Şimdi Ara

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Çimençeğiz köyünde bir ruh hastası yavru köpeği dirgenle katletti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşte bak aynı şeyi yapıyorsun. Senin dediklerin hepsi süper. Mahmut mu diyeyim de demişsin klasik. Fazlasını yapamıyorsun. Devamlı iftira atıyorsun, yalan söylüyorsun, işine gelmediği şeyleri çevirip kıvırıyorsun, benim dediklerime laf edip beterini sen yapıyorsun ve cevap olarak "Mahmut mu diyeyim?" dediğin zaman hepsine kanıt olduğunu sanıp haklı olduğunu düşünüyorsun.

Fareleri zarar vermeden çıkaracağımı söyledim sana. Hatta şimdi de ekleyeyim, çıkmazlarsa karşılıklı oturur senin dedikodunu yaparız. Zaten o cevaptan sonra bir süre durmuştun, şimdi tekrar başladın çünkü çok çaresiz kaldın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Eylül 2024; 18:2:54 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Çıkmazlarsa dedikodu yaparız dedim. Aksini kanıtla hadi bakalım.

Madem artık seviyeyi iyice düşürdün, tamamen kıvırma ve saldırı odaklı yazmaya başladın. Ben de sana uygun yazacağım o zaman. Sonra mahmut mu diyem yazarım her dediğim kanıtlanır nasılsa.

Bana inanmıyorsan aksini kanıtlamak zorundasın.

O kadar yalan ve iftira atmak kesmedi şimdi de hayali konuşmalar uydurup buna mı dayanacaksın? Bir şeyler söyleyip arkasını dolduramayan sensin. Şimdi öyleyse ben de yapacağım dedikten sonra ettiğin laflara bak.

Az yukarıda ss koyunca nasıl kıvırdığın ortadayken hala bana laf atma çaban çok komik oluyor. Ama dediğim gibi bu fare sorusunu cevapladıktan sonra bırakmıştın ama şimdi görüldüğü gibi buna tekrar döndün çünkü gene görüldüğü gibi sadece bunun üzerinden gitmeye çalışıyorsun. Bana kişisel olarak saldırıyorsun sonra benim böyle yapacağımı söyleyerek kıvırmak için hazırlık yapıyorsun.

Normalde tek kanıtı mahmut mu diyem olan ve buna cidden inanan biriyle konuşmak, tartışmak mantıksız. En son bunu başka üye kendisi yaptığını söyledi diye biraz daha yazıyorum sana. Yoksa bana söylediğin o kadar seviyesiz şeyden sonra yazmayı bırakırdım ki artık bırakacağım herhalde. Muhtemelen artık "yaw he he" tarzı cevap veririm sana. Sayfalarca yazsam da bir şey ifade etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Eylül 2024; 18:55:23 >

Görüldüğü gibi artık her şeyi bıraktın ve sadece bunun üzerinden saldırma taktiğine geçtin. Çıkmazlarsa dedikodu yaparız dedim onu bile yok saydın.

Sana yukarıda ss koyup, dediklerini çürüttükten sonra kıvırmak için yazdıkların ortada. Bu şekilde yazacaksan yazma artık. Kendi yazdıklarına bakmayı artık tamamen bıraktın çünkü.

Cidden artık yazılanları da görmüyorsun. SS koyuyorum sonra onu da görmezden geliyorsun. Bu kadarına artık yeter diyorum. Kendince bir şeyler uydurup yazıyorsun, sonra onu bile inkar ediyorsun. Senin içinde bulunduğun grup zaten azınlık ama sen onlar içinde de azınlıksın.

Bana dediğin o kadar iftirayı, yalanı "mahmut mu diyeyim" demeden kanıtla, ondan sonra seni o kadar hakaretine rağmen, saygısızlıklarına rağmen ciddiye alırım belki.

• Çeneye bak ne çene var susmak bilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Haklısın. Kankana sen bir şey söyle, ben söyleyince anlamıyor.

• Köpekçilere yaranılmaz. Onlarla boş yere tartışmayın birşey değişmez. Bu konuda devlet ve belediyeden hayır yok. Kendiniz temizleyeceksiniz bunun yolu bu.

Sokağa mama dökenler ne döküyorsa aynısından sende koy ama aromalı olsun. Sonra bak bakalım sorun kalıyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Ne kankası nerenden uydurdun yine kanka manka adam engelli bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Sen bile dayanamadın tabi, haklısın

Baksana zehirlemeyi teşvik eden üyeyi de savunuyor hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Eylül 2024; 22:10:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.