Ankara tipin MD-PHD programı (Turkiyede sadece 2 okulun md-phd programı var)
-
-
hll knk
-
Fakülte yarıştırmasından bağımsız olarak onkoloji alanında da PhD nin olduğunu görmek ilaç gibi geldi bünyeme , PhD hakkında daha fazla insanın bilgilenmesi ve başvuran insanın fazlalaşması dileğiyle diyelim , yararlı bir yazı olmuş en azından insanları bu konuda bu neyin nesiymiş ya diye araştırmaya teşvik edebilecek bir yazı teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece 2 fakültede yok.Çapa,Cerrahpaşa,,Dokuz Eylül’de de var.
-
Olm herif düpedüz kolpalamaya baslamıs,cogu tıp fakültesinde acıldı. 5k içinde alan top ünilerde var, en eskisi Hacettepe bu işin ordan mezunlar var. Dokuz Eylül çapa ctf falan da yeni yeni uyguluyor 2 sene önce böyle bi girişim başladı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MD-PhD programı Ege'de de uygulanıyor ve hali hazırda 2 öğrenci bu programda.
https://www.instagram.com/p/CxqcJnxISgY/?igsh=MXV1NmVtZmFlajh1NA==
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lan sank bilim adami olcaksijiz. Sanki insanligi kurtaracaksiniz. Baslatmayin ankaraniza 6 sene ankarada kafayi yer unsan Antalyaya gidin oglum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bizde de açacaklarmış hoca diyordu
-
Hocam açıkçası ben artık bu hesabın Ankara Tıp Fakültesi tanıtım kulübünün ortak hesabı olduğunu düşünmeye başladım.Adamın bir dediği diğeri ile tutmamaya başladı.
Ayrıca Çapa’da da aktif öğrenci var,bir tanesini kendim tanıyorum.
-
Phd farkı nedir faydasi ne akademik adimlarimi kisaltiyor?
Evet.Dr.Öğretim üyesi ,araştırma görevlisi pozisyonlara direkt başvurabiliyorsunuz.
-
Standart egitim sirasinda mı aliniyor ustune mi aliniyor
Hocam geç olsa da cevap vereyim.5 sene boyunca normal tıp derslerinin yanında doktora (PhD)dersleri alıyorsunuz,bir yandan tez için araştırma yapıyorsunuz.5.sınıfın sonunda intörn senesine geçmeyip 2 sene ara veriyorsunuz,bu süreçte tezinizi tamalamaya çalışıyorsunuz.Artından intörn senenizi de tamamlayarak 8 senenin sonunda hem tıp diploması(MD) hem de bilim doktoru diploması(PhD) alıyorsunuz.
-
Peki bunun size faydasi ne oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X