Şimdi Ara

Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
29.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta halen Bu rotada tek şerit yollar var mi?

Antalyadan ankaraya, afyondan mi yoksa bu yoldan mi gitmeli karar veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaskurt

Sonuçta halen Bu rotada tek şerit yollar var mi?

Antalyadan ankaraya, afyondan mi yoksa bu yoldan mi gitmeli karar veremedim.
    Antalyadan Ankaraya Afyon üzeri daha mantıklı,Manavgat Alanya da tarafında oturanlar için Seydişehir Konya yolu daha mantıklı...
  • 3 şeritli(ortada tırmanma şeridi) ve kısa uzunlukta 2 şeritli yol var sanırım.
  • Yakın zamanda kullananlar, Akseki-Manavgat arası yol durumu nasıl?

Virajlı ve tek şeritli kısımlarda iyileşmeler oldu mu?

Manavgat için Afyona göre bu yol daha mantıklı olduğu için bu yolu kullanıyordum. İyileştirme varsa daha da iyi olmuştur.
  • Konya üzeri kesinlikle daha iyi konyaya kadar yol karsilikli ama dikkat edersen sollamaya kamyonlarin dibinden degilde 5m geriden cikarsan sikinti yok

• Afyon üzerinden 2 defa gidip döndüm, bir defa da Akseki üzerinden sadece dönüş yaptım.

Şimdi gidecek olsam Afyon üzerinden gitmeyi tercih ederdim sanırım. Akseki yolunun tehlikeli olmasından ziyade Konya yolunun sıkıcı olmasından kaynaklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimcity

Yakın zamanda kullananlar, Akseki-Manavgat arası yol durumu nasıl?

Virajlı ve tek şeritli kısımlarda iyileşmeler oldu mu?

Manavgat için Afyona göre bu yol daha mantıklı olduğu için bu yolu kullanıyordum. İyileştirme varsa daha da iyi olmuştur.
    15 gun once gitmisdim yol calismasi vardi ..
  • Önümüzdeki hafta Ereğli üzerinden Bozkır Akseki'den Antalya'ya ineceğim. Bu sene kış olmadığı için kar risk oluşturmuyor sanırım. Haftaya da hava sıcak ve yağışsız görünüyor. Bozkir çıkışında Seydişehir-Manavgat yoluna kestirme bir yol gözüküyor. Bu yolun durumu nasıldır?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.