Şimdi Ara

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Çimençeğiz köyünde bir ruh hastası yavru köpeği dirgenle katletti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bloklayınca yazdığı zehirli kelimeleri görmüyorsun. bir nevi başını kuma gömmek ama yapacak başka birşey yok. adam bütün gün yazılanlara cevap veriyor. herhalde başka işi gücü yok. büyük ihtmalle bu yazdığı cevaplar için para alıyordur veya başka bir çıkarı vardır. yoksa bir insan bütün gün köpek konularındaki her yazıya cevap vermek için değerli zamanını harcamaz. ya da zamanı değerli değildir. kim bilir.

ilk zamanlar ben de 1-2 cevap vereyim, laf anlatayım dedim. baktım adamın derdi laf anlamak değil, laf yetiştirmek. değerli vaktimi harcamam böyleleriyle deyip blokladım, geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 5 Eylül 2024; 15:5:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Bak ısrarla algı kasıyorsun. Zaten sana şurada destek veren üyelerden de ne olduğunu anla. Ama onlar bile senin kadar zehir kusmuyor. Beraber bol bol iftiralı, yalanlı mesajlar atarsınız artık. Bir tanesi için devamlı forumda açılan konulara konu oluyor.

Sizin yapabileceğiniz en fazla bu kadar. Dürüstlükle, doğrularla, saygıyla falan işiniz yok.

• Forumun en gerizekalı üyesi veya en troll üyesi diye bir konu bir daha açılırsa daha çok kişiyle açılsın bence. 

• Devamlı bana laf atmaya çalışan, bunun için devamlı iftira ve yalan dolu mesajlar yazan, laf oyunlarıyla hakaret etmeye çalışan biri karşıdakini tahrik etmeye çalışmıyorsa ne yapıyordur sizce?

• Bir canlı diğer canlıya bu şekilde davranamaz!

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Sen mahmut deyince gerçek olduğunu düşünüyorsun zaten, başka bir kanıtın yok. Devamlı aynı şeyleri yazıp duruyorsun. O yüzden 1 kere bile yazmasam senin dediklerin yalan ve iftira oluyor. Ama sonuçta kendi yazdıklarını bile göremeyen bir varlıksın.

Dediğim gibi artık sana uzun uzun anlatmaya çalışmıyorum çünkü hayal dünyandan çıkamıyorsun. O yüzden diğer hayalcilerle benim gibilere laf ediyorsun. Farkınız yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.