Şimdi Ara

ANKARA 'REİS OPEL' SIFIR ARACIMI TESLİM ETMİYOR. (ARAÇ TESLİM EDİLDİ) BKZ:EDİT 3 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
8
Favori
10.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @opelmania, beklemedeyiz sonuç ne bilgilendir bizi... (bana bile dert oldu)
  • sonuç takip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

Eşya geldi mi bir de...
    Üzerinden çok zaman geçmiş ama nakliyeciye ağzımdan bir şey kaçmadı dersem yalan olur

geldi ama ne geliş..

eğer o buzdolabı benden artık birşey bekleme dese inan ki haklıydı.. yine de allah var sene 2013.. 8 sene geçmiş.. hala kullanıyoruz.. yanlarındaki kanırtmaların üstüne.. (bakın çizik demiyorum resmen kanırtılmış, karası çıkmış).. mıknatıslı reklamlardan falan yapıştırdık.. işte elimize ne geçtiyse sucunun, pizzacının magnetleri vs... öyle kullanıyoruz... fırının düğmelerinden de 2 si yok.. birini söküp diğerine takıyoruz.. ne yapalım.. akılsızlığın değil ama parasızlığın gözü kör olsun... yoksa ben de biliyordum profesyonel taşımacılığı... 5bin liralık eşyaya da 1500 lira nakliye çoktu be ağa....

• quote:

Siz de haklısınız,5 bin TL lik eşyaya da 1.500 TL nakliyat parası vermek koyar...

Yine de iyi dayanmış o kadar zaman ,kaç sene geçmiş üzerinden.

Umarım arkadaşın aracında da bir şey çıkmamıştır,sonucunu yazmadı foruma da.
  • walla ben de forumu oyalayabildiğim kadarıyla oyaladım.. gelmeyen assolist öncesi huzursuzlanan müşteriyi sandalyeyle güreşerek oyalayan eski pehlivan gibi..

hadi bre pehlivan.. yık şu iskemleyi...
  • quote:

walla ben de forumu oyalayabildiğim kadarıyla oyaladım.. gelmeyen assolist öncesi huzursuzlanan müşteriyi sandalyeyle güreşerek oyalayan eski pehlivan gibi..

hadi bre pehlivan.. yık şu iskemleyi...

:)))
  • tekrardan merhabalar arkadaşlar.

saat 14.30 gibi bayiye gittim ustamla beraber. içeri girdik 3 satış danışmanı ve bir teknik personel yanımıza geldi. hoşgeldiniz vs filan. aracı görmek istedik. ustam 20 dakika boyunca aracı inceledi, kaput, tampon, çamurluk, tavan, marşpiyeller alt şaseler. araçta sıkıntı yoktu.. teknik personel aracı tanıttı ve en sonm teslim evrağını getirdi. teslim evrağına şerh koyarak 1araçta görünen kusur yoktur" yazdım ve imzaladım. bir kopyasınıda ben aldım. bayii shell benzinlik içi olduğu için depoyuda doldurdum.(284 tl)

büyük sıkıntılar sonucu aracı teslim aldım arkadaşlar.cidden zorlu bir süreçti. bunu bayii kendiside söyledi ilk defa böyle bir olay yaşadık acemiliğimize denk geldi özür dileriz dediler. ayrıca o gizli telefon görüşmesi yapan arkadaş içinde özür dilediler. kendisini uyardık dediler. son olarak ise ticaretimiz devam etsin dediler( galiba servise aracımı oraya getirmemi ifade ettiler) ayrıca birdaha hiç kimseye 2 gün 3 gün diye söz vermeyecekleri ifade ettiler.

konuyu takip eden, sonucu bekleyen herkese teşekkür ederim. yeni araç alan arkadaşlarada tavsiyem araçlarını iyi inceletmek olsun.

iyiki varsınız.

• Hayırlı olsun fotoğrafları bekleriz artık kazasız belasız kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

Evlisiniz, 55.500 Türk Lirası tutarında araç alabilecek maddi özgürlüğünüz var fakat hâlâ ilkokul öğrencisi gibi babam şöyle yaptı, babam böyle dedi. Allah babanızı başınızdan eksik etmesin. Yoksa işiniz yaş..

güzel kardeşim ilk okul öğrencisi değilim, çok şükür işimizin ekmeğimizin peşindeyiz. bilmiyorum babanız hayatta mı değil mi ama hayatta ise allah daha uzun ömür versin. ancak şöyle bir durum var yaşım 28 bu yaş 48 dahi olsa baba olgusu ona duyulan saygı vs değişmez. böyle büyüdük biz. eğer ben bügün bu aracı alabiliyorsam zamanında onun ve annemin belki kendi lokmalarından keserek bizleri okutmak için sarfettikeri çaba, onları her zaman bizim onlarca adım önümüzde kılar. sen ev-araba alırsın danışmazsın belki ama kusura bakma kardeşim aldığım arabada da evde de kendisine danışırım. o bizim büyüğümüzdür. böyle durumlarda elbet beraber hareket ederiz. en önemlisi ise hayat tecrübesi. ben 2 araba alıp satmışsam o on kez araç alıp satmıştır.

umarım anlatabilmişimdir.
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 6 Mart 2013; 18:01:42 >

• aracınız hayırlı olsun. geç oldu güç oldu ama oldu
  • aracın birkaç fotoğrafını çektim birazdan yeni bir konuda paylaşacağım. baya merak eden arkaşlar var. forumun laneti diye birde konu var ama. olsun artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 6 Mart 2013; 18:15:12 >
  • aşağıdaki linkten fotoğrafları görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_72498834/tm.htm
  • hadi hayırlı olsun hocam
  • Parayi verdi ya opeli komple aldi sanki.. bekle biraz bekle sanki sen kendi isini mukemmel yapiyorsunda !! 3 gun gec bin nolacak neyin tan tanasini yapiyosun hayirli mayirlida olmasin senin gbilere araba !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Takipteyim.
    opelin tüm servisleri sıkıntılıdır, ama her ilin bir tanede olsa çözüme odaklı servisi vardır.
    ve opelin servisleri tuttura bildiğine fiyat çekiyor.. ilk bakıma 600tl diyende var 500,400,350 tl diyende var...
    ankarada en iyi opel servisi olarak opanı söylüyorlar. birde tam emin olmamakla beraber İstanbul yolunda opak diye servis varmış oranında iyi olduğunu söylüyorlar...
    fiyat konusunda nedir ne değildir bir bilgim yok...
    ama en pahalı olan servisin reis olduğunu biliyorum..

bunada dikkat edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Parayi verdi ya opeli komple aldi sanki.. bekle biraz bekle sanki sen kendi isini mukemmel yapiyorsunda !! 3 gun gec bin nolacak neyin tan tanasini yapiyosun hayirli mayirlida olmasin senin gbilere araba !!

şerefsizliğin bukadarı...
    yüzüne tükürtmeyi bile hakketmiyorsun. zavallı.
  • aracın resimlerinı görmeden inanmayız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun kardeşim. Keşke bi güzel pataklasaydınız tüm yetkilileri umarım bir sorun olmadan yolunuza devam edersiniz
  • quote:

Parayi verdi ya opeli komple aldi sanki.. bekle biraz bekle sanki sen kendi isini mukemmel yapiyorsunda !! 3 gun gec bin nolacak neyin tan tanasini yapiyosun hayirli mayirlida olmasin senin gbilere araba !!

Pardon Opel demi çalışıyorsunuz acaba ? Bu ne kin böyle ?
  • quote:

bizim toplum zaten bekletilmeye kandırılmaya alışık diyorsun yani ?

adam aracını almış parasının bir kısmını vermiş ha bugün ha yarın diye kandırmışlar sonrada tantanamı yapıyor oldu bu adam şimdi ?

senin gibiler yüzünden koyun gibi davranıyorlar ya bize ona acıyorum çok az bile yapmış ah bi delikanlı çıksın da bana yapsın aynısını da bende bi göreyim o delikanlıyı ..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.