Şimdi Ara

Ankara Üniversitesi Hakkında (gölbaşı yurt?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazırlıkların olduğu gölbaşı kampüsünde sanırım yurt yapılıyordu, acaba bitmişmidir? Ayrıca gölbaşında özel yurt var mıdır? İnternette pek bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arc Reactor -- 19 Ağustos 2010; 1:00:16 >

• güncell
  • up
  • Yukarı!
  • güncel
  • Ben Gölbaşında yaşıyorum elimden geldiğince sorularınıza cevap vermeye çalışırım
  • Gölbaşında özel yurt imkanı nedir? Fazlaca Yurt var mı. İnternette pek bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • Benim bildiğim 2tane erkek yurdu var.

Özel Ali Soylu Erkek Öğrenci Yurdu
    Özel İsmail Özçelik Erkek Öğrenci Yurdu

Eğer ki tanıdık birisi varsa çok rahat eve çıkabilirsiniz.Kiralar ucuzdur ve üniversitenin olduğu yerlerin %90ı öğrenci olduğu için zorluk çekmezsiniz.
  • Teşekkürler cevap için,
    İsmail Özçelik yurdunu aradım, orası sanırım kız yurdu oluyormuş. Onun yerine yeni bir tane erkek yurdu açıyorlar. Adını da dedi ama unuttum. Standartları yine aynı olacak sanırım. 3750 dedi yıllık.
    Ali Soylu yurdu nasıldır, internette bilgi bulamadım. Telefon numarası vardı sadece aradım ama cevap vermedi.
    Bir de Ayşe Nevin Kaya Yurdu buldum. 2900 dedi yıllığına. 2,3,4 kişilik odalar varmış ancak seçme şansı yok dedi. Kendileri belirliyorlarmış odaları.
  • Ali soylu 80 kişilik kapasite var.Küçük şirin bir yer.

2 kişilik oda:4500
    4 kişilik :4250
    6kişilik:4000
    8 kişilik :3500
  • up

gazi turizm fakültesine yakın yani göbaşında tek kişilik veya 2 kişilik yurtların ücretlerini ve koşullarını tavsiye ettikleriniz varsa yazarmısınız?
  • gölbaşı kampüsüne yakın özel kız öğrenci yurtları hakkında bilgisi olan var mı ?
  • Bu sene Gölbaşı'nda yurrtta kaldım ve çok şükür bir daha oraya uğramayacağım..

Bu sene 2011-2012 için kyk yurdu yapıldı Ankara Üniversitesi Kampüsünün içerisine..Çok güzel yurttur orası eminim inşaat halindeydi haziranda ama bitmiştir..
    Özel yurt çok sayıda fazla.Atatürkçü yurdundan cemaat yurduna kadar süleymancıların yurduna kadar...
    Benim beğendiğim bir yurt vardı çok çok güzeldi.Otel gibiydi ve orda kalan arkadaşlar çok beğeniyorlardı.Nuriye Atabaş Erkek Öğrenci yurdu.Cemaate aittir yalnız belirteyimde..3 kişilik oda 350tl

Bunun haricinde diğer yurtlarda kalan arkadaşlardan hiçbirinden güzel sözler duymadım.Ali Soylu diye bir yurt var aman diyorum uzak durun sakın ha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

Bu sene Gölbaşı'nda yurrtta kaldım ve çok şükür bir daha oraya uğramayacağım..

Bu sene 2011-2012 için kyk yurdu yapıldı Ankara Üniversitesi Kampüsünün içerisine..Çok güzel yurttur orası eminim inşaat halindeydi haziranda ama bitmiştir..
    Özel yurt çok sayıda fazla.Atatürkçü yurdundan cemaat yurduna kadar süleymancıların yurduna kadar...
    Benim beğendiğim bir yurt vardı çok çok güzeldi.Otel gibiydi ve orda kalan arkadaşlar çok beğeniyorlardı.Nuriye Atabaş Erkek Öğrenci yurdu.Cemaate aittir yalnız belirteyimde..3 kişilik oda 350tl

Bunun haricinde diğer yurtlarda kalan arkadaşlardan hiçbirinden güzel sözler duymadım.Ali Soylu diye bir yurt var aman diyorum uzak durun sakın ha...

neden Ali soylu'ya bulaşılmasın ki ?..

• quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

Ben Gölbaşında yaşıyorum elimden geldiğince sorularınıza cevap vermeye çalışırım

Dostum emek ile gölbaşı arası ne kadar ? Bende Gölbaşındayım bu sene İspanyol dili ve edb. okucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

Ben Gölbaşında yaşıyorum elimden geldiğince sorularınıza cevap vermeye çalışırım

Dostum emek ile gölbaşı arası ne kadar ? Bende Gölbaşındayım bu sene İspanyol dili ve edb. okucam

Yaklaşık olarak 20-25dakika.Fakat dolmuşun kampüsün oraya gitmesi çok rahat 30dakikayı bulur.
  • arkadaşlar bana gölbaşı kyk yurdu çktı(yksek ücretli)yeni yapılıyomş nasıldr.maltepede gazı muhndslk faklsetnde okucm ne kdr mesfe vardr
    yurd gzlmdr
    sizce ne yapmalıyım
  • max.30 dakika sürer maltepe gölbaşı sıkıntın olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.