Şimdi Ara

Türkiye'de artık Corolla bitmiştir. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
6
Favori
40.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toyota16

Valla corolla sırf adıyla bile uzun bir süre idare eder ama bana sorsan tercih etmem yani çünkü alternatif arabalar var (misal megane)

Şu Megane bir türlü ısınamadım hocam sadece turbo motor hoşuma gidiyor göğüs çok demode duruyor Dacia gibi ve çift kavrama olayı sikinti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla 1.5 tr'nin en pahalı esegi su an, 153 nm torkunu 4800-5000 devir aralığında (!) veren, 12,1 sn'de 100 km/h'de çıkan yada çıkmasa daha iyi olacak olan bir arac.

Candan mühendislik lpg takiyormus, bunu okuyunca da gülümsedim, baya baya kasinanlar var :)

Hybrid de rezil zevksiz bir arac, yıllık 3900 tl vergisi de akıl dışı bir değer.

Su araçtan tek keyfi adaptif cruise control ve lane assist kullanırken aldım uzun yolda, yoksa akil mantık işi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

İşte bu ya.

Bu japoncular türk solu gibi olmuşlar, hiç bir şey yapmaya gerek yok, zaten fancısı oldukları arabaların özelliklerini kendileri yüzlerine vuruyorlar.

Ama daha boyası dökülen, kaportası kendi kendine yamulan aracı savunanlar teşrif etmemiş.

Ne çok hoşunuza gitmiş bu konu  

Biz özeleştiri yapmasını da biliriz kimsenin uşağı olmayız eyyyyy japonya  

• quote:

Orijinalden alıntı: electrun

Simdi baska araclari tercih edenler yas kemale erince alir bir corolla.

Seri lpg uyumlu corolla getir toyota kardes kurudu memleket

Aynen hocam birde paramız olsa Mercedes BMW alırız LPG candır lpgye laf atanlar da fındık motor turbo peşinde nedense  

• Konu başlığını Korona bitmiştir diye okudum.

• Hocam zevkler tartışılmaz bence ama şöyle bir durum da var bu hafta ben bayi gezisi yaptım biraz Toyota’da tanıdık vardı muhabbet ettim biraz adam diyor yok çevreci yok şöyle oldu ... Ya benim ekonomime katkısı olmadıktan sonra (lpg uyumsuzluğu) direksiyona oturduktan sonra o farkı hissedemedikten sonra(misal turbo gelse olabilirdi) ne anlamı varki anlamsız olmuş bizler için dedim 😄 Şuan allahtan araç alma durumum yok valla bu piyasada beğenip araba da alamam,eskiden olsa en kötü corolla alır geçerim diyodum şimdi karıştı ortalık 🤣

• quote:

Orijinalden alıntı: toyota16

Hocam zevkler tartışılmaz bence ama şöyle bir durum da var bu hafta ben bayi gezisi yaptım biraz Toyota’da tanıdık vardı muhabbet ettim biraz adam diyor yok çevreci yok şöyle oldu ... Ya benim ekonomime katkısı olmadıktan sonra (lpg uyumsuzluğu) direksiyona oturduktan sonra o farkı hissedemedikten sonra(misal turbo gelse olabilirdi) ne anlamı varki anlamsız olmuş bizler için dedim 😄 Şuan allahtan araç alma durumum yok valla bu piyasada beğenip araba da alamam,eskiden olsa en kötü corolla alır geçerim diyodum şimdi karıştı ortalık 🤣

LPG uyumu önemli bende yeni kasa var 1.6 olanı LPG taktırdım 1.5 motor az satar diye düşünüyorum ama Toyota bu öyle kolay kolay bitmez   ne kadar para o kadar köfte bende seneye 2008 düşünüyorum hayırlısı bakalim

• Vagci arkadaşlar nasıl da mutlu olmuşlar bu Corona gunlerinde kıyamam onlara
    Acaba hiç düşünüyorlar mi bizim araçlara niye bu kadar yükleniyorlar diye acaba hiç sahip oldukları araçlar hakkında özeleştiri yapmayı akıllarından geçiriyorlar mi

• @yabancı34

Başka konularda millete fanboy diyorsun bu konuda 9 tane mesajın var istatistiklerde gözüküyor. Niye savunuyorsun ki bu kadar? Bitti de geç ne olacak. Konu açılınca bitmiş mi oluyor ? Valla yazık ya arabalar pahalı diye bu kadar kölesi olmayın.

Bana cevap yazmak için yazma lütfen diyecek değerli bir şeyin varsa yaz yoksa boşver.

• Yazıldı mı bilmiyorum ama Samsun bayi 7750 liraya landirenzo kit takıyor, karma sistem. 5 yıl motor garantisi var. Yazılanları okumadım, bilgimi bırakıp gidiyorum.
  • silverusta S kullanıcısına yanıt

Hibritin neresi rezil zevksiz acaba :D gayet keyifli bir motor, ustune 1.5ton suv ile sehir ici 4lt yakit keyfi de cabasi. Vergisi de 2021 yili itibariyle tam olarak 3556tl, 3900 nasil bir yuvarlama anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

@yabancı34

Başka konularda millete fanboy diyorsun bu konuda 9 tane mesajın var istatistiklerde gözüküyor. Niye savunuyorsun ki bu kadar? Bitti de geç ne olacak. Konu açılınca bitmiş mi oluyor ? Valla yazık ya arabalar pahalı diye bu kadar kölesi olmayın.

Bana cevap yazmak için yazma lütfen diyecek değerli bir şeyin varsa yaz yoksa boşver.

Mesajlarımı okusaydin eleştirilerimi de görebilirdin fanboylukla isim olmaz Parama bakarım bir de araca bakarım sonraki hedefim inşallah 2008 benim marka takıntım olmaz

Değerli bir şey yazmayacaksan eger sen de yazma lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: silverusta

Corolla 1.5 tr'nin en pahalı esegi su an, 153 nm torkunu 4800-5000 devir aralığında (!) veren, 12,1 sn'de 100 km/h'de çıkan yada çıkmasa daha iyi olacak olan bir arac.

Candan mühendislik lpg takiyormus, bunu okuyunca da gülümsedim, baya baya kasinanlar var :)

Hybrid de rezil zevksiz bir arac, yıllık 3900 tl vergisi de akıl dışı bir değer.

Su araçtan tek keyfi adaptif cruise control ve lane assist kullanırken aldım uzun yolda, yoksa akil mantık işi değil.

Hybrid eğer sürekli çok performanslı kullanmak istemiyorsanız çok güzel bir araç aslında. Kullanması da çok zevkli.

Fakat vergisi çok yüksek ve yaptığınız tasarrufu MTV'ye veriyorsunuz, doğru.

En büyük karı hybrid'leri 240000TL altına alanlar yaptı.

• Premium japon alacak gücünüz yoksa, bana göre alınabilecek safkan japonlar Mazda ile Subaru'dur.

• Zaten lpgye gerek yok. 1.5 otomatik 10 ileriymiş. Yakıt ekonomisi için ideal.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

mekatronik ve kavrama için servise gidip konu açtığında toyotacılarda seni

izliyor olucaklar mısırlarını almış ve koltuğa yayılmış olarak..)

Alıntıları Göster

Arkadaşımda octavia var bugün aradı park ettim işimi hallettim bindim arabaya araba şanzuman hatası vermiş servise bıraktı bakalım ne masraf açıcak 2015 model araba. 2 ye zar zor attım öyle kalkıp servise gittim dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: MORTALDANCE

Zaten lpgye gerek yok. 1.5 otomatik 10 ileriymiş. Yakıt ekonomisi için ideal.

Bende 1.6 Corolla var , 1.5 olanı da test ettim objektif olarak söylüyorum akselerasyon olarak falan 1.5 çok hantal geldi bana

• Valla işte Corolla(2012 dizel elegant) var yakıtı yolda gidişi felan hala çok iyi bence gerçi yıllar acımadı değişme vakti geliyo yavaştan ama hayırlısı olsun (150.000km) sizin arabada da 10 numaraymış hocam valla akıllıca seçim olmuş 😏

• Zaten bu japonları daha doğrusu uzak doğulu araçları sürekli göklere çıkaran bir kitle var.Neymiş efendim dünyanın en çok satan aracı corrollaymış.Ne olursa olsun kardeşim arabada doğru düzgün tasarım yok.Şu an ki modeli de dahil tüm modelleri tasarım özürlüsü.Aurise bakın,yarise bakın,isterseniz Land Cruiser'e bakın hepsinin de tasarımı kötü.Avrupa otomobillerindeki kalite,ruh yok uzakdoğu araçlarında.Honda cıvıc dedikleri araç apaçi arabası gibi orası burası şişirilmiş abartı derecede bir tasarımı var.Japon bozulmuyormuş.Sene olmuş 2021 hala atmosferik model motorlu araç satıp bir tane turbolu motor seçeneğin olmazsa tabi bozulmaz.

• Kişisel fikrim sadece corolla değil lpg uyumlu olmayan tüm atmosferik motor kullanan modeller bitmiştir

Atmosferik egea civic ve corolladan da başka pek kalmadı sanırım C segmentinde Yanlışsam düzeltin lütfen Egea ve civic lpg uyumlu ve bundan dolayı da bir süre daha devam ederler tutulmaya

Zaten benzinin dizelin sonu geliyor turbo yoksa bari lpg uyumlu olsun

2018 benzin/lpg 1,6 132bg aracımı 1,5 yıl önce satmış birisi olarak söylüyorum yeni motor hayal kırıklığı Alanlar olacaktır tabi ama eski satış rakamlarını zor yakalar bu motor ki çoğu kullanıcı 1,5 in lpg uyumsuz olduğunu bilmiyor (Lpg uyumsuz değil ama dönüşüm maliyeti ve arada benzin püskürtmesinden dolayı düşük tasarruf oranı ile dönüşüm maliyetini uzun km ler sonra karşılayacağını varsayarak)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.