< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Eylül 2024; 22:14:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Çimençeğiz köyünde bir ruh hastası yavru köpeği dirgenle katletti (5. sayfa)
-
-
Şimdi de bahanen bu mu? O zaman ben de buna karşı o üyeye bir şey yazmadın derim. Nasılsa uzun yazınca da en iyi ihtimal anlamamazlıktan geliyorsun, laf oyunları yapıyorsun.
-
kameraya çekeni tutuklayabilirler, görüntüleri sevk ederek halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan, olabilir yani.
-
Böyle varlıkların yaşam hakkı olmamalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gittiği yere kadar. Onlar hiçbir şey yapamaz. Avantacı, kuru gürültü yapan gereksiz insan topluluğu. Bir insana faydaları görülmemiştir.
-
Bunu diyen üyeyi ben savunmadım, sen savundun bir laf da etmedin. İnsanlar savunmadığı kişilere seni çarmıha gererler diye uyarı yapmaz. İnsanları salak yerine koymayı artık bırak.
-
Öncelikle bunu yapan kişinin ağır şekilde ceza alması lazım. Bu hayvana bunu yapma hakkını kimse vermedi O'na.
Köepksevicilerin eylemi ellerinde patladı. Onca sanatçı beleş konser falan hikaye. Tiplere bak ya. Allah'ım akıl ne güzel nimet. Sana şükürler olsun. (Birde gözlük takmış ya )
x (formerly twitter)Engin Yıldırım (@Netokrasii) on Xhttps://x.com/Netokrasii/status/1830317750562308458?t=qVh41uqSatrmfkyNvgISlA&s=09 -
Kendi dediğini bile yalanlayan, kendi yaptığı şeyi başkaları yapınca laf eden, kendi dediklerinin altını dolduramayan, karşındakini devamlı salak yerine koymaya çalışan birisin. Bunu da çevirmeye çalışman hiç şaşmadı. Tabi senin bir klasiğin olarak hemen olayı çocuklara getirmişsin. Asla değişmezsin sen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Eylül 2024; 18:28:34 > -
Kesin öyledir. İnsanlar zaten görüşlerine karşı olan insanların çarmıha gerileceğini düşünüp dikkat etmesini söyler. Bir şeyler uydurup sonra onlar gerçekmiş gibi davranmak ve laf cambazlığı yapıp durmak senin uzmanlık alanların.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Eylül 2024; 22:31:34 > -
Senin kadar olamam. Dur hemen bu durumu mutlak doğru yapayım. Mahmut mu diyeyim?
-
Kendin yalan söyleyip, iftira atıp sonra buna kendin inanmasan Mahmut mu diyeyim demezsin zaten. Bunun yerine kıvırmadan dürüstçe konuşmayı dene bir gün.
Zaten en son senin yeni üyelik kankan bu Mahmut mu diyeyim lafını senin bana değil kendisinin bana söylediğini iddia ediyor. Öyle bir kafa var işte sizde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 5 Eylül 2024; 8:0:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi niyetini anlıyorum ancak bunun gibi hesaplara cevap yazdıkça seni polemiğe çekip sürekli cevap vermeni sağlamaya çalışıyorlar. bu şekilde bu tür konular hep üstte kalıyor ve köpek taparların propagandası yapılmış oluyor. en iyisi bu tarz hesapları bloklayıp hiç cevap vermemek diye düşünüyorum. ben öyle yaptım, hem yazdıklarını okuyup sinir olmuyorum, hem de değerli vaktim bana kalmış oluyor. ama yine de sen bilirsin. kararın ve zamanın sana ait. nasıl değerlendireceğine en iyi sen karar verirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X