Şimdi Ara

Ankara Kizilay'da Elektronikci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ulus baya uzak geliyor Kizilay'da bildiginiz saglam elektronikci var midir ? Henuz cok bulunmayan malzemelerle isim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır yok sanırım.Kızılay ile Ulus arası 10 dakika bile değil.Ben her hafta sonu gidiyorum.Kızılay gibi bir yerde ampul satan bile zor bulursun.Bin bi tane Sıhhıye Ulus Kızılay otobusune Anafartalar 2.Durak(Hal duragı)ta in.10 dakika sürmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkymtl11

Hayır yok sanırım.Kızılay ile Ulus arası 10 dakika bile değil.Ben her hafta sonu gidiyorum.Kızılay gibi bir yerde ampul satan bile zor bulursun.Bin bi tane Sıhhıye Ulus Kızılay otobusune Anafartalar 2.Durak(Hal duragı)ta in.10 dakika sürmez.

Hocam peki önerin var mı dükkan olarak sürekli gittiğin ilgi bakımından üzmeyen ? :)
  • Bulut Elektronik'te Selim Abi var o çok iyi bilir işini ama biraz tuzlu.Ayaz elektronikte iyi fiystlar gayet ucuz,SER elektronik baya tuzlu ama SMD dahil her şey bulunuyor.

• quote:

Bulut Elektronik'te Selim Abi var o çok iyi bilir işini ama biraz tuzlu.Ayaz elektronikte iyi fiystlar gayet ucuz,SER elektronik baya tuzlu ama SMD dahil her şey bulunuyor.

Sağolasın hocam pzt gidip bakayım hepsine :)
  • quote:

Bulut Elektronik'te Selim Abi var o çok iyi bilir işini ama biraz tuzlu.Ayaz elektronikte iyi fiystlar gayet ucuz,SER elektronik baya tuzlu ama SMD dahil her şey bulunuyor.

Hocam bir de basit malzemelerin fiyatlarından aklında kalan varsa söyler misin aralarındaki fark ne kadar

@brkymtl11
  • Basit malzemeler derken direnç kondansator diyot bobin falansa hepsinin fiyatları zaten aynı.Bulut ayrıca Arduino ve Modullerini satıyor.Ayazda çeşit bol serde smd dahil falan var yeni başlıyorsan smd kullanmazsın zaten ne alacaksan önceden kararlaştır kağıda yaz 3unden de fiyat listesi iste istediğin fiyatı geçerse ayazın karşısında bi dükkan var oraya da sor en iyi hangisiyse sana uyan al.Fiyat çıkarttırmak için geldim dersen basit malzemelere çıkarırlar.Yanlız direnç kondansator gibi şeyleri teker teker alma.10luk fiyatı verirler.Bulut elektronik genelde dirençleri teker teker alırsan para istemez.Direnç kondansator gibi komponentleri 10lu veya 5li olarak al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bahcelievler mi pendik mi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ser Elektronigin ust katinda Kavak vardi ordan alisveris yapardim lisede ve esnaf sarayinda Gözde vardi orasi da iyiydi

• Konyada ırfz44 e 3 tl dediler artık herşeyi bluemaviden alıyorum, powerlede 3w lira dediler,fiyatlar uymazsa hiç zorlama 5 tl kargo parası ver, intten, kazık yiyine kadar 5 lira kargo veririm daha iyi, bide o yok bu yok diyip duruyorlar,ankarada çok farklı olmaz bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.