Şimdi Ara

Türkiye'de artık Corolla bitmiştir. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
6
Favori
40.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Torkun ne olduğunu bile bildiğinizi düşünmüyorum.

Dediğiniz gibi uçurum fark olsa fabrika verilerine yansırdı.

240nm gibi devasa torku 1750 devirde üreten canavar motor nasıl oluyor da 151nm torkcuğu 4.250 devirde üretebilen atmosferik motorla benzer 0-100 fabrika verisi sunuyor?

Günlük kullanımdan bahsetmiyorum. Mevzu performans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder46 kullanıcısına yanıt

Dünya yuvarlakmışta bu kadar yuvarlak olduğunu ben tahmin edemezsdim.

Herşey çok hızlı değişiyor

• 😅

• bitmedi

• Bundan bir kaç ay öncesine kadar tercih edecek olsam 1.5 tercih ederdim yeni nesil motor olmasından dolayı. Ama gel gör ki şimdi s.. teknolojisini diyor insan. İndirekt enjeksiyon en kârlı motor oldu artık.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    bahsedilen 2 motora bagli sanzimanlarin kodu var mi? wikipediadan disli oranlarini bulup akstaki torku hesaplayayim da hep beraber gorelim fark var mi yok mu?
    sanziman bir tork ceviricidir,motor milindeki torkun sizle hicbir alakasi yoktur, siz tekerinizdeki torka bakin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-007649809 G kullanıcısına yanıt
    Zaten kalite olarak bu japonlar sonda, bir de milyon veripte tavan iç döşemesi kontrplak kaplı, kapıları sert maşrafa plastiği kaplı toyotoya kimse para vermez.

toyoto şöyle fiyatlarda indirim yapması lazım, şöyle taliant seviyesine filan inerse fiyatlae iyi olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zcustun Z kullanıcısına yanıt

adam akıllı kullanan gerçek kullanıcı görmedim. bu kitin turbo benzinli araçlarda da kullanıldığını söylüyorlar da söyleyen sadece 1 bayi var. montaj yaptıran yok.

• henüz bitmedi ama bu fiyatlarla ötv muafiyetli dışında alan kalmadı denebilir. Ne yapıyorsun corolla aklın başında mı?

• Şaka bir yana aileler elini eteğini çekti Corolla'lardan. Varsa yoksa şirket aracı oldu.

• Toyota ile alakalı bir şey değil.En önemli sebebi Sedan Otomobil tutkunluğu 2010'lardan sonra bitti.

Sadece şirket otomobilleri ve Ticari taksilerde kullanım fazla şu an.

Yeni Trend ise küçük yada büyük SUV modelleri.Bir 10 senede bu trend devam eder.

• bamorex kullanıcısına yanıt

Aynen hocam, sadece Corolla değil, dikkatli baktığımızda Focus, Octavia gibi araçlar da azaldı sanki piyasadan. Megane ve Egea çok görüyorum. Hatta geçen Focus'un da üretiminin 2025 yılında son bulacağı ile ilgili bir yazı okumuştum.

https://www.ford.com/cars/focus/

• commandx C kullanıcısına yanıt

Eski çamaşır makineleri vardı..dikine şaftlı ,bir sağa bir sola döner..çamaşırları burarak yıkardı..işte onların torku muazzamdı yeğenler.. 

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.