Şimdi Ara

ANKARA 'REİS OPEL' SIFIR ARACIMI TESLİM ETMİYOR. (ARAÇ TESLİM EDİLDİ) BKZ:EDİT 3 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
8
Favori
10.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adı lazım değil bir Opel servisi, babamın Astra'sının her bakımında 30 km yol yapıyordu. Test Sürüşüymüş...!!
    Aynı servis ,müşterinin Vectra'sı ile takla atmış diye duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

quote:

quote:

Ben olsam almaktan vazgeçerdim.Araba mı yok sanki.
    2009 yılında arkadaşım için almış olduğum C4 aracının istediğimiz renk değil farklı gelmiş.Satış temsilcisine kıvrana kıvrana bu durumu paylaştı benimle.Gittim arabaya baktım bizim seçtiğimiz renkten daha güzel.Dilersek 3 gün içerisinde yenisinin geleceğini söylediler ama istemedik.Ve yanlış gelen ancak doğru seçim olan rengi aldık.
    Platin gri talep edilen gri gelen araçtı.
    Neyse ki bunu almışız der her seferinde arkadaşımız.
    Geçmiş olsun sabırlar dilerim.
    Reis oto içinse bu yaşananlar iyi bir referans olacaktır.

saol güzel kardeşim. verilen para az para değil. bir de öyle zengin insanlar değiliz kim ister verdiği paranın ufak da olsa bir kısmının çöpe gitmesini.

Verdiğin paranın tamamını alma hakkın var biliyorsun değil mi?
    Arabanın plakası çıkmamışken size bugün nasıl araç teslim edecekler?
    Bugünde alamazsınız.
    Bi pislik var illaki.
    Ticarette yalan söyleniyor illaki ama bu kadar da değil be kardeşim.

plaka saat 12 ye kadar çıkıyormuş. plaka işi uzun sürmüyo artık 1 saatte hallediyorlar.

Plaka çıkmadan keşke aracı kontrol ettirseniz.
    Bence yarın olsun temiz olsun.Hemen ustayla beraber arabayı görmeye gidin.sorun yoksa plakayı yaptırın derin.
    Aynı gün içerisinde Ötv beyannamesi iptal edilebiliyor.
    Benim şahsi fikrimdir.Maksadım aklınızı bulandırmak değil yardımcı olmaktır.

• quote:

biraz önce OPEL TÜRKİYE'DEN (izmir) aradılar. aracımın bayiige geldiğini gün içinde teslim alabileceğimi söylediler.

hadi hayirli olsun...
    vardir bundada nadip...
    ama bayi ve anlayis hic hos degil
    yalan yalan yalann
    emniyet islemleri hemen nasil yapiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarim sizin aracta bir sikinti yoktur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2009 yılında arkadaşım için almış olduğum C4 aracının istediğimiz renk değil farklı gelmiş.Satış temsilcisine kıvrana kıvrana bu durumu paylaştı benimle.Gittim arabaya baktım bizim seçtiğimiz renkten daha güzel.Dilersek 3 gün içerisinde yenisinin geleceğini söylediler ama istemedik.Ve yanlış gelen ancak doğru seçim olan rengi aldık.

saol güzel kardeşim. verilen para az para değil. bir de öyle zengin insanlar değiliz kim ister verdiği paranın ufak da olsa bir kısmının çöpe gitmesini.

Bugünde alamazsınız.
    Bi pislik var illaki.

plaka saat 12 ye kadar çıkıyormuş. plaka işi uzun sürmüyo artık 1 saatte hallediyorlar.

Bence yarın olsun temiz olsun.Hemen ustayla beraber arabayı görmeye gidin.sorun yoksa plakayı yaptırın derin.

şöyle bir durum var aracı bize teslim ettiklerine dair belge imzalatıyorlar. ben o belgeyi imzalamadan önce aracı kontrol ettircem. eğer bir sıkıntı varsa teslim almayacağım aracı şayet bir sıkıntı yoksa aracı teslim alacağım. yanımda yıllardır tanımış olduğum kaporta ustası ve babamın galerici arkadaşı var onunla beraber gideceğiz.

• İnsanı en çok bu üzüyor sen abi elimde araç yok 10 gün içinde getirebilirim dese kim ne diyecek ama insanı böyle sıkıntıya sokuyorlar aracınız hayırlı olsun kazasız belasız binin İnşallah...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bugünde alamazsınız.
    Bi pislik var illaki.

şöyle bir durum var aracı bize teslim ettiklerine dair belge imzalatıyorlar. ben o belgeyi imzalamadan önce aracı kontrol ettircem. eğer bir sıkıntı varsa teslim almayacağım aracı şayet bir sıkıntı yoksa aracı teslim alacağım. yanımda yıllardır tanımış olduğum kaporta ustası ve babamın galerici arkadaşı var onunla beraber gideceğiz.

Bunca zamandır kırk takla ile kırk yalan söyleyenler teslim formunun da icabına bakarlar.
    Gelişmeleri bekliyoruz.

• O gizli telefon görüşmesini duyduktan sonra aracı almamak için elimden geleni yapardım. Araç geldiğinde sizden haber bekliyoruz
  • REİS otodan uzak durun.. bende malesef risten aldım aynı tır 7 günde zar zor geldi... mübarek sanki amerikadan geliyor...
  • Geçmiş olsun ne sabır varmış sende arkadaş valla ben bekleyemezdim sanırım o kadar
  • Böyle durumlarda direkman güven duygum zedelenir, hatta bana verilen telefon numarasının tırın şoförüne ait olduğuna bile inanmam
  • Her şey tamam da bu gizli telefon görüşmesi nedir,nasıl bir mantıktır bu?
  • quote:

Sayın opelmania, arkadaşıma megane 3 marka sıfır araç aldık,ancak 2013 değil de 2012 sıfır model di yani aynı araç ama 3000 tl daha ucuz:)).
    Tabiki bir tek o bayinin elinde kaldığı için kıllandık.Onun için aracı teslim almadan önce bu kadar titiz davrandık.
    Aracı teslim alırken boya ölçümü yaptırdık ,genelde onların ekspertizi olur ve beraber yaparsınız ya da hem ustanız hem o yapar .Araç standart mikron boya kalınlığındaydı sorun yoktu iki defa aynı değerler çıktı.
    Adamlardan şöyle bir istekte bulunduk,araçta boya yok ancak sizden antetli ve kaşeli bir yazı istiyoruz dedik,adamlara nasıl yazmaları gerektiğini bile söyledik,işte sıfır teslim sattığımız araçta 120-160 mikron aralığında standart boya kalınğı vardır falan diye.Ve arabanın motoruna çalışmasına motorundaki kire pasa kadar baktık..Ancak sizin durum daha da dikkatli davranmanızı gerektirecek bir durum.

Umarım gerçekten lojistik bir sorunudur sizin aracın geç gelmesi.Ama yinede boya ve motor kontrolü yapın,arabayı çalıştırın,siz veya ustanız kullansın vb...

İçinize sinmeyen en ufak bir şey varsa o aracı asla ama asla teslim almayın imza atmayın her hangi bir evrağa.

takipteyim...

Eskiden sıfır araca boya kontrolü yapacağım diye konu açıldığında insanlarla dalga geçilirdi.
    Ama şimdi durum değişti o dalga geçenler en titiz boyacı oldular.:))
    Kimse kusra bakmasın ama artık sıfır araç alırken bile insanların aldatıldığı bir ülkede yaşıyoruz.....

• mesajım bulunadursun,
    ben okula gidiyorum.
  • Hayırlı olsun. İyi sabır varmış.
  • aracı aldanmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam size 0 diye hasarlı araç satmazlar merak etmeyin. Ama siz mutlaka kontrol ettirin. Sanırım sevkiyatta bir aksaklık olmuş bayi de bunu size yansıtmamaya çalışmış ama becerememiş. Rahat olun olur böyle şeyler.
    Hayırlı olsun bu arada. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrero_ -- 6 Mart 2013; 15:17:18 >
  • birazda şans işi hocam bnde 2010 da Ankara Otokoç tan Focus aldım

satış müdürüyle anlaşmamzıda en gec 1 -5 nisan arası teslim dedi

22 Martta bana faturayı yolladı plakamı çıkartıp 23 mart sabahı aracımı

teslim aldım.... önemli olan karşılıklı güven saglama sıkıntı her zaman

olabilir dogaldır da yeter ki işin içine yalan girmesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Anlamadigim nokta şu; daha bayiye gelmeyen aracin vergisi nasil yatirilmis, benim bildigim araba gelir satışı yapilirken plaka isleminden once vergi yatar, plaka-ruhsat cikar araba sahibine teslim edilir.ayrica arabanizi hemen bi ustaya gosterin, moralinizi bozmak istemem ama sanki bi bit yenigi var işin içinde. Bugune kadar aldigimiz her arabada tirdan indirilmesini bile izlediğimiz oldu, garajlarinda gidip gordugumuz oldu, sizin bayiniz tam bi cocuk oyunu oynuyor isin ciddiyetini kavrayamamis, yarinda teslim edilmezse araciniz tuketici mahkemesine basvurun galiba teslim tarihi gecen siparisten tazminat isteme hakkiniz var.ve tir soforu ile sizin alakaniz yok böyle sacmalik olabilirmi? Resmen paranizla rezil ediyorlar böyle terbiyesizlik olabilir mi? 50 60 bin lira para verin bide dalga gecsinler sanki cocuk kandiriyolar sizin yerinize koydum kendimi kan tepeme cikti.Allah yardimciniz olsun.

faturayı kesmişse yatırmak zorunda hocam yoksa plaka işlemi başlatamıyorlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.