlar maalesef. Ilk sene eve çıkmak zor olur diye düşünüyorum ortami tanımak gerek

• Kesinlikte katılıyorum hocam aşırı pahalı bunlar babam öğretmen olduğu için kyk da çıkmaz diyorlar çıksa kykların hali ortada

• Özel yalçınkaya kız yurdu:6900 (5kisi)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.