Şimdi Ara

ANKARA 'REİS OPEL' SIFIR ARACIMI TESLİM ETMİYOR. (ARAÇ TESLİM EDİLDİ) BKZ:EDİT 3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
8
Favori
10.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enpisagor

Üzücü ve yipratici bir durum, belirtildigi gibi araci kontrol ettirin, simdi almayin demek kolay ama enaz bi 15-20 gun daha beklersiniz paranizi almak icin bu nedenle degmez.
    Bi hediye koparmaya bakin ama bide onlar özur icin birseyler hazirlamis mi acaba merak ediyorum.

yarın eğer teslim ederlerse detayları bir bir paylaşacağım burdan. donanımforumda bu amaçla güzel bir platform. herkes neyin ne olduğunu görüyor paylaşıyor. yarın aracı didik didik edeceğim. sanmıyorum hediye vs vereceklerini. aracımı sağ sağlim versinlerde başka birşey istemiyorum. bir haftada sıkıntıda yaşlandım yemşn ederim. rüyalarıma giriyor bu konu artık. ilk kez sıfır araç alıyorum kahrı heyecanından daha fazla.
  • http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20320387.asp
    Ankara/Opis

Opel'in bayileri hiç mi hiç güvenilir değildir arkadaşlar paranıza yazık etmeyin gidin eskişehir aksaray oralara gidin uzaklaşın ankara'dan insanı insan degil çalışanı çalışan degil ne biçim bir şehirde yaşıyorum ben dedirtiyor her sabah uyandığınızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheApproachingCurve -- 6 Mart 2013; 0:48:59 >
  • Telefonda satış şefiyle gizli görüşme yapan elemanı ve satış şefini sırf insanlık için, doğru yola gelmeleri ve adam olmaları için güzel bi tokatlamak gerektiğini düşünüyorum.
    Üstelik bayii ' nin içinde ve çalışanların gözü önünde yapılmalı bu.
  • Anlattıklarınızdan biraz sıfır araç alma heyecanıyla fevri hareket ettiğinizi düşünüyorum..Bayi de bir an önce aracı teslim edip işlemleri bitirmek ister..
    Bayiye sürekli gitmenize de gerek yok telefonla hergün ararsınız hiç olmadı.İçinize sinmeyen bi durum varsa zaten aracı almaya tedbirli gidersinz(Boyacı usta felan)

Neyse allah kavuştursun aracınza
  • ayrıca bir sorum olacak arkadaşlar:
    aracı teslim adlıktan sonra başka bayiiye de kontrol etsem olur mu? kontrol ederler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Anlattıklarınızdan biraz sıfır araç alma heyecanıyla fevri hareket ettiğinizi düşünüyorum..Bayi de bir an önce aracı teslim edip işlemleri bitirmek ister..
    Bayiye sürekli gitmenize de gerek yok telefonla hergün ararsınız hiç olmadı.İçinize sinmeyen bi durum varsa zaten aracı almaya tedbirli gidersinz(Boyacı usta felan)

fevri hareket etmek mi?

güzel kardeşim her gün bir sonraki gün aracı teslim edecekleri sözünü veriyorlar ne fevriliğinden bahsediyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Anlattıklarınızdan biraz sıfır araç alma heyecanıyla fevri hareket ettiğinizi düşünüyorum..Bayi de bir an önce aracı teslim edip işlemleri bitirmek ister..

fevri hareket etmek mi?

güzel kardeşim her gün bir sonraki gün aracı teslim edecekleri sözünü veriyorlar ne fevriliğinden bahsediyosunuz.

Bende diyorum ki ne olur ne olmaz diye telefon açarsınız gitmeden en güzeli o olurdu.Yani sanmayın ki bu tek sizin başınıza geliyor çok anormal bir durum olarak görmeyin.
    Benim de Octavia teslimatım çok iyi geçmedi nakliye firmasının sigortası felan fistan biraz beklettiler beni de..

• Arkadaşım seninle tıpatıp aynı olayları yaşadık serefim üstüne bu bayiler umursamaz nasıl para kazaniolar anlamıyorum ben aracımı bugün aldım dert etme hiçbir sorunda çıkmaz bunlar dayaktan anlio döve döve bugün getirttim arabayı 60bin veriyorum oarabanin saniyesinde nerde olduğunu bilmem lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kafanı daha çok bulandırmak istemem fakat nakliye esnasında başına birşey gelip tamir görme olasılığı olmuş olabilir mi araca ?

Yerinizde olsam alır almaz özel bir ekspertiz servisine götürürdüm aracımı zira aldığım aracı günü gününe saati saatine teslim almış olmama rağmen bu işlemi gerçekştirdim güvenim pek yok açıkcası bu tip sektördeki insanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 6 Mart 2013; 1:16:26 >
  • Yav oriski almazlar anında kapatır Opel orayı ama pz venkler gavur gibi binmisler arabaya nasıl camurdu içi biraz kufurbazim satıcıya sov allah sov kapısından geçmem balkan otonun

• Arkadaşlar zaten gereken şeyleri söylemişler. Araca bir şey olmasa bu kadar bekletilmez. Müdür satış sorumlusu tır şöförü hepsi kıvırmış resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguras

Arkadaşım seninle tıpatıp aynı olayları yaşadık serefim üstüne bu bayiler umursamaz nasıl para kazaniolar anlamıyorum ben aracımı bugün aldım dert etme hiçbir sorunda çıkmaz bunlar dayaktan anlio döve döve bugün getirttim arabayı 60bin veriyorum oarabanin saniyesinde nerde olduğunu bilmem lazım

opel marka araç mı aldınız?
  • evet yeni astra sedan 1.3 cdti cosmo aldım daha bugun teslim aldım sizinle aynı gun siparis vermistim.sakın canınızı sıkmayın bunlar tok satici asırı rahatlar ondan dolayı boyle aksaklıklar yasanıyor ama kesinlikle aracta herangi vuruk boya falan olcagını sanmıyorum okadar guvenemezler kendilerine.inanin okuyunca yazdıklarınızı acaba benmi yazdım dedim tıpatip aynı babamla adam bile aynı diyalogu yasadı bukadar olur dedim okuyunca :) tekrar hayırlı olsun.allah kaza bela vermesin.kurbanı ihmal etmeyin.saygılar
  • Arkadaşlar adamın kafasını karıştırmayın bence. Tabii ki herşey olmuş olabilir ama illa ki aracın başına birşey geldiğini söylemeyin yani. Adamı 0 aldığı araçtan soğutacaksınız

Ayrıca bundan sonra o bayiye uğramayın derim hocam ben. Orada tır şoförüyle konuşmuşsunuz oda pek inandırıcı değil Gizli gizli elemana "gelme" diyen adama bu konuda da güvenmeyin bence. O arada şoförüde arayıp birşeyler söylemiş olabilir.

Vallahi sizin yerinizde olmak istemezdim çünkü ben herşeyden çok çabuk soğuyan bir insanım. Bu benim başıma gelse herhalde aracı daha kullanmadan soğurdum.

Ve şunu da söylemeliyim ki aracı aldığınızda sanki size bir arıza varmış gibi gelecek. Ay şurdan ses mi geliyor, şurdan bir tıkırtımı var vs.

• Hocam cok gecmis olsun. Hele o saticinin gizli gizli konusmasi tam fiyasko. Benim basima gelse bole bisey ne diyon la sen bebe siye tokatlardim orada

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Arkadaşlar adamın kafasını karıştırmayın bence. Tabii ki herşey olmuş olabilir ama illa ki aracın başına birşey geldiğini söylemeyin yani. Adamı 0 aldığı araçtan soğutacaksınız

Ayrıca bundan sonra o bayiye uğramayın derim hocam ben. Orada tır şoförüyle konuşmuşsunuz oda pek inandırıcı değil Gizli gizli elemana "gelme" diyen adama bu konuda da güvenmeyin bence. O arada şoförüde arayıp birşeyler söylemiş olabilir.

Vallahi sizin yerinizde olmak istemezdim çünkü ben herşeyden çok çabuk soğuyan bir insanım. Bu benim başıma gelse herhalde aracı daha kullanmadan soğurdum.

Ve şunu da söylemeliyim ki aracı aldığınızda sanki size bir arıza varmış gibi gelecek. Ay şurdan ses mi geliyor, şurdan bir tıkırtımı var vs.

sorma gitsin. eski aracımda (2008 vectra) ufak bir ses gelse veya bir ışık yansa soluğu ustanın yanında alıyordum. bunda da böyle olacak hep aracı dinleyeceğim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Arkadaşlar adamın kafasını karıştırmayın bence. Tabii ki herşey olmuş olabilir ama illa ki aracın başına birşey geldiğini söylemeyin yani. Adamı 0 aldığı araçtan soğutacaksınız

sorma gitsin. eski aracımda (2008 vectra) ufak bir ses gelse veya bir ışık yansa soluğu ustanın yanında alıyordum. bunda da böyle olacak hep aracı dinleyeceğim sanırım.

Böyle bir hakkınız varmı bilmiyorum ama ben olsam başka bir araç isterdim. Aracın başına kesinlikle birşey geldiğini iddaa etseniz, başka bir araç alma şansınız varmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

1) Reis'e asla güvenmeyin. Yillar once aldigim 0 Astra'mın arizasini bulup, 1 ayda tamir edemeyip ellerine yuzlerine bulastirdilar. Bakim için asla Reis'e gitmeyin.

2) Yasadiginiz olay pek çok marka arabanin pek çok bayisinde sıkça karsilasilan bir durumdur.

ankara'da ki 5 bayiden 500 tl burası ucuz ve istediğim renk bunlarda var diye burayı tercih ettim. ama servis konusunda asla burayı tercih etmeyeceğim.
  • Anlamadigim nokta şu; daha bayiye gelmeyen aracin vergisi nasil yatirilmis, benim bildigim araba gelir satışı yapilirken plaka isleminden once vergi yatar, plaka-ruhsat cikar araba sahibine teslim edilir.ayrica arabanizi hemen bi ustaya gosterin, moralinizi bozmak istemem ama sanki bi bit yenigi var işin içinde. Bugune kadar aldigimiz her arabada tirdan indirilmesini bile izlediğimiz oldu, garajlarinda gidip gordugumuz oldu, sizin bayiniz tam bi cocuk oyunu oynuyor isin ciddiyetini kavrayamamis, yarinda teslim edilmezse araciniz tuketici mahkemesine basvurun galiba teslim tarihi gecen siparisten tazminat isteme hakkiniz var.ve tir soforu ile sizin alakaniz yok böyle sacmalik olabilirmi? Resmen paranizla rezil ediyorlar böyle terbiyesizlik olabilir mi? 50 60 bin lira para verin bide dalga gecsinler sanki cocuk kandiriyolar sizin yerinize koydum kendimi kan tepeme cikti.Allah yardimciniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernn93 -- 6 Mart 2013; 2:29:17 >
  • Takipteyim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.