Şimdi Ara

Ankara Trafiği Kadar Rezil Trafik Görmedim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
2
Favori
10.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 yıllık Ankaralı olarak , dün hatta konu açarak yol tarifi sorarak ilk defa Aktepeye gittim . Yolda en az 3 şahinci , 2 dolmuşçu , 1 otobüsçüyle kafa kafaya geldik . Allah korudu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

ankara'da trafiği katleten 34 numaralardır. ankara sürücüsü kötü sürüyor. trafik seri akmıyor. fakat trafikte istanbul sürücüsü gibi cambazlık, araya kafa sokmalar yok. istanbul'un iğrenç trafiğinin yanında ankara ilaç gibi. sabah işe 15dk'da gidiyorum. istanbul'da olsa aynı mesafe en az 1 saat.

gözünü seveyim ankara'nın. istanbul'da yaşayın. sakın gelmeyin buraya

Yok zaten hiç işimiz olmaz, niyetimiz de yok Ankaraya gelmeye, ben zaten Ankaranın '' en çok İstanbula dönüşünü'' severim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul trafiğinde Şahinci çok az.

Demek hepsi Ankara'ya gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: General .

19 yıllık Ankaralı olarak , dün hatta konu açarak yol tarifi sorarak ilk defa Aktepeye gittim . Yolda en az 3 şahinci , 2 dolmuşçu , 1 otobüsçüyle kafa kafaya geldik . Allah korudu .

Allah onları bildiği gibi yapsın...Ankarada olmayanlar bilmiyor olabilir. Ankarada şahine doğana binmek demek, "ben varoşun çocuğuyum ben isyancıyım, ben arabamda bangır bangır angaralı Ayı Yaşarı, Angaralı coşkunu, turgutu dinlerim. Sinyal falan vermem, patinaj çekerim, vitesi 3 e attımı makas atmaya çalışırım. [istisnalar kaideyi bozmaz( Ne üniversitesi ne eğitimi ulan biz üniversiteyi sokakta okuduk)] " demektir. Halk otobüsleri, dolmuşlar ve ticari taksiler de trafik kültüründen nasibini almamışi sinyal nedir, fren lambası patlayınca ne yapılır, bilmeyen kişilerden teşekkül eder, AN(G)KARADA

• Ankara kadar sevmediğim bir memleket yok şu dünyada iğreniyorum ne zaman gitsem dönüşte ankaradan gişelerden çıkınca koskocaman oh çekiyorum istanbuldan ankarara 4 saat sürüyor dönüşte o kadar usanıyorum ki 2.5 saatte istanbula varıyorum gözünü sevdiğim istanbulu lanet olsun şahincilere bmwcilere istanbulun eski püskü tüm arabaları oralara dolmuş apaçilerin elinde
  • 9 senedir Ankara'da yaşıyorum. Şikayetlerin ve tespitlerin hepsi doğru. Ankara'ya gelmeyen burayı çok medeni bir şehir zanneder. Bilmez ki en hanzoları burada...
  • bu konuya daha önce yazmış olabilirim ama bu angaranın dolmuşçuları hakkaten çok orjinal insanlar
  • Ankara trafiğinin 2 sebebi vardır

1.Katliam gibi şöförler; diyelim 20 saniyelik yeşil yandı ve kavşaktan sola döneceksin önünde 3 araç olsun tekrardan kırmızıya takılırsın
    2.Hizmet eksikliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Baybars

quote:

Orijinalden alıntı: General .

19 yıllık Ankaralı olarak , dün hatta konu açarak yol tarifi sorarak ilk defa Aktepeye gittim . Yolda en az 3 şahinci , 2 dolmuşçu , 1 otobüsçüyle kafa kafaya geldik . Allah korudu .

Allah onları bildiği gibi yapsın...Ankarada olmayanlar bilmiyor olabilir. Ankarada şahine doğana binmek demek, "ben varoşun çocuğuyum ben isyancıyım, ben arabamda bangır bangır angaralı Ayı Yaşarı, Angaralı coşkunu, turgutu dinlerim. Sinyal falan vermem, patinaj çekerim, vitesi 3 e attımı makas atmaya çalışırım. [istisnalar kaideyi bozmaz( Ne üniversitesi ne eğitimi ulan biz üniversiteyi sokakta okuduk)] " demektir. Halk otobüsleri, dolmuşlar ve ticari taksiler de trafik kültüründen nasibini almamışi sinyal nedir, fren lambası patlayınca ne yapılır, bilmeyen kişilerden teşekkül eder, AN(G)KARADA

Malasef durum böyle hocam , acı ama gerçek böyle gelmiş böyle gidicek gibi ..

•  Ankara Trafiği Kadar Rezil Trafik Görmedim
  • Dün kırmızıda duruyorum , sağa döneceğim ama sağa yeşil fln yanmıyor kırmızıyı beklemek zorundayım yani.

Arkadan geldi çat çat sellektör yapıyor.

Şeytan dedi in arabadan azının yüzünün kırılma pahasına giriş adama (dövemem biliyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Evet her yerde magandalar var fakat Ankara trafiğindeki kadar hanzoyu aynı anda hiçbir yerde görmedim,
  • Konu hakkında söyleyebileceğim tek şey yav he he. Şahinci tayfası ile dolmuşçular tamamda, diğerleri tamamen abartı. Tamam kurala uymayanlar da var fakat konu da resmen sırf ankara ya sataşmış olmak için atmasyon konuşulmuş. Yaklaşık 20 yıldır ankara da yaşıyorum. Kırmıza da durulmuyormuş, sağa dönüşler de korna manyağı olunuyor muş ta falan filan. Ben keçiören de yaşıyorum. Konu da yazılanlara abartıldığı kadar rastlamadım. Konuyu okuyunca bir an Ankara da yaşadığıma şüphelendim.

• 91 yılından bu yana izmirde yaşıyorum ANKARA/KALECİK liyim tatilerde giderim tatile giderken iti kopuğu peşime takılmasın diye arka camıma ''HAS ANKARALI'' yazdırmak zorunda kalıyorum hırbolar rahat bırakmıyor 35 plakayı görünce :) Ankarada düzgün şöför olmak zor. Düzgün adam bile bozulur.

Mercedesiyle amcamın oğluna çarpan kişi hatalı olduğu halde '' BENİM ARACIM MERSEDES GEÇİŞ ÜSTÜNLÜĞÜ BENİM BANA YOL VERECEKSİN '' demiş . Genel mantığı az çok anladık :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

91 yılından bu yana izmirde yaşıyorum ANKARA/KALECİK liyim tatilerde giderim tatile giderken iti kopuğu peşime takılmasın diye arka camıma ''HAS ANKARALI'' yazdırmak zorunda kalıyorum hırbolar rahat bırakmıyor 35 plakayı görünce :) Ankarada düzgün şöför olmak zor. Düzgün adam bile bozulur.

Mercedesiyle amcamın oğluna çarpan kişi hatalı olduğu halde '' BENİM ARACIM MERSEDES GEÇİŞ ÜSTÜNLÜĞÜ BENİM BANA YOL VERECEKSİN '' demiş . Genel mantığı az çok anladık :))

Yok artık LEBRON JAMES
  • Geçen sene içi yolcu dolu halk otobüsü makas atmaya kalktı siz ne diyorsunuz?

Aracın boyunu hesaplayamadan kırdı direksiyonu dallama karşı şeride geçmek zorunda kaldım. onlarca yaşadığımız örnekten sadece birisi.

Eveet yanlış duymadınız, otobüs ve makas kelimeleri aynı cümle içerisinde kullandım!

Artık şunu çözdüm, eskiden derdim, eğitim seviyesi ile alakalı diye ama değil ne yazık ki kesinlikle ahlaksızlık ve benlik kaygısı yönetiyor sosyal yapıyı,

Herkes pragmatik davranırsa hiçbir şey çözülemez, gerçekçi, akılcı ve idealist yönlerini güçlendirmiş insanların çoğalmasını istiyoruz çevremizde.

Ahlak şart!
  • İstanbulda 06 plakaya yol verilir diyen arkadaşlara istanbula geldiğimde aracımı vericem bakalım veriyorlarmıymış istanbullular başka şehirden insanlara yol görelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

Geçen sene içi yolcu dolu halk otobüsü makas atmaya kalktı siz ne diyorsunuz?

Aracın boyunu hesaplayamadan kırdı direksiyonu dallama karşı şeride geçmek zorunda kaldım. onlarca yaşadığımız örnekten sadece birisi.

Eveet yanlış duymadınız, otobüs ve makas kelimeleri aynı cümle içerisinde kullandım!

Artık şunu çözdüm, eskiden derdim, eğitim seviyesi ile alakalı diye ama değil ne yazık ki kesinlikle ahlaksızlık ve benlik kaygısı yönetiyor sosyal yapıyı,

Herkes pragmatik davranırsa hiçbir şey çözülemez, gerçekçi, akılcı ve idealist yönlerini güçlendirmiş insanların çoğalmasını istiyoruz çevremizde.

Ahlak şart!

Halk otobusu makas atsin hadi bir derece. İs makinasi kepcenin makas attigini gordum ben ona ne demeli?

• quote:

Orijinalden alıntı: red bull racing

Konu hakkında söyleyebileceğim tek şey yav he he. Şahinci tayfası ile dolmuşçular tamamda, diğerleri tamamen abartı. Tamam kurala uymayanlar da var fakat konu da resmen sırf ankara ya sataşmış olmak için atmasyon konuşulmuş. Yaklaşık 20 yıldır ankara da yaşıyorum. Kırmıza da durulmuyormuş, sağa dönüşler de korna manyağı olunuyor muş ta falan filan. Ben keçiören de yaşıyorum. Konu da yazılanlara abartıldığı kadar rastlamadım. Konuyu okuyunca bir an Ankara da yaşadığıma şüphelendim.

Hocam valla sanslisin o zaman gecen yil cetin emecte saga donus isigi olmayan bir yerde adam sellektor korna basiyor haliyle kirmizida gecmedik ve kavga cikti. ayni sey cogu isikta gecerli her isikta saga donus serbest gibi sacma uygulama var.

Kirmizi olayida soyle yol bossa kirmizida gecilebilirmis gibi bi anlayis var. kirmizi yanar 1 dakka beklememek icin kirmizidan 2 sn ye sonra yola atlar karidaki yeni hareketlendiya durur mecburen mantigiyla. Toros sokaktan balgata giderken 10 larca gorebilirsiniz :)

Istanbulda trafik sikisik, izmirde insanlar oldukca rahat yesil isikta 2-3 arac ancak gecebiliyor coolsa insani artik, orduda yollar dardir trafik sehre gore hatri sayilir fazladir ama kuralsizlik yoktur, ankarada her halt var ne kural tanirlar ne insanlik kalmis.

Ciddi ciddi turkiyenin en saygisiz bencil insanlari ankaraya toplanmis diye dusunuyorum.

Gecen gun bayan sagdan gidecek ama sol seritte kalmis bende durdum gobekte yol verdim trafigi tikamasin diye arkadan bir korna yedim sanarsin ki sulalesini katlettim.
    Isik yesile doner arkadan salisesinde sellektor yaw kardesim altimda ferrari yok ki pug kalkmiyo araba sabret.

Hep mi boyle tabi degil ama ankarada sayica fazlalar ve abartililar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farks -- 7 Mart 2013; 14:43:35 >

• bende birşeyler yazmak istiyorum ve bu konuda çok doluyum
    kocaelinde yaşıyorum kuzenimi görmeye gittim askerligi ankarada yapıyor.
    neyse yol bitti geldik ankara'ya ilk gelişim daha
    1 ay öncesi yaşanıyor bu olay.
    girer girmez hemen birşeylerin ters gitmeye başladıgını anladım zaten, bir anda sol şeritten giderken önüme atladı bir araba.
    sonra şehir merkezine doğru gelmeye başladım.
    iki şeritli bir yol var ortasında dönme yeri var, oraya tüm araçlar sıralanıyor ışık felan yok tabi.
    keyfine göre hareket ediyorlardı
    birde en önemlisi, SİNYAL verme işi.
    Allah aşkına ankaralılar şu sinyal'i kullanın.
    araçlarda sinyal yokmu acaba diye düşünmeye başlamıştım.
    trafikde şerit degiştiricek adam, sinyal yol direk atlar önüne, o kolu kaldırmazlar asla !
    kırmızı ışıgı görmedim geçtim yanlışlıkla baktım hepsi arkamdan geliyor yuh dedim
    böyle bir şehir görmedim, Allah sabır versin ankaralılara.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.