Şimdi Ara

ANKARA 'REİS OPEL' SIFIR ARACIMI TESLİM ETMİYOR. (ARAÇ TESLİM EDİLDİ) BKZ:EDİT 3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
8
Favori
10.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bildiğin takım anahtarından sebep 2 ay tse de malımız bekledi
    yurt dışından gelen ürünler de 1-2 hafta normal , 1 ay plase sıkıntı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

çok büyütmeyin bence
    bildiğin takım anahtarından sebep 2 ay tse de malımız bekledi
    yurt dışından gelen ürünler de 1-2 hafta normal , 1 ay plase sıkıntı olabilir

güzel dostum mesele büyütmek değil, beklemekte değil. olayların karmaşası, sözlerin tutulmaması, insanların kandırılması. bana en başında 10 gün 15 gğn dense ben alacağım günü bilirim. ama bu şekilde yok bugun yok yarın bilmem ne. uzadı gitti.
  • valla hocam siz gerçekten sabırlıymışsınız ben hayatta tır şöförü ile muhattab olmazdım bile anladığım kadarıyla bayide müdürün yalanını yakalamışsınız o dakika cayardım o işten. Gerekli prosedür ne ise uygular paramı geri alırdım. Bir iş nasıl başlarsa öyle gider.

Ben sizi takip ediyorum sanırım bu bayi yüklü miktar parayı sizden elden tahsil etmişti yanılıyormuyum.
  • Aralık ayının sonuna doğru adı geçen bayiden 0km astra classic3 araç için anlaştık Aracın fiyatına ek olarak 500 tl fazla ödeyerek hız sabitleyici, park sensörü, karter koruma eklettim Aracın kredi işlemleri tamamlandıktan sonra bayi tarafından kasko için arandım Bayinin sigorta temsilcisi kasko teklifi hazırladığını ve fiyatları söyleyeceğini belirtti Ben 5 yıldır çalıştığım bir firma olduğunu, eski kaskomun devam ettiği ve zeyilname ile bu araca geçireceğimi, bu sebepten dolayı teklif ile ilgilenmediğimi belirttim Temsilci kendisinden fiyat almamı ve karşılaştırmamı ısrarla söyleyince fiyatları aldım Fiyatları kendi kaskocum ile paylaştım ve fiyatların arasında uçuk rakamlar olmayacağını söyledi Ben tekrar bayiye döndüm ve fark olmadığını söyleyince temsilci de fazla fiyat farkının olmayacağını kabul etti ve bu yıl bizden yaptırın diye ısrar etti Ben yaptırmayacağımı söyleyince bana aynen "o zaman sizi satış temsilcinize bağlıyorum, kendisinin size tehditleri olacak" dedi Satış temsilcisi bana 500 tl karşılığında anlaştığımız aksesuarları takmaktan vazgeçtiğini ve teslimatın sözleşmede yazan şekil yerine aksesuarsız yapılacağını belirtti Yaklaşık 2 saat sonra bayiye yüz yüze görüşmeye gittim ve bana yine aksesuarsız teslimat yapılacağını belirtti Ben hiçbir tepki vermeden teslimatı bekledim çünkü elimde sözleşme vardı Teslimat günü aracı almaya gittiğimde belirtilen aksesuarların takıldığını gördüm

Bu bayinin değeri benim gözümde artık sıfır Müşteriye aynen "sizi aksesuar konusunda tehdit ediyorum" cümlesi nasıl söylenir anlamak mümkün değil Geçen hafta opel genel müdürlükten bana gelen ankete durumu aynen belirttim 5 yıldır çalıştığım firmayı bırakmak istemediğimden dolayı söylenen sözler çok gereksiz

• Hocam arka tampona dikkat edin. Yukarıdaki linkte beyaz astra sedan var bir tane. O olabilir. Kesinlikle ustayla gidip detaylı inceleyin aracı
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

tanıdık oto tamircisi ile gidin, boya kontrolü yaptırın o araca.

hiiç inandırıcı gelmedi bana bu olay.

quote:

Orijinalden alıntı: _KoLCu_

Yeni astra sedan ve benzeri Opelleri taşıyan tır kaza yapmış. Gazetede bugün haber yapılmış. Forum ilk sayfada konusu yoktu.

Yeni opel aldıysanız, teslim tarihinde erteleme yaparlarsa dikkatli olun..

Y. servislerin hasar görmüş araçları; devrilenleri, taş çarpanları yani taşıma esnasında hasar görenleri boyayıp cilalayıp insanlara "kaktırdığını" bilmeyen yoktur herhalde...

ANKARA 'REİS OPEL' SIFIR ARACIMI TESLİM ETMİYOR.  (ARAÇ TESLİM EDİLDİ) BKZ:EDİT 3

ANKARA 'REİS OPEL' SIFIR ARACIMI TESLİM ETMİYOR.  (ARAÇ TESLİM EDİLDİ) BKZ:EDİT 3

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, sıfır kilometre otomobil yüklü TIR, kontrolden çıkıp karşı şeride geçti ve kamyonla çarpıştı.

Kazada bir kişi hafif yaralanırken, otomobiller büyük hasar gördü. Kaza, Kemalpaşa Torbalı karayolunda bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Torbalı'dan Kemalpaşa yönüne giden Naci Güzeltürk (42) yönetimindeki 34 BU 7631 plakalı TIR, otomobil yüklü 34 BU 7632 plakalı dorsesi, rampa aşağı yolda kayınca kontrolden çıktı.

Savrulan TIR, karşı şeride geçip Mustafa Yanar'ın (28) kullandığı 34 HK 4102 plakalı kamyona çarptı. Kazada, kamyon şoförü Yanar hafif yaralanırken, TIR'ın dorsesindeki otomobiller büyük hasar gördü. Yaralı şoför ambulansla Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle karayolunda trafik bir süre tek şeritten verildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sultan Baybars -- 6 Mart 2013; 0:17:32 >

• Mutlaka boya kontrol'ü yaptırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

valla hocam siz gerçekten sabırlıymışsınız ben hayatta tır şöförü ile muhattab olmazdım bile anladığım kadarıyla bayide müdürün yalanını yakalamışsınız o dakika cayardım o işten. Gerekli prosedür ne ise uygular paramı geri alırdım. Bir iş nasıl başlarsa öyle gider.

Ben sizi takip ediyorum sanırım bu bayi yüklü miktar parayı sizden elden tahsil etmişti yanılıyormuyum.

evet aracın bedelinin yarısını elden vermiştim. sonradan banka ile görüştüm bizim adımıza kendi hesaplarına yatırmışlar sıkıntı kalmadı o konuda.
  • Opel almayın beyler.

Her bayi tiyatro
  • Aracı almaya mutlaka ustayla gidin sanki sizin aracın başına bir iiş gelmişte saklıyorlar gibime geldi...

Boya kontrol makinası var elde taşınabilir onu da aldırın ustanın yanına, ustaya bir miktar para/ yemek filan yedirin didik didik baksın araca...
  • 2-3 hafta çok normal, faturası kesilmiş araç için para iadesini kabul etmeleri zaten iyi bir gelişme.

Bence sabredin, ben hiç bir aracımı vaad edilen günde almadım.En az 3-4 gün sarktı.

Hatta Bir tanesi 2 ay sarktı, normal böyle şeyler, büyük alışveriş netiecede :)
  • daha önceki konularınızıda okumuştum. en başta gereksiz evham yaptığınızı düşündüm fakat özellikle ilgili araç için geldiler birazdan giderler lafı çok kıllandırdı beni. bence paraya kıyın alın sağlam bir usta yanınıza ve boya kontrolü yaptırın. aletle bi güzel ölçüm yapsın. tüm donanımlarınızı teslim almadan kontrol edin. gerekirse aracın altına yatın. yapılan büyük terbiyesizlik.

• Allah korusun ama bana aracinizin basina bi sey gelmis olabilir. Mudurun gelmemesi icin temsilcinin yalan soylemesi, aracin 4 gundur Ankara girisinde bekletildigi yalaninin soylenmesi, daha sonra bize yanlis bilgi verildi gibi ilkokul cocugunun bile inanmayacagi bir yalan soylenmesi, tir soforunun aratilmasi tir soforunun yolu bilmiyorum demesi cok sacma otomobil tasiyacak bir tir soforu nasil yol bilmez. Ayrica arkadaslar haber paylasmislar kaza yapan Opel araclar İzmir cevresinde kaza yapmis sizle konusan tir soforu de Manisa'dayim demis bu iste bir bit yenigi var. Nacizane tavsiyem paranizi alin ve o araci almayin kesinlikle basina bir sey geldigini dusunuyorum, gelmediyse bile bu kadar cok yalan soylenmis olmasi bile almamak icin yeterli bir sebep. Aracinizi oradan alsaniz bakim icin goturdugunuzde gercek hesap cikaracaklarina nasil inanabilirsiniz, nasil guvenebilirsiniz boyle bir durumda?

Kesinlikle paranizi iade alin ve araci almaktan vazgecin, baska bir bayiden alirsiniz Astra'nizi en azindan kafaniz rahat olur.

• yıllardır tanıdığımız bir kaporta ustam var yeni başkent sanayisinde. onunla beraber gideceğiz. ayrıca babamın galerici arkadaşı var boya cihazıda var onda. onuda yanımıza alacağız. galericiler cindir bu konuda. herşeyini kontrol edeceğim. hatta aracın tanıtımını yapacak ve teslim edecek teknik personelede aracın boya ölçümü yapmasını söyleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Hocam arka tampona dikkat edin. Yukarıdaki linkte beyaz astra sedan var bir tane. O olabilir. Kesinlikle ustayla gidip detaylı inceleyin aracı

söz konusu kaza üzerinden 1.5 ay geçmiş

bence o araçlar teslim edilmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

quote:

Hocam arka tampona dikkat edin. Yukarıdaki linkte beyaz astra sedan var bir tane. O olabilir. Kesinlikle ustayla gidip detaylı inceleyin aracı

Tarihe bakmamıştım yeni sanmıştım kusura bakmayın
  • Üzücü ve yipratici bir durum, belirtildigi gibi araci kontrol ettirin, simdi almayin demek kolay ama enaz bi 15-20 gun daha beklersiniz paranizi almak icin bu nedenle degmez.
    Bi hediye koparmaya bakin ama bide onlar özur icin birseyler hazirlamis mi acaba merak ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

quote:

Tarihe bakmamıştım yeni sanmıştım kusura bakmayın

estağfirullah

ülkenin acı gerçeği kazalı aracı onar sıfır diye sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Opel almayın beyler.

Her bayi tiyatro

Opel bayileriyle ilgili sıkıntıları forumdan okuyunca bende kıllandım. Ancak sadece forumda konuşulan bir olay değil. Oto sanayide çalışan bir arkadaşım da benzer şeyler söyleyince kani oldum büyük bir problem olduğuna dair.
  • 1) Reis'e asla güvenmeyin. Yillar once aldigim 0 Astra'mın arizasini bulup, 1 ayda tamir edemeyip ellerine yuzlerine bulastirdilar. Bakim için asla Reis'e gitmeyin.

2) Yasadiginiz olay pek çok marka arabanin pek çok bayisinde sıkça karsilasilan bir durumdur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.