Şimdi Ara

Ankara Trafiği Kadar Rezil Trafik Görmedim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
2
Favori
10.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'nın bozuk yollarını nasıl tarif etsem: Golf aldıktan sonra pişman oldum, iki hafta içinde gelecek aracı alacağıma sipariş geçip dinamik şasi kontrollü araç alsaydım kızım araçta daha rahat yolculuk yapardı.
    Bir de Ankara yollarında tarifi zor bir deformasyon var. Hani evde futbol oynayan çocuklar halıyı kaydırır, halı zigzaglı şekilde katlanır, toplanır ya. Aynı o şekil. Işıklarda özellikle daha çok var bu sorun. Işıklara yaklaşırken fren yapıyorsunuz, ışıklar bölgesinde aracınız hafif hafif sekmelerle yavaşlıyor.
    Ankara yollarına 205/55/16 lastik fazla. Opsiyonla 225/47/17 alanlara şaşıyorum. İdeali 55/205 bence. Lastiğin dolma gibi yanağı olmalı.
  • Gaziantep de trafik konusunda bir garip memleket. Bir kere aşırı derece korna alışkanlığı var. Gerekli gereksiz (%90 gereksiz) hemen asılıyorlar kornaya. Boşluk doldurmayı bilmiyorlar. İp gibi diziliyorlar bir tarafa trafiğe sebep oluyorlar. Şerit ortalamalar kafalarına göre dönüşler duruşlar gidişler felan çok fena yani açıkçası ben Ankara da daha çok rahat etmiştim
  • Bi de benzin pahalı diye dert yanıyorlar ama maşallah herkesin evinde 2-3 araba var.

Ankara'da yaşıyorum yine trafiği İstanbul'a göre çok çok iyi.İstanbul'da park edecek yer bulamıyorum.Böyle iğrenç trafik görmedim.

Ankara'nın belli yerleri kalabalık.Misal Ulus'tan başlayıp, Sıhhıye, Kızılay diye devam eden güzergah kalabalık.Aynı şekilde Çankaya'da da trafik ağır akıyor.Ama bir Oran, Keçiören Gölbaşı/İncek, Çayyolu'nda trafik çok rahat.Yollar geniş 4-5 şeritli.Hiçbir sıkıntı yok.

Ama yol bozukluğu konusuna katılıyorum.Cidden yolları berbat, bir keresinde yoldaki çukura teker girmişti arabanın jant kapağı havaya fırladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the right hand of evil -- 8 Şubat 2013; 15:31:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Bi de benzin pahalı diye dert yanıyorlar ama maşallah herkesin evinde 2-3 araba var.

Ankara'da yaşıyorum yine trafiği İstanbul'a göre çok çok iyi.İstanbul'da park edecek yer bulamıyorum.Böyle iğrenç trafik görmedim.

Ankara'nın belli yerleri kalabalık.Misal Ulus'tan başlayıp, Sıhhıye, Kızılay diye devam eden güzergah kalabalık.Aynı şekilde Çankaya'da da trafik ağır akıyor.Ama bir Oran, Keçiören Gölbaşı/İncek, Çayyolu'nda trafik çok rahat.Yollar geniş 4-5 şeritli.Hiçbir sıkıntı yok.

Ama yol bozukluğu konusuna katılıyorum.Cidden yolları berbat, bir keresinde yoldaki çukura teker girmişti arabanın jant kapağı havaya fırladı.

sizinde dediğiniz gibi istanbul çok kalabalık ve yer sıkıntısı var sorun bu

ama ankarada tabiri caizse hanzo, ayı, öküz vs çok

aradaki fark bu

• İstanbula gelin bir de SUV-PİCK UP araçlar neredeyse bineklerin üstüne çıkacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Bi de benzin pahalı diye dert yanıyorlar ama maşallah herkesin evinde 2-3 araba var.

sizinde dediğiniz gibi istanbul çok kalabalık ve yer sıkıntısı var sorun bu

ama ankarada tabiri caizse hanzo, ayı, öküz vs çok

aradaki fark bu

Hocam inanın o tür insanlar da semtine göre değişiyor.Mesela bi Çinçin'den arabayla bile geçmeye korkarım.

Genelde emeklilerin oturduğu yerlerde insanlar daha sakin, o tür insanlar çok çok nadir çıkıyor.

• Geçenlerde okumuştum; sivil polislere de trafik cezası kesebilme yetkisi verildikten sonra bir günde 5000 İzmirli ye ceza kesilmiş..

Bu ve benzeri yaptırımların arttırılması, cezaların sık ve çok ağır hale gelmesi şart gibi, aksi taktirde şu saatten itibaren eğitimle çözülmeye kalkılsa da meyveleri çok geç toplanır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Taksiciye daldığında , müşterininde inip sana daldığı şehirdir Ankara (Ciddiyim Maltepede başıma geldi )

Ankaradaki ayılardan kurtulmanın yolu, şirket aracı. Bu ayıların bir çoğu ilaç mümessillerinden korkuyorlar. Dinsizin hakkından imansız gelir misali

Şirket arabasıyla çok yol yaparım Ankarada özellikle taksici dolmuşçu veya takım elbiseli magandalara asla yol vermem Vurursa vursun kiralama firmasını arar, yenisini alırım zaten bunu bildikleri için pek yanaşmıyorlar 34 plaka gri Linea,fluence,jetta türevlerine

Müşteri normal şartlarda ayırır arayı bulmaya çalışır size daldığına göre mutlaka bişey yapmışsınızdır. ??

Yok hocam,

Üniversite 1. sınıftaydım arkadaşım bi işi için cebecideki kredi yurtlar kurumuna gidecektik. Kırmızı ışıktayken taksici yürüsene diye kornaya asıldı , bende arabanın içinden el kol yaptım taksici yanıma gelip hakaret edince indik arabadan. Biz taksiciyle tartışıyorduk, taksici "torunum yaşındasın git başına bela almadan" dedi, bende seninle tartışmak istemiyorum dedem yaşındasın utan hareketlerinden dedim , o sırada müşteri inip bana hakaret etmeye başlayınca bizde 3 kişiydik müşteriyle takıştık biraz. Taksici bizi ayırmaya çalışıyordu

Ayrıca corsayı satınca farkettim ki küçük segment araçlara hiç saygıları yok. 147 alınca daha rahat sürdüm demekki D segmentine geçsek iyice rahatlayacağız.

Şirket arabası konusunda haklısınız gerçekten bazıları terör estiyor.

Ama şirket arabasıyla trafikteki ayıların haklarından çok güzel geliniyor

• Beyaz C180'leri unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

Beyaz C180'leri unutma

Özellikle onlar hocam.
    Bilkent veya Başkent üniversitesi sticker lı takım elbiseyle dolaşan, beyaz c180 ler tam maganda. Yemin ediyorum bunlar yüzünden C serisinden nefret eder oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Ankara'nın bozuk yollarını nasıl tarif etsem: Golf aldıktan sonra pişman oldum, iki hafta içinde gelecek aracı alacağıma sipariş geçip dinamik şasi kontrollü araç alsaydım kızım araçta daha rahat yolculuk yapardı.
    Bir de Ankara yollarında tarifi zor bir deformasyon var. Hani evde futbol oynayan çocuklar halıyı kaydırır, halı zigzaglı şekilde katlanır, toplanır ya. Aynı o şekil. Işıklarda özellikle daha çok var bu sorun. Işıklara yaklaşırken fren yapıyorsunuz, ışıklar bölgesinde aracınız hafif hafif sekmelerle yavaşlıyor.
    Ankara yollarına 205/55/16 lastik fazla. Opsiyonla 225/47/17 alanlara şaşıyorum. İdeali 55/205 bence. Lastiğin dolma gibi yanağı olmalı.

+1 Ankara'ya geldik babamla.Yolda gidiyoruz Ankara'ya girdik.Girdiğimiz anda önümüze 3 metrelik kocaman çukur çıktı.Çukurdan spin atarak zor kurtulduk. (Araba Ford Mondeo)

• Bu arada Arabistan'dakiler ne yapsın

• Ankara'da belediye otobüsü bile kırmızıda durmuyor. sağa dönüşteki ışıkların boşuna olduğunu söylüyorlar. kuralsızlığın en yoğun yeri OSTİM'dir. Burada hiç bir kural yoktur. Yaş sınırı, hız sınırı, kendi şeridini kullanma, sinyal kavramı yoktur.
    4 şeritli yolun tıkanabildiği bir şehirdir Ankara. Tıkanma sebebi 2 tane brodway hafif hasarlı anlaşamamış polisi bekliyor.
  • Ankara'nın trafiğinden sıkılanları İstanbul'a davet ederim ki Ankara'yı öpüp başına koysunlar. Dünyada bir Tahran, bir İstanbul bir de Yeni Delhi'deki karmaşa hiçbir yerde yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Ankara'nın bozuk yollarını nasıl tarif etsem: Golf aldıktan sonra pişman oldum, iki hafta içinde gelecek aracı alacağıma sipariş geçip dinamik şasi kontrollü araç alsaydım kızım araçta daha rahat yolculuk yapardı.

Evet aynen böyle.
    Onun için bendeki Laguna'da 185/70/14 lastik var.
    Böyle bir yerde ince yanak lastikle dolaşmak akıl karı değil.

Bazı merkezi yerlerde kaldırımlar da engelli koşu yapar gibi. Delik deşik, kaldırım taşları üzerine basınca oynuyor, yağmur yağınca ortasına basayım da üzerime su püskürtmesin falan diyorsun. Çok eğlenceli. Belediye çok iyi çalışıyor burada.

• Amma kötülemişsiniz Ankarayı la ...
  • arabama sakin bir şekilde binerim... ankara trafiğine çıktığımda çoğu kişinin kulaklarını çınlatırım...10 defa yazdım bir defa daha yazayım...sayın ankaralılar o sinyalleri süs diye mi koymuşlar..sinyal vermekten aciz insanlar.......bak yine sinirlendim..
  • Angaralı kardeşlerim, hiç boşuna 34 plakalara çamur atmayın, istanbul trafiğide berbattır ama kendine özgü bir düzeni vardır, herkes birbirinin bir sonraki hamlesini, ne yapacağını bilir, heleki yabancı plakayı kimse sıkıştırmaz...

O çok şikayet ettiğiniz 34 plakalı şirket araçlarını da kullananlar Angara şöförüdür, çünkü İstanbullu 34 ler sizin orada acemi kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Angaralı kardeşlerim, hiç boşuna 34 plakalara çamur atmayın, istanbul trafiğide berbattır ama kendine özgü bir düzeni vardır, herkes birbirinin bir sonraki hamlesini, ne yapacağını bilir, heleki yabancı plakayı kimse sıkıştırmaz...

O çok şikayet ettiğiniz 34 plakalı şirket araçlarını da kullananlar Angara şöförüdür, çünkü İstanbullu 34 ler sizin orada acemi kalır

evet istanbul'daki şoförler melektir. her zaman sinyal verir, tüm kırmızı ışıklarda dururlar ve asla makas atmak gibi tehlikeli hareketler yapmazlar
    sanki hiç istanbul'u görmemişiz gibi sallamayın arkadaşlar. türkiye'nin her yerinde insanlar rezil araba kullanıyor kabul edin. ama ankara'da, şu kırmızı ışıkta sağa dönüş serbesttir diye kural uyduranlar ve bunu uygulamayanlara korna çalanlardan gerçekten nefret ediyorum.

• ankara'da trafiği katleten 34 numaralardır. ankara sürücüsü kötü sürüyor. trafik seri akmıyor. fakat trafikte istanbul sürücüsü gibi cambazlık, araya kafa sokmalar yok. istanbul'un iğrenç trafiğinin yanında ankara ilaç gibi. sabah işe 15dk'da gidiyorum. istanbul'da olsa aynı mesafe en az 1 saat.

gözünü seveyim ankara'nın. istanbul'da yaşayın. sakın gelmeyin buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 12 Şubat 2013; 11:24:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.