Şimdi Ara

Ankara Tıp Hakkında Bilgi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
8
Favori
5.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazınız çok açıklayıcı olmuş bunun için teşekkür ederim bu zamana kadar genel yoğunlukla hedefim mühendislik üzerindeydi ama bu sıralar tıp düşünüyorum gerçekten hayali olmayan demişsiniz ya doktor olarak düşününce kendimi içimde bir kıpırtı oluşuyor bu yetmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdaki kasıt egitim zorlugunu da goz onune alarak tercihte bulunulmasi. sen istiyorsan tamamdir zaten. basarilar dilerim

• hayırlı olsun, inşallah sonuçlar istediğiniz gibi gelir
  • Hocam merhaba konunuz oldukça faydalı olmuş teşekkür ederim. Benim bir sorum olacak şimdi tabi tahmini olarak 3-4k gelecek gibi duruyor,Ankarada yaşadığımdan buradan yazmayı düşünüyorum,sizce ankaradir gazidir devletle mi okumaliyim yoksa başkent tam burslu tip mi gitmeliyim? Özelde burslu okumak hem cazip geliyor hem de korkutuyor,fikirlerinizi paylasabilir misiniz,teşekkürler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerkesh -- 28 Haziran 2016; 12:37:34 >
  • cerkesh C kullanıcısına yanıt
    özelde teknik gereçler açıdan devletten daha iyi durumdadır muhtemelen. ancak ileriyi de düşünmek lazım. eninde sonunda pratisyenlik tüm fakültelerdekilere uğrayacak. özel de hasta profilinden dolayı bir eksiklik olacaktır, bu ileriye etkilerse diye düşünmek lazım. ayrıyeten sıralaması yüksekte olsa paralı okuyacak olanlarda bulunacak, bu da kendine sorular sormana neden olabilir. bence bunlar en önemli eksileri, artılarını da değerlendirirsin.
    en iyisi yazmayı düşündüğün fakülteyi bir ziyaret et
  • Hocam çok sağol

• Herkese hayırlı olsun. Yaradan ülkemizi korusun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohouse

Herkese hayırlı olsun. Yaradan ülkemizi korusun...

Hareket yok, herkesin görmesi açısından +
  • Konu açmışım 3 yıl önce. Sorularınız olursa özelden veya buradan sorabilirsiniz, boş zamanımda cevaplandırmaya çalışırım :)
  • Tıp zor, tamam ama Ankara tıp ayrı bi zor diyorlar ne derece doğru?

• universiteadayi U kullanıcısına yanıt
    Su anda da zor denilebilir. Ama bahsedilen zorluk 2013 veya 2012 de değişen sistem ile hafifledi. Onceki sistem de ders bazı not ve pdö nun ağırlığı çoktu. Sistem değişince zorluk azaldı. Çalışanın yapacağı sınavlar var artık :)

• Hocam büyük ihtimalle ankara tıp olacak gibi duruyor. Sene boyunca mahalli baskıdan dolayı hacettepe istedim. Olmazsa üzülmem tabi ama okulun beni tatmin etmesi açısından herhangi bir eksiklik yaşar mıyım? Ayrıca çok faal bi tıp fakültesi olduğunu duydum. Hem tıp hem sosyallik beraber gidiyor mu?

• nohouse kullanıcısına yanıt
    Hocam ankara tıpın sıralaması her sene nerden baksak 300 kişi yükselmiş bu sene de yükselmeye devam eder mi acaba ? Gecen sene 2700 kusurle kapatmış açıkçası ben bu sene 2.3 le falan kapatacagını düşünüyorum sizce?

• Hocam bence o kadar yukselmez ama 2.5 olur gibi

• Ankara tıpta okuyorsunuz ama soruma lütfen tarafsız cvp vermenizi istiyorum,Ankara tıp mı,çapa tıpmı,cerrahpaşa türkçemi? Tercih sıralamanız ne olurdu... tşk.
  • yurttasihsanselcuk Y kullanıcısına yanıt
    Ankara tıp sosyalligi en bol olan tıp fakültesidir büyük ihtimal. Bunu ben söylemiyorum, kulüpler söylüyor. Ama tamamen sana bağlı. Okulun basında istediğin kulübe üye ol. Tanışmalarına katil, etkinliklerine de katılmaya çalış. Zaten yeterli olduğunu anlayacaksındir. Hacettepe ile yan yana olamasına rağmen hiçbir etkileşim olmuyor. Sebebi de Hacettepe binası hastane içinde iken, Ankara nin kendi alanı var. Bu bana kalırsa büyük bir artı.

Karşılaşabileceğin sorun olarak belki su olur, Ankaralılar Ankara tıp neresi bilmezler genelde. İbni Sına olarak söylemek gerekebilir :D Öğrencilere sorsan farklı tabi neyse.

-hangi tiptasin genç?

-Ankara

-Hacettepe mi

-yok teyze Ankara tıp

-gazi dedin anladım

-....

Bu tür diyaloglar yaşanabilir gelecekler hazır olsun :D

Onun haricinde Hacettepe ile kardeş fakülte. Hocalar da birbirine karışmış artık, oradan mezun olan burada veya tam tersi.

Hacettepe nin de çok fazla kalabalıklaştıgini duymuştum en son, bundan fazlaca şikayet vardı. Bizimkisi de kalabalık ama bir duzen oluşmuş artık kalabalık i çoğu yerde hissetmiyorsun.

• tekavut kullanıcısına yanıt
    Sıralamalardan anlamam :) Ama o kadar değişeceğini düşünmüyorum. Ayni kalır veya aşağıdaki arkadaşın dediği gibi 2,5 olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohouse -- 30 Haziran 2017; 12:21:40 >
  • yalnizakbabaa kullanıcısına yanıt
    Ben de bu kararsızlıkta kalmıştım. Ancak ailem Ankara ya yerleşme kararı alınca İstanbul seçeneğini çıkardım. Yaşadığın yere göre tercih yap bence. İki sehre de yakınsan veya gidebilme olanagin varsa kolay-zor kararı ver. Ctf nin kolay olması dillere destandır biliyorsunuz :) Ankara daki fakültelerin eğitimi İstanbul dakilere göre daha ağır. İstanbul tercihi yaparsan da ilk Ctf yaz. Ben okulumdan memnun olduğum icin neden Ctf yazmadım da bu kadar uğraşıyorum gibilerinden pişmanlık duymadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohouse -- 30 Haziran 2017; 13:06:50 >
  • nohouse kullanıcısına yanıt
    TŞK EDERİM CEVABINIZ İÇİN,ADANALIYIM BEN,gurbet oluncada ha ankara olmuş ha istanbul farketmiyor,ctp,çapa,a.ü bu sıralamalar civarı 2016 puanına göre inş.geliyor,aileme yük olmakta istemiyorum yurt konusunda sıkıntı yaşarmıyım.hem okuyup hem çalışma imkanım olabilirmi tşk.
  • hocam zorluğu diğer tıplara göre nasıldır, ege tıpla kıyaslarsanız hangisi daha mantıklı olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.