Şimdi Ara

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Çimençeğiz köyünde bir ruh hastası yavru köpeği dirgenle katletti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaç yaşında adamsın hiç ötenazi, idam vs görmedin mi? Dirgenlemek nasıl bir zulümdür vahşettir?

En kötü bir canlının kafasına bir kurşun ya.

Siz haşere denen bir şey duymadınız mı? Ya da çizginin nerede çekildiği felsefesini bizim de yapmadığımızı mı sanıyorsunuz?

Ben zaten sokakta köpeklere karşıyım yalnız bu böyle olmaz!

Daha önce uyutulan yavru köpek de gördüm belediye gelir iğne yapar uyuturdu. Sene 1997 yer Taşdelen.

Böyle canilere mi kalmış dirgenleyip yok etmek?

• "Bence şu yapılabilir; Raporlu, lisans ve kayıtlı silahı olan, tatilde bayramda seyranda ava giden insanlar sokakta köpek avlayabilir."

Akp sunu diyen adami bile vicdana getirmis, millete vicdan, merhamet dersi verdiriyor. Ulan yemin ediyorum idaresinde yasamasan cok iyi hukumet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben canlıların eziyetle öldürülmemesi taraftarıyım, dünyada her gün onlarca milyon hayvan katledilip gıdaya dönüştürülüyor

mesela adamın dirgenleyip küçücük hayvanı eziyetle öldürmesi. Kocaman saldırgan vahşi bir köpek olsa dersin adam

birilerini savunuyor, geçen de kedilerin kafasını süpürgeyle ezen adam vardı..

Konuya dönelim o zaman sen bu görüntüleri tastik ediyor musun? Konu bu olduğu için sana soruyorum videoyu izledin mi?

Hiç için acımıyor mu?

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Sokakta başıboş köpek istemiyorsan; canisin, vahşisin, katliamcısın, hayvan düşmanısın, canisin gibi uzayıp gider.

Özenle anlamak istemiyorlar daha doğrusu işlerine gelmiyor. Sokakta başıboş köpek istemeyince hayvan düşmanı olmuyorsun. Sonra konu sürekli başka yerlere çekiliyor. Niyeyse sıradan bir insan ikisinede tepki veremiyor, illaki dayatılan bir seçim olmak zorunda.

Kimin ne için ne kadar ceza alacağı, bizim belirleyeceğimiz bir iş değil ki böyle durumlarda sadece ceza değil psikolojik yardımlar da işin içerisine girer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bazılarına göre sadece sokakta başıboş istemeyen kesimden örnekler(hakaretleri koymadım özellikle):

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Çimençeğiz köyünde bir ruh hastası yavru köpeği dirgenle katletti

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Çimençeğiz köyünde bir ruh hastası yavru köpeği dirgenle katletti

Bu üyeler aslında yok, hatta bu konu bile aslında yok. Aslında bunların hepsi birer melek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 1 Eylül 2024; 17:35:17 >

• Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Çimençeğiz köyünde bir ruh hastası yavru köpeği dirgenle katletti
    Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Çimençeğiz köyünde bir ruh hastası yavru köpeği dirgenle katlettix (formerly twitter)
    Mesut Kösedağı (@mesutkosedagi) on X
    https://x.com/mesutkosedagi/status/1830236614733218153

Sokaklara zehir koyanlar da aslında yok.

• Hepsi çocuk sevgisidinen böyle

Kedileri zehirlemeleri falan hepsi çocuk sevgisinden.

O köpekleri kıyma makinesinden geçirirm diyen kişi
    Kasap falandır.
    İnsnalara yedirir o etleri.

Güçleri anca kedileri zehirleyecek kadar olur bunların.

salyongozların bile üstüne basanlar var.

Eğer görürsem ags.

Şiddet yaratıcı tarafından sadece size verilmiş bir hediye değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 1 Eylül 2024; 18:40:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Şu konudakilerden biri aylarca "millet açken barınakta köpek bakılmaz" diye algı kastı ama sonra "iktidar değişirse onlar salınabilir" korkusu yüzünden katliam istediği ortaya çıktı. Öteki de "bütün köpekler ölsün" diyen bu üyeye katliam istediğini söyledim diye bana laf attı aklınca, yukarıda hala bunların sadece sokakta köpek istemediğini söyleyip duruyor işte. İşin daha komiği ben bu üyeyle yazıştım diye bana "mesai yapıyor, çıkarcı" yapıyor dedi ve bunu o üyeye şikayet etti. Yani ben mesajları yazdım diye trol oluyorum ama yazıştığım kişi süper masum oluyor. Gerçi bu yasayı bilmeden de konuşup, millete laf atmaya çalışıyordu.

Bunlar cidden milleti salak zannetmiyorlarsa kasıtlı olarak bu şekilde algı kasıyorlar demektir.

Bir de kedi köpek demeden katlediyorlar sonra derdimiz kediler değil diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 1 Eylül 2024; 18:53:5 >

Onlara laf ettiğim diye bana demediğin kalmadığı için senin bu dediğini de samimi bulmuyorum.

Bütün kedi ve köpeklerin ölmesini isteyenlere sevgi kelebeği mi demeliydik? Sen de millet aç edebiyatı yaparken aslında ne yapıyordun?

Diyorum ya, katliam istemeyenlere hemen bunları diyorsunuz. Sen de hemen masum çocuklar diye çocuklar üstünden duyar kasıyorsun. Senin gibi varlıklara rağmen hem insanların hem hayvanların haklarını savunacağız sonuna kadar. Sen millete insan düşmanı, çocuk kanı istiyor diye iftira atmaya devam et de millet senin gibilerin ne olduğunu görmeye devam etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 1 Eylül 2024; 19:18:32 >
  • Allah gani gani cezanı versin senin e mi? Katil!..

Değil.

Ondan sonra sana hayvan düşmanı deyince inkar ediyorsun. Zaten senin amacın farklı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.