ya iki tane bilet aldım arkaaşımla gitcez bu gun saat 5te sebnem ferah var da.. nasıl gidecegimi bilmiyorum :D.. tandoğan kampüsü fen fakültesindeymiş konser... kızılaydan nasıl geçebilirim oraya.. metroyla felan mı gidiyim.. yardımcı olursanız sevinirim..
Metroya bin, Tandoğan'da in, direk ordasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Çakma Psişik
ya iki tane bilet aldım arkaaşımla gitcez bu gun saat 5te sebnem ferah var da.. nasıl gidecegimi bilmiyorum :D.. tandoğan kampüsü fen fakültesindeymiş konser... kızılaydan nasıl geçebilirim oraya.. metroyla felan mı gidiyim.. yardımcı olursanız sevinirim..
Kızılay'dan Ankaray adlı ulaşım aracına bin. Metroya indiğin yerde.
Orda 2 tane ego bas. Peronlarda Son durak aşti yazan yere git. Bindiğin zaman durakları takip et. Demirtepe Maltepe falan var. Sen TANDOĞAN'da ineceksin. Ankaray'dan çıktıktan sonra yolun karşısında Eczacılık Fakültesini göreceksin. İlerlediğin zaman Fen fakültesinin girişini göreceksin. Ordan girersin, milleti izleyince standların ve konser alanının bulunduğu bölgeyi kolayca bulursun.
çok teşekkür ederim cevaplarınız için..
şenliğe gitmek için bilet mi alıyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım
şenliğe gitmek için bilet mi alıyorsunuz?
Eğer Ankara Üniversitesi öğrencisi değilsen, girişler 15 TL olması lazım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme