Şimdi Ara

ANKARA 'REİS OPEL' SIFIR ARACIMI TESLİM ETMİYOR. (ARAÇ TESLİM EDİLDİ) BKZ:EDİT 3 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
8
Favori
10.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı teslim alırken mutlaka kontrol ettirin.
  • Gecmis olsun hocam takipteyiz.İyi bir sekilde sonuçlanır umarım
  • Gecmis olsun hocam takipteyiz.İyi bir sekilde sonuçlanır umarım
  • biraz önce OPEL TÜRKİYE'DEN (izmir) aradılar. aracımın bayiige geldiğini gün içinde teslim alabileceğimi söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

biraz önce OPEL TÜRKİYE'DEN (izmir) aradılar. aracımın bayiige geldiğini gün içinde teslim alabileceğimi söylediler.

Hayırlı olsun hocam. İnşallah bir sorun çıkmaz.

Millet 2. eldeki hilelerden korkup, parasının üstüne 3-5 daha ekleyip güvenle 0 km. araç alayım derken artık 0 km. lerden korkulur oldu.

Bizim burdada rorodan burun üstü çakılarak motoru değişen transit minibüsü bir abimize yutturmuşlardı.

Yazık...
  • Benim de başımdan geçen olay: Konya yolu üzerindeki Opel bayiide (adını bilmiyorum, Opel'le son alışverişim bu olay oldu) Corsa pazarlığı yaptık. Fiyatı, vergisi, sigortası vs herşeyi kesin rakama bağladık. Sonra bizim aracı takasa kaça alabileceklerini öğrenmek için ilgili şahıs aracın başına gitti, boya ölçümü falan yaptı, kapıları vs açıp kapatıp kapı bağlantı noktalarına baktı ve bir fiyat verdi. Gariptir ki takasa verdikleri fiyat çok iyiydi, kısacası dışarıda benim uğraşa uğraşa satabileceğim fiyattı.
    Bu konuda da anlaşınca satış temsilcisi hanım içeri gitti, birkaç dakika sonra bize güncellenmiş bir fiyatla geldi. Güya daha önce verilen fiyata MTVsi, zorunlu trafik sigortası vs dahil değilmiş.
    Ama tahminim, takasa verdikleri ilk rakam aracı alacakları rakam değil, benden aldıkları aracı satabilecekleri rakam. Burada bir zararları olduğu için (veya karları olmadığı için) benden ek para kopartmaya çalışıyorlar. Galiba aralarında olan bir yanlış anlaşılmanın kendilerine maddi külfeti olmaması için verdikleri rakamdan caymaya çalıştılar. Gözümüzün içine baka baka yalan söyledikleri için dışarı çıktık. Tabii ağzımıza geleni de söyledik; ama ha duvara söylemişsin, ha bu temsilciye.

• Sonuçla ilgili bizleri bilgilendirirseniz memnun oluruz.
  • millet takim elbiseyle adam dolandirir olmuş artik.artik sifir aldigimiz araci da expere gostericez galiba.
  • Opel servisleri kelimenin tam anlamıyla şark kurnazı(birkaçı hariç).
    İnsanı arabadan soğutuyorlar yahu.
    Geçmiş olsun hocam,bir daha o servise uğramayın.
  • Ben olsam almaktan vazgeçerdim.Araba mı yok sanki.
    2009 yılında arkadaşım için almış olduğum C4 aracının istediğimiz renk değil farklı gelmiş.Satış temsilcisine kıvrana kıvrana bu durumu paylaştı benimle.Gittim arabaya baktım bizim seçtiğimiz renkten daha güzel.Dilersek 3 gün içerisinde yenisinin geleceğini söylediler ama istemedik.Ve yanlış gelen ancak doğru seçim olan rengi aldık.
    Platin gri talep edilen gri gelen araçtı.
    Neyse ki bunu almışız der her seferinde arkadaşımız.
    Geçmiş olsun sabırlar dilerim.
    Reis oto içinse bu yaşananlar iyi bir referans olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abruzzi

Sonuçla ilgili bizleri bilgilendirirseniz memnun oluruz.

elbette. bugün öğlen gidecdeğim aracı almaya. detayları paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Ben olsam almaktan vazgeçerdim.Araba mı yok sanki.
    2009 yılında arkadaşım için almış olduğum C4 aracının istediğimiz renk değil farklı gelmiş.Satış temsilcisine kıvrana kıvrana bu durumu paylaştı benimle.Gittim arabaya baktım bizim seçtiğimiz renkten daha güzel.Dilersek 3 gün içerisinde yenisinin geleceğini söylediler ama istemedik.Ve yanlış gelen ancak doğru seçim olan rengi aldık.

saol güzel kardeşim. verilen para az para değil. bir de öyle zengin insanlar değiliz kim ister verdiği paranın ufak da olsa bir kısmının çöpe gitmesini.

• Ankara Reis opel kadar rezil bir firma daha görmedim.. benim de orada daha önce saçma bir durum yaşamıştım. Bir tanıdığımda araç alırken bu tarz bir şeyle karşılaşmıştı.

Sanırım Reis opel ile ilgili hiç bir denetim yok.. Çok fazla şikayet var. Çalışanları da sanki seçmece..
  • aklinizi karistirmak istemem ama temsilcinin oyle konusmasi butun herseyi ortaya koymus. o aracta bi bityenigi var. garanti.

ustayla gidin eger boyali cikarsa her ne sekilde olursa olsun paranizi hem bayii den hem firmadan alin.
  • Aynı gruba ait Reis Lider Toyotada tırdan indirilirken küçük bir hasar almış bir aracın bu kusuru söylenip fiyatta bir miktar indirim yapıldığını da bilirim.

Ama Toyota Lider kapandı artık.

Ben olsam bu aracı almazdım herhalde.

İnşallah sizin araçta bir sıkıntı çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Aynı gruba ait Reis Lider Toyotada tırdan indirilirken küçük bir hasar almış bir aracın bu kusuru söylenip fiyatta bir miktar indirim yapıldığını da bilirim.

Ama Toyota Lider kapandı artık.

hocam toyotanın servis kalitesine diğer markaların yaklaşması çok zor.
    1 ayda gelir dedikleri arabamızı 22 günde teslim ettiler.(Antakya-Öztoprak)
    Araç geldiğinde en ince ayrıntısına kadar serviste test ettiler.
    İlgi ikram alaka zaten 1. sınıf.
  • quote:

quote:

saol güzel kardeşim. verilen para az para değil. bir de öyle zengin insanlar değiliz kim ister verdiği paranın ufak da olsa bir kısmının çöpe gitmesini.

Verdiğin paranın tamamını alma hakkın var biliyorsun değil mi?
    Arabanın plakası çıkmamışken size bugün nasıl araç teslim edecekler?
    Bugünde alamazsınız.
    Bi pislik var illaki.
    Ticarette yalan söyleniyor illaki ama bu kadar da değil be kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 6 Mart 2013; 10:45:06 >

• quote:

quote:

quote:

Verdiğin paranın tamamını alma hakkın var biliyorsun değil mi?
    Arabanın plakası çıkmamışken size bugün nasıl araç teslim edecekler?
    Bugünde alamazsınız.
    Bi pislik var illaki.
    Ticarette yalan söyleniyor illaki ama bu kadar da değil be kardeşim.

plaka saat 12 ye kadar çıkıyormuş. plaka işi uzun sürmüyo artık 1 saatte hallediyorlar.

• Hocam aracı alacaksanız da, ki ben hayatta almazdım, iyice kontrol ettirin öyle alın. Bayiden çıkardıktan sonra çamura yatarlar çıkmadan bir şekilde kontrol ettirin.
  • Hocam aracı alacaksanız da, ki ben hayatta almazdım, iyice kontrol ettirin öyle alın. Bayiden çıkardıktan sonra çamura yatarlar çık
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.