Şimdi Ara

ANKARA 'REİS OPEL' SIFIR ARACIMI TESLİM ETMİYOR. (ARAÇ TESLİM EDİLDİ) BKZ:EDİT 3 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
8
Favori
10.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Anlamadigim nokta şu; daha bayiye gelmeyen aracin vergisi nasil yatirilmis, benim bildigim araba gelir satışı yapilirken plaka isleminden once vergi yatar, plaka-ruhsat cikar araba sahibine teslim edilir.ayrica arabanizi hemen bi ustaya gosterin, moralinizi bozmak istemem ama sanki bi bit yenigi var işin içinde. Bugune kadar aldigimiz her arabada tirdan indirilmesini bile izlediğimiz oldu, garajlarinda gidip gordugumuz oldu, sizin bayiniz tam bi cocuk oyunu oynuyor isin ciddiyetini kavrayamamis, yarinda teslim edilmezse araciniz tuketici mahkemesine basvurun galiba teslim tarihi gecen siparisten tazminat isteme hakkiniz var.ve tir soforu ile sizin alakaniz yok böyle sacmalik olabilirmi? Resmen paranizla rezil ediyorlar böyle terbiyesizlik olabilir mi? 50 60 bin lira para verin bide dalga gecsinler sanki cocuk kandiriyolar sizin yerinize koydum kendimi kan tepeme cikti.Allah yardimciniz olsun.

Ülkeye giriş yapınca firma şasi no gibi bilgiler üzerinden vergi yatırabiliyor ki benimkinide öyle yaptılar yani illaha arabanın opel satıcısının garajında beklemesine gerek yok

Ayrıca bu kadar yaygaraya gerek yok , bazen teslimet tarihleri 1 haftaya kadar esneyebiliyor , yol ,trafik gibi etkenler var işin içinde yoksa bayinin ne kazancı olacak 3 gün geç verse dahaönce kaç kere sıfır araba aldınız bilmiyorum ama bu tarz istisnalar olabiliyor , üzmeyin kendinizi

Hem başlık manidar sanki bayi arabayı vermiyormuş gibi anlaşılıyor

• Uygunluk belgesi olduktan sonra sıkıntı olmaz.İsterse araba ile trafik işlemleri arasında 1000 km olsun.Sonuçta memlekete girmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 6 Mart 2013; 16:02:15 >
  • cinnet ardından cinayet sebebi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi db1903 -- 6 Mart 2013; 16:06:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

Anlamadigim nokta şu; daha bayiye gelmeyen aracin vergisi nasil yatirilmis, benim bildigim araba gelir satışı yapilirken plaka isleminden once vergi yatar, plaka-ruhsat cikar araba sahibine teslim edilir.ayrica arabanizi hemen bi ustaya gosterin, moralinizi bozmak istemem ama sanki bi bit yenigi var işin içinde. Bugune kadar aldigimiz her arabada tirdan indirilmesini bile izlediğimiz oldu, garajlarinda gidip gordugumuz oldu, sizin bayiniz tam bi cocuk oyunu oynuyor isin ciddiyetini kavrayamamis, yarinda teslim edilmezse araciniz tuketici mahkemesine basvurun galiba teslim tarihi gecen siparisten tazminat isteme hakkiniz var.ve tir soforu ile sizin alakaniz yok böyle sacmalik olabilirmi? Resmen paranizla rezil ediyorlar böyle terbiyesizlik olabilir mi? 50 60 bin lira para verin bide dalga gecsinler sanki cocuk kandiriyolar sizin yerinize koydum kendimi kan tepeme cikti.Allah yardimciniz olsun.

Ülkeye giriş yapınca firma şasi no gibi bilgiler üzerinden vergi yatırabiliyor ki benimkinide öyle yaptılar yani illaha arabanın opel satıcısının garajında beklemesine gerek yok

Ayrıca bu kadar yaygaraya gerek yok , bazen teslimet tarihleri 1 haftaya kadar esneyebiliyor , yol ,trafik gibi etkenler var işin içinde yoksa bayinin ne kazancı olacak 3 gün geç verse dahaönce kaç kere sıfır araba aldınız bilmiyorum ama bu tarz istisnalar olabiliyor , üzmeyin kendinizi

Yanlis anladiniz galiba araci ben almıyorum sadece yorum yapmıştım.konuyla bi alakam yok yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün aracı alacaktınız ne oldu? merakla bekliyoruz gelişmeleri.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

Yanlis anladiniz galiba araci ben almıyorum sadece yorum yapmıştım.konuyla bi alakam yok yani

Vergi nasıl yatırılmış kısmı sadece sizeydi

Hepsini size alıntı yapmışım pardon

• Bir gelisme var mi? Husumetli bir konu...

• aracın son durumu nedir bende araç bekleyen biri olarak takip ediyorum konuyu
  • bayi, çalıştığım yere yürüyerek 5 dakika uzaklıkta.. merak ettim. gidim bi bakiim bari.. n'olmuş. almış mı aracı?. tahminim sadece bir gecikme olayı..

mesela geçenlerde 0 ev aldım.. arada emlakçı var.. emlakçıyı sonra hallederim.. bin lira falan veririm.. diye çok önemsemedim.. zaten onlar da hep sürekli kafana takma bizim parayı deyip durdular... sözleşme imzalanınca da yüzde yüz değiştiler.. mafyavari hareketler vs.. %2 komisyonumuz + kdv... evin şekli şemalinden, konumundan vazgeçtim.. emlakçının atarlı davranışları kafama takıldı.. psikolojim bozuldu..

halbuki emlakçıya vereceğin 2bin lirayı peşinen kabullensen... misal aracın 10 günden önce teslim olmayacağını peşinen kabullensen hiç sorunun yok.. ama işin içine fiilen girince.. yok araç kula-salihli yolu kaçıncı km'de şu an? sağ salim gelecek mi? yolda üstüne kuşlar pisleyecek de boyası harelenecek mi falan filan derken, bir de bazı telefon konuşmalarına da müdahil olunca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 6 Mart 2013; 16:32:05 >

• Evlisiniz, 55.500 Türk Lirası tutarında araç alabilecek maddi özgürlüğünüz var fakat hâlâ ilkokul öğrencisi gibi babam şöyle yaptı, babam böyle dedi. Allah babanızı başınızdan eksik etmesin. Yoksa işiniz yaş..
  • aracı alabildiniz mi bi sorun çıktımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

Evlisiniz, 55.500 Türk Lirası tutarında araç alabilecek maddi özgürlüğünüz var fakat hâlâ ilkokul öğrencisi gibi babam şöyle yaptı, babam böyle dedi. Allah babanızı başınızdan eksik etmesin. Yoksa işiniz yaş..

• Merakta bırakmayın bizi,sonucu bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

Evlisiniz, 55.500 Türk Lirası tutarında araç alabilecek maddi özgürlüğünüz var fakat hâlâ ilkokul öğrencisi gibi babam şöyle yaptı, babam böyle dedi. Allah babanızı başınızdan eksik etmesin. Yoksa işiniz yaş..

Katılmamak elde değil...
  • sene 2005... çankırı'da ücretli öğretmenlik yapıyoruz.. denizli'de memurluk kazanınca.. telefondan bir nakliyeciyle anlaştım.. 5'li beyaz eşyam var çeyizlik.. yalandan 2'li çek yat.. bir yatak odası.. küçük bir kamyonetle anlaştık.. zamanın parasıyla 600 milyona... mevcut nakliyeciler 1200 falan istiyordu.. kötü bir kamyonet geldi.. bu kasalı dodge lardan... bizim eşyayı da aldırdılar..

dedim bu araçla mı gideceksiniz denizli'ye.. sen merak etme abi dediler.. yalandan da bir irsaliye kestiler.. bizim de 90 model bir ladamız vardı.. bindik gittik.. 1 gün geçti. gelen giden yok.. 2 gün geçti. gelen giden yok.. arıyorum nerdesiniz.. telefondaki eleman yoldayız abi diyor... ulan ne yol sesi, ne araç sesi... bildiğin ofis sesi... alla alla...

yatıyoruz otelde... 3. gün .. eşyalardan umudu kestik.. para da az... kiraladığımız evde tahtada yatıyoruz.. polise gideceğim ama adam bu sefer de araç arıza yaptı, geliyoruz diyor.. 4. gün telefon geldi.. abi ben eşyanı getirdim.. nerdesin dedim... sanayideymiş.. aküsü arıza yapmış... neyse adama bir de akü aldık..

ama koca kasalı kamyon.. bizim yüklediğimiz dodge nerde?.. bilmiyorum abi... bana senin yükü gece 2'de boş bir tarlada yüklediler.. eve geldik.. adam koca brandayı bir açtı ki ne görelim.. kamyon demir doğrama yüklü.. bir kapaktada bizim eşyalar... adam uzun beyaz bir şeyin üstünde yürüyor.. anladım ki bu bizim çeyizlik buzdolabı.. ne fırının fırınlığı kalmış, ne çamaşırın makineliği.. birinin yanı boydan boya kanırtılmış.. ötekinin düğmeleri kırık... beriki çamur içinde.....

adamı aradım.. zararımı karşıla diye.... adamın dediği:

abi senin eşya geldi mi? (yani sen ona dua et diyor).......................

sağlıcakla kalın....

• Teslim aldınız mı aracı ne oldu? Ayrıca o satıcının gizli gizli konuşması da çok enteresan.

• Esya geldi mi?
    Iyi hikayemis

• quote:

Orijinalden alıntı: wings35

REİS otodan uzak durun.. bende malesef risten aldım aynı tır 7 günde zar zor geldi... mübarek sanki amerikadan geliyor...

Amerika dan ankaraya kara yolu yok ki

• quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

Eşya geldi mi bir de...
    Üzerinden çok zaman geçmiş ama nakliyeciye ağzımdan bir şey kaçmadı dersem yalan olur
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.