Şimdi Ara

Türkiye'de artık Corolla bitmiştir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
6
Favori
40.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 yeni atmosferik motor direkt enjeksiyonlu.
    Dolayısıyla LPG uyumu yok. İnsanlar LPG tasarrufu için atmosferik alıyorlardı artık o kalmadı..

1.2 Turbo motorla satılmasını beklerdim ama o da yok.

1.8 Hibrit'te ise elektrikle kazandığınız az bir avantaj var onuda 2 katı MTV ile kaybediyorsunuz..

Dizel zaten yok.

Kötü oldu. 1.6 Motor alan yeni kasa corolla sahipleri iyi prim yapıcak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 12 Şubat 2021; 17:0:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Onyargisiz demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

Dedi fabrikayı kapatip giden Honda Civic sahibi
    Boş adamsın Honda benim babamın fabrikası mı ? Banane gidiyorlarsa kapı orda

Ayrıca şimdi Fabrika kapanıyor ama satışlar ve operasyonları devam edecek üstelik 1.0 Turbo motor ile... diyeceğimde sen onuda anlamazsın şimdi..

Safkan Japon a bineceksiniz. Gebze malına değil artık. Bu iyi birşey..
  • Piyasayı Megane 4 ile Egea forse ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Piyasayı Megane 4 ile Egea forse ediyor.

+ Civic.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedi fabrikayı kapatip giden Honda Civic sahibi

• 2014 modelleri bile 150 bine satılmasa...

Corolla bitmez. Özellikle orta yaş kesimde müthiş bir imajı var aracın. Sanayi düşmanı imajı bu aracı her türlü götürür.

• quote:

Dedi fabrikayı kapatip giden Honda Civic sahibi

Ayrıca şimdi Fabrika kapanıyor ama satışlar ve operasyonları devam edecek üstelik 1.0 Turbo motor ile... diyeceğimde sen onuda anlamazsın şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 12 Şubat 2021; 17:18:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Alıntıları Göster

Bana boş adam diyerek kendinin ne kadar dolu olduğunu ortaya cikardin tebrikler

Corolla 1.5 motora da LPG takılıyor candan muhendislik bu konuda örnek temsil ediyor he bana göre de eski 1.6 satışları kadar satamazlar gibi geliyor ama şundan adım gibi eminim ki Toyota bu ülkede ve dünyada 4 tekere motor koysun her türlü sayar onlar bitti demeden bitmez...

Bana yazarken de saygı gösterirsen saygı görürsün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Corolla 1.5 motora da LPG takılıyor candan muhendislik bu konuda örnek temsil ediyor he bana göre de eski 1.6 satışları kadar satamazlar gibi geliyor ama şundan adım gibi eminim ki Toyota bu ülkede ve dünyada 4 tekere motor koysun her türlü sayar onlar bitti demeden bitmez...

Alıntıları Göster
    "Dedi fabrikayı kapatip giden Honda Civic sahibi" derken zaten sen çoktan zekanı belli etmişsin.

Honda Civic sahibi başka otomobil hakkında yorum yapamaz mı ? Gerçekten o cümleyi neden kurdun ? Merak ettim.

Candan Mühendisliğe kalsa Uçan Kuşa bile LPG takacak zaten. Adamların işi bu. 2-3 yıl sonra ne olacak ? Sistem stabil mi ? Maliyeti ne kadar da amorti ediyor ?

GDI motorlu Tucson alan arkadaşım LPG taktırdıktan sonra nerdeyse arabayı yakacaktı.. Direkt Enjeksiyon hala muamma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 12 Şubat 2021; 17:28:22 >

• LPG takılmayacak motor yok her motora lpg takılır.

1.6 Motora 2800 TL-3500 TL LPG taktırabiliyorken

1.5 Corolla motoruna tahmini en dandik kit 8.000 TL den başlayacak ve yakıt tasarrufu atmosferik gibi olmayacak.

1.5 yerine keşke en azından turbo gelseymiş çok gereksiz bir motor seçeneği oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 12 Şubat 2021; 17:28:59 >
  • Konuda Japoncular birbirine girmiş  

• bence de kötü oldu fakat 2022 için buraya uygun motor üreteceklerdir diye düşünüyorum. haber vs bakmadım.

hybrid almak için 20k km devirmek gerekir. bu kmyi yapmayan zararına kullanır. bizim sitede 340k fiyata biri sıfır corolla hybrid aldı. 20 yapıyor musun dedim. yapmıyorum ama sıkıntı değil dedi. demek para bol. değişik anlayış yani. buradan bakarsak alan yine alır.

yazdıktan sonra aklıma geldi. corollaya 340k vermek ağır salaklık ki bugünlerde 360k olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 12 Şubat 2021; 17:33:0 >
  • quote:

Alıntıları Göster

Aynı hatayı Hyundai yaptı...

GDI Direkt Enjeksiyon motora geçti gördük benzinli araçları birer birer nasıl satıştan kalktı.. Tucson Dizel, i20 MPI atmosferik ve 1.0 Turbo ile ayakta duruyorlar..

1.6 GDI LPG denediler ama randıman alınamadı. Candan'a kalsa oooo süper on numara... Ama gerçek hayatta öyle değil maalesef.

• İlk defa bir tartışma var. Japoncular birbirine giriyor ve VAG grubuna laf atılmıyor.

1.4 TSI motorlu aracımı sağa çektim ilk önce N sonra el freni sonra DSG'yi P'ye aldım ve izliyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Şubat 2021; 18:14:39 >
  • Honda tr’de üretim yapmayacak ama araçlar Japonya’dan gelecek büyük ihtimalle. Bu birçokları için iyi bir şey ve tercih sebebi. Ha, 1.6 kpg uyumlu motor tarih olur yerini 1.0 ve 1.5 t motorlar alır. Toyotaya kıyasla en azından turbo keyfini yaşatır sürücüye basınca kaçar. O nedenle honda’dan yana bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Toyotanın acilen turbo motorlu sedan corollayı getirmesi lazım yoksa işi zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 12 Şubat 2021; 18:32:55 >
  • Japon fanatiklerini de birbiri ile tartışırken gördük sonunda

Yeni tartışma "bizim atmosferik araca lpg daha uyumlu sizin atmosferiklerde uyumsuz "

• https://www.youtube.com/watch?v=jPeqLI4nD6I&feature=youtu.be

• Arkadaş boyle konu açmadan önce haber edin,evde çekirdek kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

İlk defa bir tartışma var. Japoncular birbirine giriyor ve VAG grubuna laf atılmıyor.

1.4 TSI motorlu aracımı sağa çektim ilk önce N sonra el freni sonra DSG'yi P'ye aldım ve izliyorum  

Ben ne yapayım şimdi? Hem vag hem de honda sahibi olarak? İkisinin de canı cehenneme işime geleni alır geçerim zamanı gelince...

• Bakınız ocak ayı satışları. Corolla 3800adet ile tr'nin en çok satan modeli olmuş :)

Klasik forum saçmalıkları. Toyotayı bitirse bitirse bu kazık fiyatları bitirir ama o bile yeterince etki edememiş. 20bin fazlalığı var corollanın.

Tr'de corollaya hiç bir şey olmaz. Her türlü satar. Bir kere yerli üretim. Onun avantajı her zaman cepte.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

İlk defa bir tartışma var. Japoncular birbirine giriyor ve VAG grubuna laf atılmıyor.

Puhahahaa...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.