Şimdi Ara

Ankara Tıp Hakkında Bilgi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
5.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yalnizakbabaa kullanıcısına yanıt
    Yurt konusunda bilgim yok. İstanbul da öğrenci olarak daha kolay part time bulabilirsin. Kısmi zamanlı çalışma diye bir şey vardı bizim okulda da ama ne olduğunu bilmiyorum.

Kusura bakma bu konularda fazla yardımcı olamadım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drdrug kullanıcısına yanıt
    Ankara daki fakültelerin eğitimi ağır. Ege tipin da zor. Bana kalırsa en zorlar olarak Hacettepe, Ankara, Ege, Uludağ, Gazi.. Tabi bilmediğim daha vardır.

Bölümün kendisi yoğun bir bölüm. Zaten bunların farkında olarak tercih ediyorsunuz.

• Hocam gerek ilk seneden heyecan, gerek gerçekten istek ve merak sonucu ve hatta başkalarında görüp bir miktar kıskanmayla ameliyatlara girmek istediği zaman bir öğrenci, hocadan izin alıp ameliyata girebilir mi? Fakültenin bi yasağı var mı, yoksa hocalar bu konuda toleranslı mı?

• yurttasihsanselcuk Y kullanıcısına yanıt
    Evet hocadan rica edip girebilirsin :)
  • İlgilenenler varsa öne çıkabilir. Hayırlı olsun.

• Hocam peki eğitim sistemi nedir entegremi yoksa pdö mu?

• Bir ve ikinci sınıfta 4 komite-Ankara tıpta modül deniyor- üçüncü sınıfta 6 komite var.

Pdo de o komiteyle ilgili bir senaryo üzerinden 10 12 kişilik grupla yapılıyor bir ve ikinci sınıfta vardı ama üçüncü sınıfı hatirlayamayacagim. Haftada bir veya iki gün olarak.
    @Ankaralıüniversiteli

EDİT: pdö 2. ve 3. sınıftaydı. 1 de yok

@Ankaralıüniversiteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohouse -- 8 Ağustos 2018; 0:0:9 >
  • Hocam bu sene açılan İngilizce Tıp hakkında ne düşünüyorsunuz . Kontenjanının sadece 30+1 kişi olması , herkesin hazırlığı geçemeyeceğini de varsayarsak , çok az değil mi ? Derslerin 15-25 kişiyle işlenmesinin avantajı mı-dezavantajı mı vardır ? Neticede insan yanında daha fazla arkadaş görmek ister gibi düşünüyorum . Siz ne dersiniz

• Adavett A kullanıcısına yanıt
    Benim fikrim sayı açısından degil ilk açıldığı icin yaşanacak aksakliktan sorun olabileceği. Klinikte gruplara bölünüyor zaten. ilk uç yıl icin de belki amfidekilerden daha çok samimi arkadaşın olur hepiniz iç içe olacaksınız çünkü. Amfideki 200 kişi bazen birbirini ilk kez görüyor

Ben tercih etsem Türkçe yazardım herhalde bir yıl hazırlıkta gitmesini istemezdim

• Yıl 2020 olmuş, yıllar öncenin konusu
    Herkesin hakkında hayırlısı olan sonuçlar gelir umarım..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.