Kime ne anlatmaya calışıyorsun Daha önce uyarmıştım seni < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Çimençeğiz köyünde bir ruh hastası yavru köpeği dirgenle katletti (3. sayfa)
-
-
Devamlı insan diyorsun ama hayvan düşmanı deyince hemen "insan düşmanı" diye karşılık veriyorsun. Bak bana haftalarca millet aç edebiyatı yaptın, "böyle olmasa itlaf istemezdim" falan dedin ben "katliam olmasın, başka çözümlere bakalım" diyorum diye etmediğin hakaret, iftira kalmadı. Ama sonra "sokağa salınmasınlar diye itlaf" şeklinde gerçek düşünceni söyledin. Buna rağmen hala hastane randevusu falan diyorsun.
O yüzden ısrarla kendi dediklerin tutarlı olmasa bile forumda başka konularda da yaptığın gibi "ben ne diyorsam o mutlak doğrudur" kafasında devam ediyorsun.
Sana göre katliam olmayan herkes köpek"sever", şu mesajında da görüldüğü gibi. Ama hayvan düşmanı denilince inkar ettiğin gibi bunu da inkar ediyorsun. Dediklerini mantıklı şekilde savunamayınca insanlara "hah işte hayvan insandan üstündür ben de o yüzden köpek"sever"im" diyemiyorsun şeklinde ithamda bulunuyorsun. Bir ara bunun savunmasını da "mahmut mu diyem" diyordun sonra onu da burada başkası dediğini iddia edince bıraktın galiba.
"Hayır sırt çantalı varlıkalara saldırıyor olsalar aralarında halletsinler diyeceğim de" mesela bu lafında senin gibi katliam istemeyenleri insan olarak bile görmediğini, onların zarar görmesini istediğin ortaya çıkıyor.
Senin şu anda tek amacın bütün köpeklerin öldürülmesi. Buna da katliam istemek deniyor.
-
Kılavuzu kauanka olanın başına neler geleceğini öngörmüş demek ki, akıllı adam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Algı yaratmak için yırtınan ütopyalar yaratmaya calısan sözde hayvan sever maskesi takıp kılıktan kılıga girmeye calısan İNSANDAN ÇOK KÖPEKLERE anlam katmaya uğraşan
Can dostlarımız KATLİAM diye
İnsanlar ölürken 3 maymunu oynayıp
Empati yoksunu köpek severlerden nağmeler dinleyecek kadar vaktimiz yok maalesef
Bu arada utanmadan imza kampanyası baslatmıslar
Bizzat sordum
Cevapları
Köpeklere dokunamaz mısız
Can dostlarımız mıs
Onlar zararsız mahlukatlarmıs
Sokaklar köpeklere aitmiş
KÖPEKLER HİÇ KATLİAM YAPMAMIŞ KİMSEYE ZARARI YOKMUS
BU KAFAYA NE ANLATABİLİRSİN
Kendi yalanlarıyla yasasın desek o da olmuyor Zararları tüm topluma bu türlerin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAUANKA -- 2 Eylül 2024; 0:6:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bak hala para yok falan diyorsun. Senin kimlere köpek"sever" dediğin ortada ama dediğim gibi inkar ediyorsun işine gelmediği için. Senin amacın gerçekleri, doğruları konuşmak değil. Zaten kendi dediklerini, söylediğin iftiraları, yalanları falan doğru ve mantıklı şeyler sanıyorsun. Sana iftiranın ve yalanın İslam'daki yerini anlatmak isterdim ama onu da çok iyi biliyorsundur.
Sen başka konularda da bunları yapan birisin. Birinin fikrini beğenmezsen hep aynı taktikleri yapıyorsun. Onları da gördükçe sana karşı tavrımın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anlıyorum. Zaten bir süre beni tahrik etmek için, ceza almam için uğraştın, kendine yakışan şeyler söyledin. Buna rağmen yalansız ve iftirasız, düzgün yazman için sana çok şans tanıdım ama zaten sen saygı duymadığını falan da söylemiştin. Sen dua et bana ettiğin beddualar sana dönmesin.
-
Sen kendi yalanlarına kendin inanmaya başladın herhalde. Kafandan uyduruyorsun sonra yalan mı, iftira yok falan diye kendini kandırıyorsun. Sen bana söylediklerine herhangi bir şey gösterebildin mi de benden istiyorsun?
Sen katliamı tek çözüm olarak söylüyorsun ve bana buna karşı olduğum için beni bu şekilde insan düşmanı ilan ettiğini daha önce söyledin. Ben başka çözümler dedikçe "onlar çözüm değil" deyip durdun. Yani senin köpek"sever" tanımın aslında bu. Sadece ara ara inkar edip duruyorsun.
Bunu nasılsa çevireceksin ama bu zehirli mesajında bile "hayvanların yok edilmemesi için uğraşmak, itlaf olmasın diye uğraşan" gibi kafanda net biçimde katliam isteyenler-istemeyenler olarak ayırdığın görülüyor. Yani "Köpekler itlaf edilmesin ama sokaklardan da kalıcı olarak temizlensin" diye bir ayrım yapmadın. Zaten görüldüğü gibi itlaf olmamasını kesinlikle çözüm olarak kabul etmiyorsun. Çünkü tekrar salınmalarından korkuyorsun.
Ben "şans tanıyorum" deyince kimsin diyebilecek durumda değilsin. Kendi yazdıklarını unutmadığını biliyorum. En son "sırt çantalı varlık" diye bir şey uydurdun, devamlı bunu diyorsun. Yakında bu sözü de senin yeni üye olmuş kankan çalar, dikkat et.
Senin gibi devamlı çocukları millete laf atmak için ortaya koymadım. Normal biri de koymaz zaten. O yüzden saçılan zehir sen ve senin gibilerden başkasından olamaz. Birine kendi kafasında bir şeyler uydurduğun için "çocuk kanı istiyorsun" diyebilecek birinden daha zehirli bir şey olabilir mi? İstersen zehirli mesajlarından tekrar örnek koyayım.
Şu konuya da bazılarını koyduğum ssleri savunmak için kalkıp bana laf attıktan sonra benim dediklerimi kafana göre çevirdin, kelime oyunları yapmaya çalıştın, yetmeyince bol bol yalan ve iftira atıp şu hale geldin. Başkalarını salak yerine koyup yazarken bana da aynı şeyi yapıyorsun tabi. Seni gördükçe halime şükrediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Eylül 2024; 2:35:9 >
-
Gerçekliklerden kopmuş üyeler keşke şu konularda kendilerini göstermese. Tamam köpeğe ölümüne nefret duyuyor, hayvan ticaretine laf etmemek için sokaklardaki ve barınaklardaki sayısız cins köpek ve kediyi görmezlikten geliyor falan olabilirisiniz ama yaptıklarınız ortaya çıkınca böyle konulara haber oluyorsunuz.
Sadece şu konunun açılma şekli ve videoya yazılan yorumlar bile benim ne kadar doğru tarafta yer aldığımı gösteriyor. O yüzden konu sahibi @NeoNesil2024 'e de teşekkür edeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Eylül 2024; 2:56:5 > -
Bak hâlâ demogoji yapıyorsun. Cevap veremediğin için saldırı moduna geçtin gene. Ve tabii gene çocukları kullanıyorsun. Devamlı konuyu çocuklara getirip bunun üzerinden bana iftira atmaya çalışıyorsan bu kullanmak oluyor.
İtlaf dışında bir şey kabul etmemenin sebepleri olması benim dediklerime cevap değil.
Bir de tekrar farelere döndün ve sana cevap verdiğimi unutmuş gibi yapıyorsun. Bu kadar çaresiz olma.
Bu mesajda da görüldüğü gibi sen busun. Ancak boş laf söyleyip nefret saçarsın. Hep dediğim ve görüldüğü gibi sen bunları bilerek yapıyorsun, sadece yalan ve iftira yazmıyorsun ve bu seni çok tehlikeli biri yapıyor. Hatta şu mesajının üstüne başka konularda ki mesajlarını da hatırlayınca bambaşka bir seviyede olduğunu artık net biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Eylül 2024; 8:40:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu adam bunun aynısını bir çocuğa da yapabilirdi, o zaman ne olacaktı ?? Böyle insanların toplum içinde olması sakıncalı.
-
Sana yazdığım her mesajı kaydetmem gerektiğini bilmiyordum çünkü bu kadar düşeceğini düşünmedim. Bu hale geldiysen yazışmanın anlamı yok. Zaten ss de koysam fark etmiyor, görüldüğü gibi lafı çevirip duruyorsun.
Senin kullandığın sıfatları, benim hakkımda insanların fikirlerini yönetmeye çalışmanı(senin bakış açın) falan yok sayıyorsun gene.
-
Yukarıda bir tanesi var ve şimdilik 5 oy almış. Düşün artık toplumda kimler var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X