Şimdi Ara

ANKARA 'REİS OPEL' SIFIR ARACIMI TESLİM ETMİYOR. (ARAÇ TESLİM EDİLDİ) BKZ:EDİT 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
8
Favori
10.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konularımı takip eden bilir. 10 gün önce ankara reis opelden sıfır yeni astra sedan 1.4 +sunroof otomatik vites araç için 55.500 tl ye anlaştık kaporasını verdim ertesi günde paranın tamamını yatırdım. tarih: 25şubat2013

-aracı 28 şubatta ya da 1 mart cuma günü teslim edeceklerini söylediler. 1 mart cuma günü aradığımda aracın ankara girişinde tırda yüklü olduğunu, şehir içine girmesine izin vermediklerini söylediler. aracın öğleden sonra ineceğini cumartesi günü teslim edeceklerini söylediler. cumartesi öğlen eşimle beraber aracın akıbetini öğrenmek için reis opele gittik. satış danışmanı bayan arkadaş 5 tırın 2 gündür ankara girişinde bekletildiğini şehir içine sokulmadığını,pazartesi öğleden sonra aracı teslim edebilceklerini söylediler. pazartesi sabah saat 11 gibi babam reis opeli aradı. aracın akıbetini sordu teslim alabilecekmiyiz bugun diye. bayan arkadaş tırlardan birinin şanzıman arızası yaptığını servis beklediğini aracın daha gelmediğini söylediler. babam dalga mı geçiyorsunuz, bu ne tırmış kaç gündür ankara girişinde bekliyor. ben 30 sene trafik polisliği yaptım hiçbir tırı 3 gün boyunca bekletmedik şehir girişinde dedi. birazdan geliyorum oraya dedi. babam annem ve ben 1 saat sonra bayiiye gittik satış şefi ile görüşmek istediğini söyledi babam. bense o sırada bir aracı inceliyordum. babamın satış şefini sorduğu danışman incelemiş olduğum aracın yanına gelerek, satış şefini aradı ve ofise gelmemesini, ilgili aracın sahiplerinin geldiğini sizi sorduklarını birazdan gideceklerini söyledi. ancak benim kendisini duyduğumu ve gördüğümü görmedi. aracın içinde oturuyodum ben. sonra araçtan inip adamın karşısına çıkınca kiminle konustuğunu, ne yaptığını sordum. biz canavar mıyız? kimden kimi saklıyorsunuz gizli saklı işiniz mi var ki telefonla millete gelmeyin vs diyosunuz dedim. babam bu olayı duyunca iyice sinirlendi. derhal müdürünüzü çağırın dedi. dabi birkaç kişi babamı sakinleştirmeye filan çalıştı. ancak şoktayız o gizli konuşma, aracın akıbetini iyice gizemli kıldı. neyse 10 dakika sonra satış şefi geldi. babam kardeşim nerde bnizim araba kaç gündür ankara girişinde diyorsunuz, şimdi bu sabahta aracın yüklü olduğu tır şanzıman arızası yapmış diyorsunuz. bakın dedi sistemden nerde bu tır diye. evet ikinci şoku yaşıyoruz. kaç gündür ankara girişinde bekletiliyor dedikleri tır daha manisa/kula ilçesindeymış. babam haklı olarak bu ne saçmalık hangi sözünüze inanalım dedi. satış şefi, abi haklısın, bize yanlış bilgi gelmiş nakliye firmasının hatası filan dedi. babam; ben aracı nakliye firmasından değil sizden aldım sizi bilirim dedi. neyse ertesi gün aracı teslim için sözleştik ve ayrıldık. ertesi gün, yani bugün tekrar babamla gittik aracın hala gelmediğini yolda olduğunu vs vs söylediler. aracı iptal ediyorum böyle birşey görmedim ben dedi. başka bayiden alcam aracı iptal edin verin paramızı dedi babam. neyse ilgili arkadaşlar tır şöförünün numarasını aldıkları sizi konuşturalım dediler. babam benim muhattapım sizsiniz bana ne tır şöföründen dedi. neyse babam aldı telefonu tır şöförüyle konusmaya başladı. nerde olduğunu, aracın 1 martta yüklenmiş olduğunu, 4 gündür nasıl ankara'ya gelemediğini sordu izmirden. şöför, uşak/banazda olduğunu kendisinin çekici ile istanbuldan geldiğini arızalı aracın dorsesini yüklediğini ve yolda olduğunu, yolu pek bilmediğini söyledi. akşam 8 gibi ankara da olacağını ve yüklü araçları bu akşam için indireceğini söyledi. ilgili satış şefi de yarın öğlen 12 de aracı teslim edeceklerini söylediler. bakalım artık yarın sabahı bekliyoruz. gün içinde gm izmiri de aradım saolsunlar ilgilendiler. yarın tekrar arayacaklarmış. bakalım dananın kuyruğu yarın kopacak.

okuyan, konuyu takip eden, yaşadığım sorunu bir nebze dahi benimle paylaşan herkese saygılarımı sunarım. 1 haftadır o kadar mutsuzum ki. bu mutsuzluk aracın teslimiyle alakası yok. 1 haftadır resmen oyalandık, dalga geçildik. bana en başta opsiyon olarak 10 gün süre isteselerdi hiç sesim çıkmazdı.

not. ayrıca verin paramızı dediğimizde, biz aracın faturasını kestik, gerekli vergisini devlete ödedik bizde olan parayı veririz ama devlette olan vergi için dilekçe vs yazmanız lazım işlem baya uzun sürer dediler.
    saygılarımla..

EDİT 1:
    bazı arkadaşlar bundan 1.5 ay önce opel tırının devrilmesi üzerine hasarlı araçlardan birtanesini benim almış olduğum araç olabileceğini söylüyorlar. bu şüphede haklılar. ancak şöyle bir durum var bu konuyu satış şefine söylediğimde bilgisayar ekranından tüm opel bayilerinin kullanmış olduğu araç stoğu havuzu var o ekranı gösterdi. hasarlı, kazalı araçları sarı çerceve içerisinde yanında da parantez içinde hasarının ne olduğu konusunda bilgi olan bir ekran olduğunu söyledi ve bana gösterdi gerçektende hasarlı olan araçlar ayrıca belirtilmiş. benim satın almış olduğum araçta bu ve benzeri bilgi yoktu. bu beni rahatlattı mı tabiki hayır. yarınki sözleşmeme de şerh düşeceğim; teslim aldığım aracımda görünen kusur yoktur diye. daha sonra başım ağrımasın, hak iddia edebileyim.

EDİT 2:
    biraz önce OPEL TÜRKİYE'DEN (izmir) aradılar. aracımın bayiige geldiğini gün içinde teslim alabileceğimi söylediler. (6 MART 2013) SAAT 09.00

EDİT 3: tekrardan merhabalar arkadaşlar.

saat 14.30 gibi bayiye gittim ustamla beraber. içeri girdik 3 satış danışmanı ve bir teknik personel yanımıza geldi. hoşgeldiniz vs filan. aracı görmek istedik. ustam 20 dakika boyunca aracı inceledi, kaput, tampon, çamurluk, tavan, marşpiyeller alt şaseler. araçta sıkıntı yoktu.. teknik personel aracı tanıttı ve en sonm teslim evrağını getirdi. teslim evrağına şerh koyarak 1araçta görünen kusur yoktur" yazdım ve imzaladım. bir kopyasınıda ben aldım. bayii shell benzinlik içi olduğu için depoyuda doldurdum.(284 tl)

büyük sıkıntılar sonucu aracı teslim aldım arkadaşlar.cidden zorlu bir süreçti. bunu bayii kendiside söyledi ilk defa böyle bir olay yaşadık acemiliğimize denk geldi özür dileriz dediler. ayrıca o gizli telefon görüşmesi yapan arkadaş içinde özür dilediler. kendisini uyardık dediler. son olarak ise ticaretimiz devam etsin dediler( galiba servise aracımı oraya getirmemi ifade ettiler) ayrıca birdaha hiç kimseye 2 gün 3 gün diye söz vermeyecekleri ifade ettiler.

EDİT 4: FOTOĞRAFLAR VE YENİ KONU AŞAĞIDAKİ LİNKTE.
    http://forum.donanimhaber.com/m_72498834/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 6 Mart 2013; 18:25:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara "Reis Opel" Sıfır Araç Teslimatı Sorgulama

Sıfır Opel aracınızı Ankara "Reis Opel" bayisinden satın aldıysanız ve aracınızın teslim süresi ile ilgili bilgi arıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Bayi ile İletişime Geç: Bayiyi telefonla veya e-posta yoluyla arayarak aracının teslim tarihi hakkında bilgi alabilirsin. Ayrıca, bayinin web sitesinden veya sosyal medya hesaplarından iletişime geçebilirsin.
    • Opel Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geç: Opel müşteri hizmetleri hattını arayarak aracının teslim durumu hakkında bilgi alabilirsin.
    • Otomotiv Yetkilileri ile İletişime Geç: Tüketici Hakem Heyeti veya Ticaret Bakanlığı gibi otomotiv yetkilileri ile iletişime geçerek aracının teslim süresiyle ilgili şikayette bulunabilirsin.

Ancak, bayi aracını teslim etmediğini öne sürüyorsa, aşağıdaki adımları izlemelisin:

• Satış Sözleşmesini İncele: Satış sözleşmesinde yer alan teslim süresini kontrol et. Süre geçtiyse, bayiden yazılı olarak teslim tarihi hakkında bilgi isteyebilirsin.
    • Kanuni Yollara Başvur: Bayi teslim tarihine uymuyorsa, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak yasal yollara başvurabilirsin.

Aracının teslim süresiyle ilgili bilgi almak için yukarıdaki adımları izleyebilirsin. Unutma, aracının teslim süresi bayiye, aracın modeline ve stok durumuna bağlı olarak değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gec olsun guc olmasın demek en mantıklı laf bu durum ıcın
  • Ben olsam o araci almam alirim parami gerekirse baska bayi hatta markadan aracinu alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı teslim almadan önce boya kontrolü yapın mutlaka, tuhaf bir şeyler oluyormuş gibi geldi... Aracınızın başına bir şey gelmiş de size yutturulmaya çalışılıyorsa kesinlikle kabul etmeyin.
    Tüm aksilikler doğruysa da güle güle kullanın otomobilinizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha neler duyacağız.

Bu işte bir iş var sanki...

Bir yerlerde sorun mu var acaba? Saklanan birşey mi var...
  • Kesinlikle indirim ekstra kopartın öyle bedavaya insanları dolandırmak üztelik resi damgalı bir bayii
  • parayı yatırdıgınız gun ayar olmustunuz zaten bu bayıye nıye dıretıyorsunuz kı ya bayıyı degısın ya arabayı paranızı 10 gundurde calıstırıyorlar buda cabası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnkoot

Aracı teslim almadan önce boya kontrolü yapın mutlaka, tuhaf bir şeyler oluyormuş gibi geldi... Aracınızın başına bir şey gelmiş de size yutturulmaya çalışılıyorsa kesinlikle kabul etmeyin.
    Tüm aksilikler doğruysa da güle güle kullanın otomobilinizi

Aynısıni yazmak için girdim mutlaka kontrol ettirin aracınızı. Hayırlısı olur inşallah ama benimde burnuma hiç iyi kokular gelmiyor, Allah bunların... neyse beddua etmeyeyim şimdi.

• her işimiz böyle bizim

Allah sabır versin....
  • Size bastan dogru soyleselerdi neyse ama
    Bastan yalan var asil olay bu

• Valla hocam moralinizi bozmak istemem ama izmirde oturuyorum suan evin tam karsisinda bir tir uzerinde insignialar ve yeni astra sedanlarla bekliyor 1 gundur

• tanıdık oto tamircisi ile gidin, boya kontrolü yaptırın o araca.

hiiç inandırıcı gelmedi bana bu olay.
  • Bence ne aracı alın ne birşey yapın az sabredip belgelerle birlikte mahkemeye başvurun.Yasal faiziyle birlikte ÇATIR ÇATIR ödetin paranızı.Pardon 3 bin tl gibi üzeri bir rakam thm ye gitmiyor normal mahkemeye gideceksiniz sanırım birde avukat tanıdığınız varsa onu avukatınız tayin edin sadece.Onun masrafını bile ödemek zorunda kalırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 5 Mart 2013; 22:48:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Bence ne aracı alın ne birşey yapın az sabredip belgelerle birlikte mahkemeye başvurun.Yasal faiziyle birlikte ÇATIR ÇATIR ödetin paranızı.Pardon 3 bin tl gibi üzeri bir rakam thm ye gitmiyor normal mahkemeye gideceksiniz sanırım birde avukat tanıdığınız varsa onu avukatınız tayin edin sadece.Onun masrafını bile ödemek zorunda kalırlar

anladığım kadarıyla bayi geri ödeme konusunda doğru söylüyor, bayi kendi aldığı miktarı verebilir ama devlete ödenen vergileri anca dilekçe yazı ile filan alabilirler diye düşündüm
    nedir bu işin doğrusu bilen biri varmıdır acaba?
    sonuçta birgün bizimde başımıza gelebilir..
  • Tirciya bak yolu bilmiyormyşta falan filan. Arac teslimedoldiginde expertiz raporu muhakkak yaptirin. Durum şahibeli

• Arkadaş kesinlikle haklı her köşesine bakın boya vs varmı diye.didik didik edin en ufak problemde sizde problem çıkartın.Opis olsaydı komser yeğenim yeni opel aldı ordan devreye sokardık bak
  • ALLAH Sabır versin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleleo -- 5 Mart 2013; 22:56:13 >
  • Vw 3 ayda teslim ediyo en iyi kardes fazla stres yapmayin gelir elbet gec olsun güç olmasin

• durum böyle işte arkadaşlar. yarın öğlen gibi "sözde" araç teslim edilcek. bakalım artık ne olacak.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_70559212/tm.htm

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde, sıfır kilometre otomobil yüklü TIR, kontrolden çıkıp karşı şeride geçti ve kamyonla çarpıştı.

Kazada bir kişi hafif yaralanırken, otomobiller büyük hasar gördü. Kaza, Kemalpaşa Torbalı karayolunda bugün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Torbalı'dan Kemalpaşa yönüne giden Naci Güzeltürk (42) yönetimindeki 34 BU 7631 plakalı TIR, otomobil yüklü 34 BU 7632 plakalı dorsesi, rampa aşağı yolda kayınca kontrolden çıktı.

Savrulan TIR, karşı şeride geçip Mustafa Yanar'ın (28) kullandığı 34 HK 4102 plakalı kamyona çarptı. Kazada, kamyon şoförü Yanar hafif yaralanırken, TIR'ın dorsesindeki otomobiller büyük hasar gördü. Yaralı şoför ambulansla Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle karayolunda trafik bir süre tek şeritten verildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.